panmanr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 2 hours ago, leo066 said: Κλείσε τα δεδομένα στο κινητό Δε νομίζω πως έχουν να κάνουν τα δεδομένα. Το Wi fi μου λέει η εφαρμογή να συνδέσω. ΘΑ το δοκιμάσω πάντως. 2 hours ago, kotsosp said: Επίσης εάν έχεις ενεργοποιημένο WPA3 στο WIFI, γύρνα το σε WPA2. Σωστός, δεν το σκέφτηκα αυτό. Θα δοκιμάσω αύριο, Σ'ημερα ήταν επιτυχία που δεν έφυγε από το μπαλκόνι. 5 hours ago, doom26 said: Φίλε μου κανε μια επανεκκίνηση το κινητό σου μπορεί και το router. Πάτα τα δύο κουμπιά για να ψάχνει ο ανεμιστηρας δίκτυο και ανοιξε το mihome και θα πρέπει να σου δείξει το δίκτυο που θες να τον συνδέσεις και να βάλεις τον κωδικό. Το έχω κάνει 15 φορές, μόλις δίνω τον κωδικό με πηγαίνει στις ρυθμίσεις του iphone για να βγω από το wi fi μου και να συνδεθώ στον ανεμιστήρα (σε ios αυτά). Εκεί ξεκινάει να συνδέεται, φτάνει στο 100% και μου βγάζει είτε πως έληξε η σύνδεση, είτε πως δεν μπορεί να πάρει δεδομένα.
doom26 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, panmanr είπε Δε νομίζω πως έχουν να κάνουν τα δεδομένα. Το Wi fi μου λέει η εφαρμογή να συνδέσω. ΘΑ το δοκιμάσω πάντως. Σωστός, δεν το σκέφτηκα αυτό. Θα δοκιμάσω αύριο, Σ'ημερα ήταν επιτυχία που δεν έφυγε από το μπαλκόνι. Το έχω κάνει 15 φορές, μόλις δίνω τον κωδικό με πηγαίνει στις ρυθμίσεις του iphone για να βγω από το wi fi μου και να συνδεθώ στον ανεμιστήρα (σε ios αυτά). Εκεί ξεκινάει να συνδέεται, φτάνει στο 100% και μου βγάζει είτε πως έληξε η σύνδεση, είτε πως δεν μπορεί να πάρει δεδομένα. Δοκίμασε το με ένα android για να δεις τουλάχιστον τι φτάει. Αν στο κάνει και με αυτό είτε φτάει ο fan είτε θέμα router. Αν προχωρήσει κανονικά φτάει το ios. Αυτό θα έκανα τουλάχιστον εγώ. 1
Sebu Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 15 hours ago, safridia said: Εχω εναν ανεμηστηρα οροφης απο ΙΚΕΑ, οταν τους εδινε σε προσφορα. Δεν τον εχω βαλει ακομη γιατι εκει που θα φυσαει ειναι ουσιαστικα τα ποδια μας στο κρεβατι και δεν ξερω εαν θα κανει δουλεια η θα παει τσαμπα η εγκατασταση. Μονο εμενα μου φαινονται παρα πολλα λεφτα για τον ανεμηστηρα του θεματος; Το καλο του ανεμιστηρα οροφης ειναι οτι δεν φυσαει στα ποδια σου ή σε οτι εχει απο κατω αλλα διαχεει αερα σε ολο το χωρο. Ειναι αλλη αισθηση απο τον επιδαπεδιο ανεμιστηρα, οταν το ζησεις θα καταλαβεις τη διαφορα. Δεν συζητω δε αν ειναι καλης ποιοτητας με DC moter και με δυνατοτητα καλοκαιρι/χειμωνα, δηλαδη να σηκωνει το κρυο αερα το καλοκαιρι (αν εχεις ενεργο κλιματιστικο ο κρυος αερας ειναι βαρυτερος και εχει την ταση να καθεται, ο ανεμιστηρας οροφης τον ξανασηκωνει προς το ταβανι και τον αφηνει να πεφτει παλι αργα προς τα κατω επιτυγχανοντας καλυτερη διαχυση ομοιομορφα του κρυου αερα) και το χειμωνα να σπρωχνει προς τα κατω τον ζεστο που ειναι ελαφρυτερος αρα να κινειται συνεχεια η θερμοτητα στο χωρο και να μην εγκλωβιζεται στο ταβανι. 1
TheStranger80 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Πολυ τον εξυμνειτε καποιοι και δεν καταλαβαινω το γιατι. Τον εχω κανα χρονο αν θυμαμαι καλα και δεν εχω εντυπωσιαστει (εχω τον απλο, οχι με την μπαταρια). Γενικα ειναι μικρης διαμετρου οποτε και στο 100 να τον εχεις δεν κανει θαυματα (ειχα παρομοιους που τους ειχα παρει γυρω στα 60ε που στο φουλ εβγαζαν περισσοτερο αερα και ηταν και πιο αθορυβοι) και οσο αφορα το Breeze ειναι καλο οταν αρχιζουν οι ζεστες στο Ελλαντα (θα ελεγα Μαιο αντε Ιουνιο), σιγουρα οχι τωρα (εκτος αν καποιος ειναι σε 4-5ο οροφο με ανοιχτα παραθυρα η ειναι σε δροσερο μερος πχ βουνο η εχει κλιματιστικο). Ενταξει καλος ειναι, τιποτα περισσοτερο (χωρια οτι ολος ειναι πλαστικουρα). 1 ώρα πριν, Sebu είπε Το καλο του ανεμιστηρα οροφης ειναι οτι δεν φυσαει στα ποδια σου ή σε οτι εχει απο κατω αλλα διαχεει αερα σε ολο το χωρο. Ειναι αλλη αισθηση απο τον επιδαπεδιο ανεμιστηρα, οταν το ζησεις θα καταλαβεις τη διαφορα. Δεν συζητω δε αν ειναι καλης ποιοτητας με DC moter και με δυνατοτητα καλοκαιρι/χειμωνα, δηλαδη να σηκωνει το κρυο αερα το καλοκαιρι (αν εχεις ενεργο κλιματιστικο ο κρυος αερας ειναι βαρυτερος και εχει την ταση να καθεται, ο ανεμιστηρας οροφης τον ξανασηκωνει προς το ταβανι και τον αφηνει να πεφτει παλι αργα προς τα κατω επιτυγχανοντας καλυτερη διαχυση ομοιομορφα του κρυου αερα) και το χειμωνα να σπρωχνει προς τα κατω τον ζεστο που ειναι ελαφρυτερος αρα να κινειται συνεχεια η θερμοτητα στο χωρο και να μην εγκλωβιζεται στο ταβανι. Το κακο με αυτους ειναι οτι η πλειοψηφια δεν εχει καλο φωτισμο. Καποιοι εχουν απλικες πανω που βαζεις εσυ φωτα αλλα και παλι συνηθως ειναι 3-4 Ε14 η 1-2 Ε27 που οκ κανουν δεν κανουν δουλεια σε ενα μεγαλο χωρο οπως σαλονι. Για κρεβατοκαμαρα βεβαια οκ μια χαρα. 1
IVIetaCreatoR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Ακόμη και απο άποψη αισθητικής, είναι μια κατηγορία απο μόνος του. 1
Sebu Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 3 hours ago, IVIetaCreatoR said: Ακόμη και απο άποψη αισθητικής, είναι μια κατηγορία απο μόνος του. Εξαρταται απο το αν σε ενδιαφερει η πρακτικοτητα και η ουσια ή το φαινεσθαι. Τα περισσοτερα πραγματα στη ζωη ειναι απλα, εμεις τα κανουμε συνθετα. Ενας ανεμιστηρας, ενα παντελονι, ενα πουκαμισο, ενα ζευγαρι sneakers, μια τηλεοραση, ενα ραδιοφωνο κτλ θες να ειναι functional δηλαδη να κανουν στο 99% για να μην πω στο 100% αυτο για το οποιο προοριζονται χωρις φανφαρες, εφε, φωτακια κια ομορφιες. Ο ανεμιστηρας θες να σε δροσιζει την "δυσκολη" ωρα αρα να εχει καλη προωθηση αερα, να εχει ικανοποιητικες επιλογες ταχυτητας (very low, low, medium, high), να μην τριζει στην περιστροφη-λειτουργια, να μην καιει πολυ, να μην κανει πολυ θορυβο το μοτερ. Ομοιως η τηλεοραση θες να παιζει καλα και το ραδιοφωνο να παιζει καλα μουσικη, χωρις θορυβο, παρασιτα κτλ. Το αν θα εχει λαμπακια, led-ακια, ωραιες γωνιες, ωραια πλαστικα, αν θα μοιαζει με μπιμπελο και αισθητικα ωραιο, το θες για μια συγκεκριμενη λειτουργια που εχει, ουτε να το παντρευτεις ουτε να το βαλεις σε βαθρο στο Λουβρο να το εκθετεις. Τα περισσοτερα πραγματα θες απλα να ειναι functional, χρηστικα ως προς αυτο για το οποιο δημιουργηθηκαν. 7 hours ago, TheStranger80 said: Το κακο με αυτους ειναι οτι η πλειοψηφια δεν εχει καλο φωτισμο. Καποιοι εχουν απλικες πανω που βαζεις εσυ φωτα αλλα και παλι συνηθως ειναι 3-4 Ε14 η 1-2 Ε27 που οκ κανουν δεν κανουν δουλεια σε ενα μεγαλο χωρο οπως σαλονι. Για κρεβατοκαμαρα βεβαια οκ μια χαρα. Εξαρταται εχω απλικα στο σαλονι με 4 Ε14 και εχω καρφωσει σε καθε μια απο μια Ε14 led με 630 lumens εκαστη και οταν ειναι και οι 4 αναμενες δινουν 2.500 lumens γινεται μερα στο χωρο. Επειδη ειχα ταλαιπωρηθει και εγω στην αρχη με το θεμα λαμπες, η λυση ειναι λαμπες led με πολλα lumens για την αναγκη που θες. Και οσο και αν φαινεται περιεργο με ψαξιμο βρισκεις και τοσο μικρες λαμπες (Ε14) με καλα lumens ανω των 500.
