Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 minutes ago, tutuyo said:

Ας ξεκαθαρισουμε το βασικο

καλη?

το βασικό είναι να ανεβάσει φωτογραφίες για να μπορούμε να δώσουμε συμβουλές σωστές για την περίπτωση του

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, Ukforthemoment said:

Βρες και εσύ δουλειά στο χωριό της Λευκάδας.

Δηλαδή προτείνεις να... την πάρει... από πίσω. Στο κατόπι ντε, να την ακολουθήσει! :P

Spoiler

Csi Miami Horatio Cain GIF - Csi Miami Horatio Cain Sunglasses GIFs

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, greekfragma είπε

στολκεράς λέβεβ όβερ ναην θαουσαντ? :P 

Looking I See You GIF by GritTV

Να πιάσουν δουλειά στο ίδιο μαγαζί.Αμέσως εσύ στο πονηρό το μυαλό σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκοραρες τουλάχιστον? Ειλικρινά σε μια βδομάδα πότε πρόλαβες να ερωτευτείς και να δεθείς τόσο με μια κοπέλα..το μόνο που ίσως έχει εξήγηση αν είχες να σκοράρεις καιρό και γλυκάθηκες ή πίστευες ότι θα σκοράρεις και έμεινες με το πουλί στο χέρι. 

Υ.Γ Αυτά περί είσαι χάλια κτλπ 28 χρόνων δεν είναι λογικά  , να ήσουνα 18 να το καταλάβω.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Ukforthemoment said:

Να πιάσουν δουλειά στο ίδιο μαγαζί.Αμέσως εσύ στο πονηρό το μυαλό σου.

Ακόμα καλύτερα. Να βλέπει από κοντά όλους τους άρρενες πελάτες να της την πέφτουν ή να την κοιτάνε σε άλλα σημεία εκτός από τα μάτια.

Sports Bar Dog GIF by Originals

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Απαντάτε εσείς χαϊβάνια :lol: ένα ποστ και εξαφανίστηκε. :lol:

Στο κτελ ειναι,περιμένει το λεωφορείο  για το χωριό στην Λευκάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, dtk-386 said:

Απαντάτε εσείς χαϊβάνια :lol: ένα ποστ και εξαφανίστηκε. :lol:

σκοτώνουμε ώρα καύσωνα μπρο. κάπως πρέπει να περάσει η σημερινή-αυριανή και το ΣΚ με 40άρια. Ζάχαρη θα τη βγάλουμε με τέτοια θέματα. Ψυχοθεραπεία!

2 minutes ago, Ukforthemoment said:

Στο κτελ ειναι,περιμένει το λεωφορείο  για το χωριό στην Λευκάδα.

Με το CBR1000 που έχει από άλλο θρεντ,  σούζα έχει πάει για το καραβάκι

motion motorcycle GIF

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

σκοτώνουμε ώρα καύσωνα μπρο. κάπως πρέπει να περάσει η σημερινή-αυριανή και το ΣΚ με 40άρια. Ζάχαρη θα τη βγάλουμε με τέτοια θέματα. Ψυχοθεραπεία!

σωστός ο παίκτης. 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φορτώνεις όσο προλαβαίνεις. Συνεχίζει να μιλάς (αλλά αραιά). Πας σεζόν / ασχολείσαι με κάτι άλλο / βρίσκεις κάποια άλλη. Έρχεται ο Σεπτέμβριος. Επιστρέφει. Ξαναφορτώνεις.

4 hours ago, Alexandros_28 said:

Παιδιά καλημέρα εχω μια σχέση με μια κοπέλα 18 ετών περίπου μια εβδομάδα η κοπέλα αύριο φεύγει να πάει για δουλειά σε ένα χωριό της Λευκάδας έκατσα κάτω της έκανα μια κουβέντα περί χωρισμού ότι να κρατηθούμε ότι θέλει θα είμαι δίπλα της να την στηρίζω τα πάντα όλα χθες εκεί που κάναμε μια κουβέντα η δυο μας εγώ και η  κοπέλα μου λέει θέλω να σου πω κάτι αλλά μην το πάρεις κάπως πες μου της λεω «αν από στιγμή χωρίσουμε δεν θέλω να σταματήσουμε να μιλάμε»

ΥΓ. Τυχεράκια, σε εμάς ποτέ δεν τα λένε αυτά.

Επεξ/σία από csontheline
Δημοσ.

28χρονος σε σχέση(!!!!) μιας εβδομάδας(!) με 18χρονη...και λες ότι θα τη στηρίξεις κλπ κλπ...μεταξύ μας τώρα....την έχεις φιλήσει στο στόμα ή μόνο στο μάγουλο;;;;;;

Δημοσ.
11 minutes ago, panagiotis1988 said:

28χρονος σε σχέση(!!!!) μιας εβδομάδας(!) με 18χρονη...και λες ότι θα τη στηρίξεις κλπ κλπ...μεταξύ μας τώρα....την έχεις φιλήσει στο στόμα ή μόνο στο μάγουλο;;;;;;

Χόρεψαν το wind of change το προηγούμενο Σάββατο στο πάρτυ της Μαιρουλας (έλειπαν στο χωριό οι γονείς της)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...