Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, doom26 είπε

Φίλε μου από όπου και να τον πάρεις μέσα στο κουτί θα υπάρχει το φυλλάδιο-εγγύηση της infoquest. Ο πρώτος από eshop είναι χωρίς την μπαταρία και ο δεύτερος από το jmctech (δεν θα το συνιστούσα) με μπαταρία. 

Προσεχε τι γραφεις, ΔΕΝ ισχυει αυτο.

• Like 3
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Euromaster είπε

εξηγησε του γιατι δεν θα τον συστυνεις μην καταλαβει τον λαθος λογο, προφανως δεν συστηνεις το συγκεκριμενο μαγαζι και οχι τον ανεμιστηρα.. 😉

Σωστό για το μαγαζί είναι οι παρενθέσεις 

4 ώρες πριν, runner69 είπε

Προσεχε τι γραφεις, ΔΕΝ ισχυει αυτο.

Ένας αγορασμένος από εμένα και ένας ήρθε χθες σε γνωστό μου από διαφορετικό κατάστημα υπήρχαν εγγυήσεις από infoquest. Όπως και να έχει από την ευρωπαϊκή ένωση κάθε τι ηλεκτρικό έχει 2ετη εγγύηση. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, doom26 είπε

Σωστό για το μαγαζί είναι οι παρενθέσεις 

Ένας αγορασμένος από εμένα και ένας ήρθε χθες σε γνωστό μου από διαφορετικό κατάστημα υπήρχαν εγγυήσεις από infoquest. Όπως και να έχει από την ευρωπαϊκή ένωση κάθε τι ηλεκτρικό έχει 2ετη εγγύηση. 

Το καθε skroutzομαγαζο δεν προμηθευεται μονο απο την infoquest αλλα και απο το εξωτερικο οπως γινεται σε ολες τις συσκευες. Συγκεκριμενα στα xiaomi αν δεν τα εχει προμηθευτει απο το infoquest τοτε ισχυει το κομματι της εγγυησης που αναφερει το καταστημα. Δεν σε καλυπτει η infoquest. Αν λεει 1 χρονο καταστηματος τοτε εχεις 1 χρονο απο το καταστημα!

Τα 2 χρονια απο την Ε.Ε. δεν ειναι η κλασικη εγγυηση που γνωριζουμε. Το εχουμε αναλυσει αρκετοι στο insomnia πανω απο 10 χρονια. Ψαξε εδω τη διαφορα νομιμης εγγυησης (τα 2 χρονια της Ε.Ε) και εμπορικης εγγύησης.

Δημοσ.

και εγω εχω παρει τον ασυρματο γιατι δεν βολευε να βαλω κλιματιστικο και την παλευω μια χαρα. χανεις την ανεση της κινησης που εχει με το κλιματιστικο βεβαια, αλλα με βολεψε μια χαρα.

και στο natural breeze ειναι αθορυβος και καθολου ενοχλητικος με την ροη αερα που εχει

Δημοσ.

Μετα απο επικοινωνια με το μαγαζι

Η εγγύηση του προϊόντος ισχύει για 2 χρόνια και αφορά το κατάστημά μας. 

Με εκτίμηση

JMCtech Support Team

• Like 1
Δημοσ.

Από όσο γνωρίζω τα xiaomi όλα έχουν 2 χρόνια εγγύηση εφόσον περνάνε μέσα από την infoquest.  

Από skroutz εφόσον δεν είναι από  infoquest δεν έχουμε εγγύηση από infoquest αλλά από το κατάστημα με ότι συνεπάγεται αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Euromaster είπε

και πως μπορουμε να ξερουμε αν ειναι ή οχι μεσω infoquest?

Υπαρχει ενα ατυπος κανονας οσα εχουν περασει απο infoquest να εχουν ενα μικρο manual στα ελληνικα κολλημενο στο κουτι. Επισης οι μεγαλες αλυσιδες εχουν μεγαλη πιθανοτητα να εχουν προμηθευτει απο εκει , για αυτο και εν μερει οι διαφορες στην τιμη.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.
4 ώρες πριν, runner69 είπε

Υπαρχει ενα ατυπος κανονας οσα εχουν περασει απο infoquest να εχουν ενα μικρο manual στα ελληνικα κολλημενο στο κουτι. Επισης οι μεγαλες αλυσιδες εχουν μεγαλη πιθανοτητα να εχουν προμηθευτει απο εκει , για αυτο και εν μερει οι διαφορες στην τιμη.

Εγω οταν τον ειχα παρει παντως το manual ηταν μεσα στο κουτι.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, TheStranger80 είπε

Εγω οταν τον ειχα παρει παντως το manual ηταν μεσα στο κουτι.

Ναι είτε μέσα, είτε έξω, πάντως να υπάρχει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Εμένα πάντως σήμερα που μου ήρθε από το eshop δεν έχει manual στα ελληνικά αλλά σε Αγγλικά, Ισπανικά κλπ...

Ναι το eshop ειναι "γνωστό" οτι δεν προμηθευεται απο τους επισημους εγχώριους αντιπροσωπους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...