doom26 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, TheStranger80 είπε Πολυ τον εξυμνειτε καποιοι και δεν καταλαβαινω το γιατι. Τον εχω κανα χρονο αν θυμαμαι καλα και δεν εχω εντυπωσιαστει (εχω τον απλο, οχι με την μπαταρια). Γενικα ειναι μικρης διαμετρου οποτε και στο 100 να τον εχεις δεν κανει θαυματα (ειχα παρομοιους που τους ειχα παρει γυρω στα 60ε που στο φουλ εβγαζαν περισσοτερο αερα και ηταν και πιο αθορυβοι) και οσο αφορα το Breeze ειναι καλο οταν αρχιζουν οι ζεστες στο Ελλαντα (θα ελεγα Μαιο αντε Ιουνιο), σιγουρα οχι τωρα (εκτος αν καποιος ειναι σε 4-5ο οροφο με ανοιχτα παραθυρα η ειναι σε δροσερο μερος πχ βουνο η εχει κλιματιστικο). Ενταξει καλος ειναι, τιποτα περισσοτερο (χωρια οτι ολος ειναι πλαστικουρα). Φίλε μου ένας ανεμιστηρας είναι δεν χρειάζεται να τον εξυμνεί κάποιος πιστεύω. Αυτό που αναφέρει πως κάνει αυτό κάνει. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Όταν θα τον πάρεις κάποιος θα δει τη διάμετρο φαντάζομαι αν τον ενδιαφέρει. Εγώ που ήθελα έναν ποιο μαζεμένο ανεμιστήρα με βόλεψε. Τώρα φυσικά θα υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι όπως σε όλα. Η αδελφή μου που πήρε τον ronshon 8600 το μετάνιωσε, πιο μεγάλος αλλά από αέρα σχεδόν το ίδιο χωρίς τις δικτυακές δυνατότητες που αξίζουν. Όπως λες τον έχεις αν το βάζεις στο 4 100% και δεν σου φτάνει ο αέρας λογικά τον έχεις μακρυά! Ναι ότι είναι η περίοδος που τους τσιμπάνε την τιμή λογικό αλλά όχι πως δεν αξίζει ως προϊόν.
