runner69 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, doom26 είπε Φίλε μου από όπου και να τον πάρεις μέσα στο κουτί θα υπάρχει το φυλλάδιο-εγγύηση της infoquest. Ο πρώτος από eshop είναι χωρίς την μπαταρία και ο δεύτερος από το jmctech (δεν θα το συνιστούσα) με μπαταρία. Προσεχε τι γραφεις, ΔΕΝ ισχυει αυτο. 3
doom26 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, Euromaster είπε εξηγησε του γιατι δεν θα τον συστυνεις μην καταλαβει τον λαθος λογο, προφανως δεν συστηνεις το συγκεκριμενο μαγαζι και οχι τον ανεμιστηρα.. 😉 Σωστό για το μαγαζί είναι οι παρενθέσεις 4 ώρες πριν, runner69 είπε Προσεχε τι γραφεις, ΔΕΝ ισχυει αυτο. Ένας αγορασμένος από εμένα και ένας ήρθε χθες σε γνωστό μου από διαφορετικό κατάστημα υπήρχαν εγγυήσεις από infoquest. Όπως και να έχει από την ευρωπαϊκή ένωση κάθε τι ηλεκτρικό έχει 2ετη εγγύηση.
runner69 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 32 λεπτά πριν, doom26 είπε Σωστό για το μαγαζί είναι οι παρενθέσεις Ένας αγορασμένος από εμένα και ένας ήρθε χθες σε γνωστό μου από διαφορετικό κατάστημα υπήρχαν εγγυήσεις από infoquest. Όπως και να έχει από την ευρωπαϊκή ένωση κάθε τι ηλεκτρικό έχει 2ετη εγγύηση. Το καθε skroutzομαγαζο δεν προμηθευεται μονο απο την infoquest αλλα και απο το εξωτερικο οπως γινεται σε ολες τις συσκευες. Συγκεκριμενα στα xiaomi αν δεν τα εχει προμηθευτει απο το infoquest τοτε ισχυει το κομματι της εγγυησης που αναφερει το καταστημα. Δεν σε καλυπτει η infoquest. Αν λεει 1 χρονο καταστηματος τοτε εχεις 1 χρονο απο το καταστημα! Τα 2 χρονια απο την Ε.Ε. δεν ειναι η κλασικη εγγυηση που γνωριζουμε. Το εχουμε αναλυσει αρκετοι στο insomnia πανω απο 10 χρονια. Ψαξε εδω τη διαφορα νομιμης εγγυησης (τα 2 χρονια της Ε.Ε) και εμπορικης εγγύησης.
demian83 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 και εγω εχω παρει τον ασυρματο γιατι δεν βολευε να βαλω κλιματιστικο και την παλευω μια χαρα. χανεις την ανεση της κινησης που εχει με το κλιματιστικο βεβαια, αλλα με βολεψε μια χαρα. και στο natural breeze ειναι αθορυβος και καθολου ενοχλητικος με την ροη αερα που εχει
kukukali Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μετα απο επικοινωνια με το μαγαζι Η εγγύηση του προϊόντος ισχύει για 2 χρόνια και αφορά το κατάστημά μας. Με εκτίμηση JMCtech Support Team 1
miltostammy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Από όσο γνωρίζω τα xiaomi όλα έχουν 2 χρόνια εγγύηση εφόσον περνάνε μέσα από την infoquest. Από skroutz εφόσον δεν είναι από infoquest δεν έχουμε εγγύηση από infoquest αλλά από το κατάστημα με ότι συνεπάγεται αυτό.
Euromaster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 και πως μπορουμε να ξερουμε αν ειναι ή οχι μεσω infoquest?
runner69 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Euromaster είπε και πως μπορουμε να ξερουμε αν ειναι ή οχι μεσω infoquest? Υπαρχει ενα ατυπος κανονας οσα εχουν περασει απο infoquest να εχουν ενα μικρο manual στα ελληνικα κολλημενο στο κουτι. Επισης οι μεγαλες αλυσιδες εχουν μεγαλη πιθανοτητα να εχουν προμηθευτει απο εκει , για αυτο και εν μερει οι διαφορες στην τιμη. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από runner69
TheStranger80 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, runner69 είπε Υπαρχει ενα ατυπος κανονας οσα εχουν περασει απο infoquest να εχουν ενα μικρο manual στα ελληνικα κολλημενο στο κουτι. Επισης οι μεγαλες αλυσιδες εχουν μεγαλη πιθανοτητα να εχουν προμηθευτει απο εκει , για αυτο και εν μερει οι διαφορες στην τιμη. Εγω οταν τον ειχα παρει παντως το manual ηταν μεσα στο κουτι. 1
runner69 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 14 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε Εγω οταν τον ειχα παρει παντως το manual ηταν μεσα στο κουτι. Ναι είτε μέσα, είτε έξω, πάντως να υπάρχει.
dimis_pj Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Εμένα πάντως σήμερα που μου ήρθε από το eshop δεν έχει manual στα ελληνικά αλλά σε Αγγλικά, Ισπανικά κλπ...
runner69 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, dimis_pj είπε Εμένα πάντως σήμερα που μου ήρθε από το eshop δεν έχει manual στα ελληνικά αλλά σε Αγγλικά, Ισπανικά κλπ... Ναι το eshop ειναι "γνωστό" οτι δεν προμηθευεται απο τους επισημους εγχώριους αντιπροσωπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα