Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Sebu said:

Στον Xiaomi διαβαζω για ασπρα led-ακια που μενουν συνεχεια αναμενα, το οποιο σε ενα σκοτεινο δωματιο το βραδυ θα ειναι φουλ ενοχλητικο.

Εχει επιλογή να απενεργοποιήσεις τα Led,  xiaomi είναι, αυτά τα απλά τα σκέφτονται ;)

Προσθήκη,  για DC moter πάντως είναι οκ η τιμή,   κάνει διαφορά και στην  κατανάλωση  αλλά και στην κατά πόσο ζεσταίνεται και κατ επέκταση και στην διάρκεια ζωής

Επεξ/σία από sdikr
  • Like 1
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Pro είναι καλός βγάζει και κοντά 20 ώρες σε χαμηλή ταχύτητα σε breeze η εφαρμογή είναι η κλασική xiaomi home.Είναι το δεύτερο καλοκαίρι χρήσης του. Στο σπίτι έχει κλιματιστικό όχι σε όλα τα δωμάτια. Καλή και για μπαλκόνι, σε δύο σταθερά ύψη το ένα όρθιο και το άλλο για τραπέζι, γραφείο. Αγορασμένο 80 κάτι από κινέζικο μαγαζί με κουπόνι αποστολή από Ευρώπη πέρυσι. 

Καλός, δε μετάνιωσα την αγορά. Σε breeze χαμηλή σκάλα 1 με μπαταρία χρήση το βράδυ στον ύπνο ήθελε φόρτιση κάθε τρίτη μέρα περίπου. Η μπαταρία κρατάει κοντά 20 ώρες πάλι γιατί σε χρήση ακόμα δεν έφτασε τους 400 κύκλους φόρτισης για να αρχίσει η φθορά της. 

https://basic-tutorials.com/reviews/gadget-reviews/xiaomi-smart-standing-fan-2-pro/

Δεν έχω ιδέα για μέγεθος μπαταρίας και δυνατότητα αλλαγής. Αν το αντέχει η τσέπη σου και στα 100 δε θα το μετανιώσεις. Έστω και για χωριό, εξοχικό, κάμπινγκ καλύπτει πολύ καλά.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, zealavor είπε

mi store, kotsovolos και MM βγάλαν την προσφορά. Παραμένει το eshop με το crazy Sundays που λέει άμεσα διαθέσιμο. 

Εγώ θα περιμένω για να τον αγοράσω Δεκέμβριο στα 50€...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

66€ + 6€ μεταφορικα το βλεπω στον σκρουτζ αλλα με αναμονη 20 μερες.

Το παραγγελνεις ή οχι? 😉

image.png.2952705c0364ecb0d298fb719fbaf585.png

Επεξ/σία από Euromaster
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Euromaster είπε

66€ + 6€ μεταφορικα το βλεπω στον σκρουτζ αλλα με αναμονη 20 μερες.

Το παραγγελνεις ή οχι? 😉

image.png.2952705c0364ecb0d298fb719fbaf585.png

ΟΧΙ βέβαια αν κρίνω από τον φίλο που προσπάθησε να αγοράσει από το ίδιο κατάστημα προϊόντα που είχαν ίδια αναμονή 10-30 ημέρες και έφαγε άκυρο πανηγυρικό…

• Like 1
Δημοσ.

απορία ρε παιδιά...

τους 8-10 μήνες που δεν δουλεύουν οι ανεμιστήρες, η μπαταρία δεν χαλάει;
Δεν θα πρέπει να τον φορτίζεις κάπου κάπου;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, andreas1gr είπε

φαντάζομαι θα εχεις και εσυ άλλους η κλιματιστικα και παντα προβλέπεις ετσι ωστε να μπορείς να το πας απο Δεκέμβρη..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drdedus είπε

φαντάζομαι θα εχεις και εσυ άλλους η κλιματιστικα και παντα προβλέπεις ετσι ωστε να μπορείς να το πας απο Δεκέμβρη..