TheStranger80 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, doom26 είπε Φίλε μου ένας ανεμιστηρας είναι δεν χρειάζεται να τον εξυμνεί κάποιος πιστεύω. Αυτό που αναφέρει πως κάνει αυτό κάνει. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Όταν θα τον πάρεις κάποιος θα δει τη διάμετρο φαντάζομαι αν τον ενδιαφέρει. Εγώ που ήθελα έναν ποιο μαζεμένο ανεμιστήρα με βόλεψε. Τώρα φυσικά θα υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι όπως σε όλα. Η αδελφή μου που πήρε τον ronshon 8600 το μετάνιωσε, πιο μεγάλος αλλά από αέρα σχεδόν το ίδιο χωρίς τις δικτυακές δυνατότητες που αξίζουν. Όπως λες τον έχεις αν το βάζεις στο 4 100% και δεν σου φτάνει ο αέρας λογικά τον έχεις μακρυά! Ναι ότι είναι η περίοδος που τους τσιμπάνε την τιμή λογικό αλλά όχι πως δεν αξίζει ως προϊόν. 100% αρκετος θορυβος αυτο ειναι το θεμα. Τωρα για το οτι συνδεεται με WiFi ενταξει, ανεμιστηρας ειναι. Και με ενα απλο τηλεκοντρολ ο καθενας θα εκανε δουλεια και πιο ευκολα κιολας. Στα 59 που εβαλε το αλλο καταστημα ναι οκ ειναι καλη λυση αλλα στα 80 οχι. 13 ώρες πριν, Sebu είπε Εξαρταται απο το αν σε ενδιαφερει η πρακτικοτητα και η ουσια ή το φαινεσθαι. Τα περισσοτερα πραγματα στη ζωη ειναι απλα, εμεις τα κανουμε συνθετα. Ενας ανεμιστηρας, ενα παντελονι, ενα πουκαμισο, ενα ζευγαρι sneakers, μια τηλεοραση, ενα ραδιοφωνο κτλ θες να ειναι functional δηλαδη να κανουν στο 99% για να μην πω στο 100% αυτο για το οποιο προοριζονται χωρις φανφαρες, εφε, φωτακια κια ομορφιες. Ο ανεμιστηρας θες να σε δροσιζει την "δυσκολη" ωρα αρα να εχει καλη προωθηση αερα, να εχει ικανοποιητικες επιλογες ταχυτητας (very low, low, medium, high), να μην τριζει στην περιστροφη-λειτουργια, να μην καιει πολυ, να μην κανει πολυ θορυβο το μοτερ. Ομοιως η τηλεοραση θες να παιζει καλα και το ραδιοφωνο να παιζει καλα μουσικη, χωρις θορυβο, παρασιτα κτλ. Το αν θα εχει λαμπακια, led-ακια, ωραιες γωνιες, ωραια πλαστικα, αν θα μοιαζει με μπιμπελο και αισθητικα ωραιο, το θες για μια συγκεκριμενη λειτουργια που εχει, ουτε να το παντρευτεις ουτε να το βαλεις σε βαθρο στο Λουβρο να το εκθετεις. Τα περισσοτερα πραγματα θες απλα να ειναι functional, χρηστικα ως προς αυτο για το οποιο δημιουργηθηκαν. Εξαρταται εχω απλικα στο σαλονι με 4 Ε14 και εχω καρφωσει σε καθε μια απο μια Ε14 led με 630 lumens εκαστη και οταν ειναι και οι 4 αναμενες δινουν 2.500 lumens γινεται μερα στο χωρο. Επειδη ειχα ταλαιπωρηθει και εγω στην αρχη με το θεμα λαμπες, η λυση ειναι λαμπες led με πολλα lumens για την αναγκη που θες. Και οσο και αν φαινεται περιεργο με ψαξιμο βρισκεις και τοσο μικρες λαμπες (Ε14) με καλα lumens ανω των 500. Ενταξει αν ειναι να εχεις και ανεμιστηρα με φως και απλικες γυρω γυρω ε too much. Επισης τα 500 lumen δεν τα λες πολλα. Εγω στο σαλονι εχω 5 απλικες Ε27 και εχω βαλει λαμπες γυρω στα 900 lumen και παλι δεν θεωρω πως εχω πολυ φως (βεβαια οκ αναλογα και το σαλονι). 1
@topos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 On 26/07/2023 at 08:28, safridia said: Εχω εναν ανεμηστηρα οροφης απο ΙΚΕΑ, οταν τους εδινε σε προσφορα. Δεν τον εχω βαλει ακομη γιατι εκει που θα φυσαει ειναι ουσιαστικα τα ποδια μας στο κρεβατι και δεν ξερω εαν θα κανει δουλεια η θα παει τσαμπα η εγκατασταση. Μονο εμενα μου φαινονται παρα πολλα λεφτα για τον ανεμηστηρα του θεματος; Λογικα τον είχες πάρει μιση τιμη~55 ευρώ από τα 110 Ειχα πάρει και εγώ 2 τότε. Λίγο "μπιζιλοι" στην τοποθέτηση αλλά είναι καλή κατασκευή. Εφόσων τον έχεις δεν χάνεις τίποτα να τον βάλεις.Θα κάνει δουλειά. Υ.γ Για την τοποθετηση-> έχει στο νου σου πως η λάμπα του έχει 2 "θέσεις" μια που βγάζει spot φως και μια που διαχέει το φως.Επισης-ιδιαιτερα εάν έχεις ψηλοταβανο σπιτι- δώσε σημασία στο πως θα τον βάλεις ώστε η αλυσίδα που ανάβει το φως να είναι πιο εύκολα προσβασιμη. 1
Sebu Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 1 hour ago, TheStranger80 said: Ενταξει αν ειναι να εχεις και ανεμιστηρα με φως και απλικες γυρω γυρω ε too much. Επισης τα 500 lumen δεν τα λες πολλα. Εγω στο σαλονι εχω 5 απλικες Ε27 και εχω βαλει λαμπες γυρω στα 900 lumen και παλι δεν θεωρω πως εχω πολυ φως (βεβαια οκ αναλογα και το σαλονι). 500 lumen επι 4 ή επι 5 δλδ 2.000-2.500 lumens τα θεωρεις λιγα??? Αναλογως του χωρου ειναι υπεραρκετα. Και σε μεγαλο ενιαιο χωρο σαλονο κουζινα θα υπαρχει σιγουρα και 2ο ή και 3ο φωτιστικο το οποιο αν δινει επισης 2.000 lumens μιλαμε 5.000-6.000 lumens σε εναιο χωρο 30-40-45 τετραγωνικα, η νυχτα μερα γινεται.
ioann1s Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 On 26/07/2023 at 13:55, PaNtErAz said: To μόνο ύποπτο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι αν πάει κάτι στραβά δεν θα σε καλύψουν με εγγύηση. Επίσης με κάθε επιφύλαξη, το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν σε Skroutz-Bestprice αλλά το βγάλανε/βγήκε οπότε κάτι δεν μου κάθετε καλά. Νομίζω είναι και διαφορετικό από το Phonegallery που υπήρχε παλαιότερα. Γενικά κλείνουν και αλλάζουν ΑΦΜ και δεν ξέρεις τι γίνεται. Επίσης ήταν Phonegallery.gr και έγινε Phonegallerystore.gr ... παρέλαβα και εγώ από το κατάστημα. είχε μέσα και το manual της Infoquest. Εγγύηση κανονικά 2 έτη
macovet Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 ο 1τος ανεμιστήρας της προσφοράς είναι αυτός; https://www.e-shop.gr/xiaomi-bhr4828gl-mi-smart-standing-fan-2-p-HAP.003948 μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει; αν ναι, η διαφορά εδώ είναι η εγγύηση, ότι δεν είναι infoquest, σωστά το αντιλαμβάνομαι; υγ. επίσης νομίζω πως βρήκα και τον 2ρο της προσφοράς στα 91, εδώ: https://www.jmctech.gr/product/xiaomi-mi-smart-ventilatore-standing-fan-2-pro τι λέτε;
netgeo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 41 minutes ago, macovet said: ο 1τος ανεμιστήρας της προσφοράς είναι αυτός; https://www.e-shop.gr/xiaomi-bhr4828gl-mi-smart-standing-fan-2-p-HAP.003948 μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει; αν ναι, η διαφορά εδώ είναι η εγγύηση, ότι δεν είναι infoquest, σωστά το αντιλαμβάνομαι; υγ. επίσης νομίζω πως βρήκα και τον 2ρο της προσφοράς στα 91, εδώ: https://www.jmctech.gr/product/xiaomi-mi-smart-ventilatore-standing-fan-2-pro τι λέτε; Σωστό για το 1ο, για εγγύηση δεν γνωριζω αλλα δεν νομίζω να έχεις θέμα. Το 2ο πάλι σωστό απλά το JMT θα στο στείλει σε ένα μήνα και αν. 1
doom26 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, macovet είπε ο 1τος ανεμιστήρας της προσφοράς είναι αυτός; https://www.e-shop.gr/xiaomi-bhr4828gl-mi-smart-standing-fan-2-p-HAP.003948 μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει; αν ναι, η διαφορά εδώ είναι η εγγύηση, ότι δεν είναι infoquest, σωστά το αντιλαμβάνομαι; υγ. επίσης νομίζω πως βρήκα και τον 2ρο της προσφοράς στα 91, εδώ: https://www.jmctech.gr/product/xiaomi-mi-smart-ventilatore-standing-fan-2-pro τι λέτε; Φίλε μου από όπου και να τον πάρεις μέσα στο κουτί θα υπάρχει το φυλλάδιο-εγγύηση της infoquest. Ο πρώτος από eshop είναι χωρίς την μπαταρία και ο δεύτερος από το jmctech (δεν θα το συνιστούσα) με μπαταρία.
Euromaster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, doom26 είπε Φίλε μου από όπου και να τον πάρεις μέσα στο κουτί θα υπάρχει το φυλλάδιο-εγγύηση της infoquest. Ο πρώτος από eshop είναι χωρίς την μπαταρία και ο δεύτερος από το jmctech (δεν θα το συνιστούσα) με μπαταρία. εξηγησε του γιατι δεν θα τον συστυνεις μην καταλαβει τον λαθος λογο, προφανως δεν συστηνεις το συγκεκριμενο μαγαζι και οχι τον ανεμιστηρα.. 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα