pankostas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Επίσης όποιος θέλει μπορεί να περιμένει τον χειμώνα του 2027, ώστε να τον χρησιμοποιήσει το 2028. Θα έχει πέσει πιο κάτω η τιμή από 50€ που αναφέρθηκε προηγουμένως! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από pankostas
andreas1gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, pankostas είπε Επίσης όποιος θέλει μπορεί να περιμένει τον χειμώνα του 2027, ώστε να τον χρησιμοποιήσει το 2028. Θα έχει πέσει πιο κάτω η τιμή από 50€ που αναφέρθηκε προηγουμένως! Γιατί όχι; από την στιγμή που κάποιος έχει αυτή την στιγμή άλλους τρόπους για να δροσιστεί (άλλους ανεμιστήρες ή κλιματιστικό)... Αν κάποιος δεν έχει άλλο τρόπο δροσισμού και έχει τα χρήματα, αγοράζει άμεσα τον ανεμιστήρα που θέλει... Τόσο απλά.... Καλές οι εξυπνάδες αλλά μερικές φορές καλύτερα να μασάς πάρα να γράφεις. Στο λέω εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.
vlavhs Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Καλημέρα και από μένα στη παρέα, ευχαριστώ τον δημιουργό του θέματος καθώς αγόρασα το pro μοντέλο. Λόγο εργασίας σε καλοκαιρινή σεζόν που δεν μας παρέχεται κάποιο μέσο κλιματισμού και λογο περιοδικών διακοπών ρεύματος επέλεξα τον pro. Δεν υπάρχει wifi οπότε αναγκαστικά μόνο χειροκίνητες ρυθμίσεις, ο ανεμιστήρας είναι πολύ καλός, και αθόρυβος. Δεν είναι κάποια απίστευτη ποιότητα κατασκευής αλλά και τίποτα που να χρήζει αρνητικής αναφοράς. Μέχρι την δεύτερη σκάλα αθόρυβος εντελώς από εκεί και πέρα δυναμώνει λίγο ο ήχος αλλά τίποτα συνταρακτικό. Προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος απόλυτα απ την αγορά και μένει να φανεί η αντοχή στο χρόνο. 2
doom26 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα τον pro πρώτες εντυπώσεις Καλές, αυκολη συναρμολογηση, γρήγορη σύνδεση wifi, setup με MI home και Google assistant, κατασκευή πλαστικό αλλα ποιοτικό, μικρός βολικός ελαφρύς. Προς το παρόν είναι στην φόρτιση αυτό αναφέρει το manual και θα επανέλθω για την δροσιά που βγάζει. Update: παρότι είχα χρόνια που έχω να χρησιμοποιήσω ανε μιστηρα νοιώθω πως είναι καλός. Στο 1-2 για εμένα είναι αρκετό βέβαια είναι και σε τι απόσταση τον έχεις. Στο 4 που το δοκίμασα είναι δυνατός ο αέρας του. Μου έκανε φοβερή εντύπωση το ποσό αθόρυβος είναι ΤΡΟΜΕΡΌ! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από doom26 2
netgeo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Εγώ έχω γίνει κανονικό παπαδοπαίδι, παντού με τον ανεμιστήρα στο χέρι 😁 1
Nikkiy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 31 λεπτά πριν, doom26 είπε ..,setup με MI home και Google assistant... Δε κατάφερα να το συνδέσω σε google assistant, παρά το επιτυχημένο set-up στο mi home. Έχεις οδηγίες;
doom26 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Nikkiy είπε Δε κατάφερα να το συνδέσω σε google assistant, παρά το επιτυχημένο set-up στο mi home. Έχεις οδηγίες; Εφόσον έχεις σύνδεσει το ανεμιστήρα στο mi home πηγαίνεις από το chrome στον βοηθό google, κάνεις κλικ στο Home control, στο search βάζεις mi home. Θα συνδεθεί με τον λογαριασμό που έχεις βάλει στο mi home (πρέπει να είναι ίδιος).θα σου δείξει μετά το ανεμιστήρα σου και θα τον τσεκάρεις για να μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις μέσω του google Home-assistant. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από doom26 1