Δεν νομίζω να είναι πολύ αυτοί που ξαφνικά διαπίστωσαν ότι 18 Ιουλίου δεν έχουν καθόλου Ανεμιστήρα στο σπίτι,  έστω έναν φτηνό...

Εγώ σε αυτή την κατηγορία είμαι...

Με τον φτηνό μου Ανεμιστήρα μπορώ να την περάσω ακόμα 1,5 μήνα και να περιμένω μέχρι τον χειμώνα για να τον αγοράσω πολύ φτηνότερα....

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Με το συμπαθειο αντε να τον βρεις στα 65€ τον Δεκεμβρη. Στα 50€ δεν το κοβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/7/2023 στις 10:53 ΠΜ, runner69 είπε

Με το συμπαθειο αντε να τον βρεις στα 65€ τον Δεκεμβρη. Στα 50€ δεν το κοβω.

Όπως έγραψα και πιο πάνω,  αυτή την στιγμή εγώ έχω έναν φτηνό Ανεμιστήρα...

Οπότε δεν καίγομαι από την ζέστη για άμεση αγορά καινούργιου...

Τον Δεκέμβριο αν τον βρω φτηνότερα θα τον αγοράσω...

Και 10-15-20€ να κερδίσω για εμένα θα είναι καθαρό και ζεστό κέρδος...

Ο κάθε ένας φυσικά κρίνει με βάση τα δικά του δεδομένα και ανάγκες...

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.

συγνωμη γιατο offtopic, αλλα επειδη δεν θελω να δωκω 90€ για ανεμιστηρα, ο παρακατω, ειναι κοντα στον ανεμιστηρα του thread?

Γιατι εχει 65€ και εως εκει δυναμαι οκονομικα.

https://www.skroutz.gr/s/23762403/Xiaomi-Mi-Smart-Standing-Fan-1C-2-Lite-Ανεμιστήρας-Ορθοστάτης-38W-Διαμέτρου-35cm.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Euromaster είπε

συγνωμη γιατο offtopic, αλλα επειδη δεν θελω να δωκω 90€ για ανεμιστηρα, ο παρακατω, ειναι κοντα στον ανεμιστηρα του thread?

Γιατι εχει 65€ και εως εκει δυναμαι οκονομικα.

https://www.skroutz.gr/s/23762403/Xiaomi-Mi-Smart-Standing-Fan-1C-2-Lite-Ανεμιστήρας-Ορθοστάτης-38W-Διαμέτρου-35cm.html

αν δεν κανω λάθος αυτος εχει απλο μοτέρ.

τον πηρα πριν 2-3 χρόνια απο eshop στα 46 ευρώ περίπου.

Τον ανοιξα και επιτοπου τον έκλεισα και τον πούλησα 35 ευρω

Μπορεί να ειναι smart και να εχει κριτικες αλλα ειναι απλος ανεμιστηρας...

ο πιο απλός μπακαλιστικος τρόπος είναι να κοιτάς αν εχει 100 ταχύτητες.

και εκεί με προσοχή όμως γιατί γράφουν άλλα αντί άλλων η μπορεί να υπάρχει/υπάρξει μοντέλο απλο που να εχει και αυτο

εκτός απο το υψος και το αν εχει μπαταρία.. κοιτα αν σε ενδιαφέρει το φυσικο κοντρόλ.

Καλη η εφαρμογή αλλα για να κάνεις το απλούστερο θα ψάχνεις κινητό και και και...

Η λύση ειναι φωνητικά αλλα θα πρέπει να το σεταρεις .

Επεξ/σία από drdedus
  • Like 2
Δημοσ.

αρα λες οτι εχει μεγαλη διαφορα στην αποδοση - ¨ψυξη¨, καταναλωση θορυβο και δεν αξιζει τα 25€ διαφορα?

Μιας που δεν ειχα ποτε ανεμιστηρα κολωνατο, δεν εχω καταλαβει ο pro, εκτος απο την μπαταρια που δεν μου χρειαζεται και το συνεχες μοτερ, τι ουσιωδης διαφορες εχει και αν τελεικα αξιζει σε σχεση με εναν απλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...