sdikr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο skroutz sta 60 euro και δωρεάν μεταφορικά με Plus https://www.skroutz.gr/s/29100776/Xiaomi-Smartmi-Standing-Fan-2-Ανεμιστήρας-Ορθοστάτης-15W-Διαμέτρου-35cm.html Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από sdikr link 3
andreas1gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, sdikr είπε Στο skroutz sta 60 euro και δωρεάν μεταφορικά με Plus https://www.skroutz.gr/s/29100776/Xiaomi-Smartmi-Standing-Fan-2-Ανεμιστήρας-Ορθοστάτης-15W-Διαμέτρου-35cm.html Μια χαρά. Καλό φαίνεται και το κατάστημα, δωρεάν μεταφορικά με τελική τιμή στα 59 ευρώ… Τον τίμησα… Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από andreas1gr 1
sdikr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, andreas1gr said: Μια χαρά. Καλό φαίνεται και το κατάστημα, δωρεάν μεταφορικά με τελική τιμή στα 59 ευρώ… Τον τίμησα… Σε έβαλα 4 ευρώ μέσα, sorry!!! 😋
Kag1ante Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, sdikr είπε Στο skroutz sta 60 euro και δωρεάν μεταφορικά με Plus https://www.skroutz.gr/s/29100776/Xiaomi-Smartmi-Standing-Fan-2-Ανεμιστήρας-Ορθοστάτης-15W-Διαμέτρου-35cm.html AAAnd it's gone already.. Θα μου πεις 5 τεμαχια ειχε
pankostas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, andreas1gr είπε Γιατί όχι; από την στιγμή που κάποιος έχει αυτή την στιγμή άλλους τρόπους για να δροσιστεί (άλλους ανεμιστήρες ή κλιματιστικό)... Αν κάποιος δεν έχει άλλο τρόπο δροσισμού και έχει τα χρήματα, αγοράζει άμεσα τον ανεμιστήρα που θέλει... Τόσο απλά.... Καλές οι εξυπνάδες αλλά μερικές φορές καλύτερα να μασάς πάρα να γράφεις. Στο λέω εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση. Καμία παρεξήγηση. Δεν παρεξηγώ κανέναν αν και δεν έγραψα κάποια εξυπνάδα ούτε αναφέρθηκα σε εσένα. No problem! Απλώς νομίζω ότι είναι λογικό ολες οι προσφορές που ανεβαίνουν, αφορούν τη συγκεκριμένη στιγμή και εννοείται αγοράζει όποιος έχει ανάγκη!!! Αυτό ισχύει για όλες τις προσφορές και όχι μόνο για την συγκεκριμένη με τον ανεμιστήρα! Η αλήθεια είναι ότι αγόρασα και εγώ τον pro διότι έψαχνα για ανεμιστήρα και πιστεύω ότι αξίζει τα χρήματα του! Μείωσα κατά πολύ το air condition και κυρίως το βράδυ το natural είναι όλα τα λεφτά! Ευχαριστώ τον TS panteraz Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από pankostas 1
Vigilante1319 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Να ρωτήσω κάτι με τέτοια θερμοκρασία αξίζει ακόμα ο συγκεκριμένος είμαι σε ανάγκη δν την παλεύω υα βραδιά κι έχω έναν μικρό που δν κάνει τίποτα γίνομαι μούσκεμα πραγματικά
d_gkal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δε ξέρω για τον συγκεκριμένο αλλά μη περιμένεις να αλλάξουν και πολλά με τη χρήση ενός ανεμιστήρα.
Doubt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 25 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Να ρωτήσω κάτι με τέτοια θερμοκρασία αξίζει ακόμα ο συγκεκριμένος είμαι σε ανάγκη δν την παλεύω υα βραδιά κι έχω έναν μικρό που δν κάνει τίποτα γίνομαι μούσκεμα πραγματικά κι εγώ από 29-30 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου δεν μπορώ χωρίς κλιματισμό, ακόμα και στον ύπνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα