Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα εχω μια σχέση με μια κοπέλα 18 ετών περίπου μια εβδομάδα η κοπέλα αύριο φεύγει να πάει για δουλειά σε ένα χωριό της Λευκάδας έκατσα κάτω της έκανα μια κουβέντα περί χωρισμού ότι να κρατηθούμε ότι θέλει θα είμαι δίπλα της να την στηρίζω τα πάντα όλα χθες εκεί που κάναμε μια κουβέντα η δυο μας εγώ και η  κοπέλα μου λέει θέλω να σου πω κάτι αλλά μην το πάρεις κάπως πες μου της λεω «αν από στιγμή χωρίσουμε δεν θέλω να σταματήσουμε να μιλάμε» εκείνη την ώρα έχασα τη γη κάτω απο τα πόδια μου πριν από αυτή τη κουβέντα που μου είπε περί χωρισμού μου έλεγε δεν πρόκειται να με αφήσει ποτέ ότι θα είμαστε μαζί της είπα θα πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα να την βλέπω γιατί εγώ μένω Αρτα όπως και η κοπέλα απλά θα πάει για δουλειά εκεί στη Λευκάδα σε ένα χωριό δεν θέλω να της δείξω ότι είμαι χάλια ψυχολογικά που είμαι όχι χάλια στο πάτωμα είμαι τι άλλο να κάνω ρε παιδιά ??

Υ.Γ συγνώμη που δεν βάζω τέλειες και κόμματα απλα είμαι πολύ χάλια!! Κάθε βοήθεια σας θα μου δώσει δύναμη!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν πολυ-έβγαλα νόημα, αν τελικά χωρίσετε, εννοείται ότι θα σταματήσετε να μιλάτε, και να έχετε κάθε είδος επαφής. Αυτό ακριβώς σημαίνει ο χωρισμός. Άλλωστε το να κρατήσεις επαφές με μία (πρώην) σχέση, η οποία δεν έληξε ιδιαίτερα καλά, το μόνο που κάνει είναι να σε πληγώνει. Αν εκείνη θέλει να μιλάτε για το ψυχολογικό boost, επειδή ξέρει ότι είσαι καψουρεμένος, χέστηκες. Εις βάρος σου θα 'ναι.

Επεξ/σία από Haldol
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά η κοπέλα λέει ότι θέλει να βάλει κόμμα στη σχέση σας αλλά στην πραγματικότητα θέλει να βάλει τελεία. 

• Like 1
Δημοσ.
42 minutes ago, Alexandros_28 said:

τι άλλο να κάνω ρε παιδιά ??

Λευκάδα θα είμαι και εγώ, δώσε μου το τηλέφωνο της να την παρηγορήσω.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε

Παιδιά καλημέρα εχω μια σχέση με μια κοπέλα 18 ετών περίπου μια εβδομάδα η κοπέλα αύριο φεύγει να πάει για δουλειά σε ένα χωριό της Λευκάδας έκατσα κάτω της έκανα μια κουβέντα περί χωρισμού ότι να κρατηθούμε ότι θέλει θα είμαι δίπλα της να την στηρίζω τα πάντα όλα χθες εκεί που κάναμε μια κουβέντα η δυο μας εγώ και η  κοπέλα μου λέει θέλω να σου πω κάτι αλλά μην το πάρεις κάπως πες μου της λεω «αν από στιγμή χωρίσουμε δεν θέλω να σταματήσουμε να μιλάμε» εκείνη την ώρα έχασα τη γη κάτω απο τα πόδια μου πριν από αυτή τη κουβέντα που μου είπε περί χωρισμού μου έλεγε δεν πρόκειται να με αφήσει ποτέ ότι θα είμαστε μαζί της είπα θα πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα να την βλέπω γιατί εγώ μένω Αρτα όπως και η κοπέλα απλά θα πάει για δουλειά εκεί στη Λευκάδα σε ένα χωριό δεν θέλω να της δείξω ότι είμαι χάλια ψυχολογικά που είμαι όχι χάλια στο πάτωμα είμαι τι άλλο να κάνω ρε παιδιά ??

Υ.Γ συγνώμη που δεν βάζω τέλειες και κόμματα απλα είμαι πολύ χάλια!! Κάθε βοήθεια σας θα μου δώσει δύναμη!!!

Κοντευεις 30 και ασχολεισαι με 18χρονη, που μαλιστα θα παει σεζον, και την θεωρεις σοβαρη σχεση...

Δηλαδη τοσο απελπισμενος εισαι που εχεις πεσει τοσο χαμηλα για να βρεις γκομενα?

βαλε τιντερ/bumble και βρες αλλη. (και με πιο μεγαλα βυζγια)

• Like 1
Δημοσ.

ρίξε όσο πιο πολλά μπορείς γιατί 

19 minutes ago, Ntinaras said:

Κοντευεις 30 και ασχολεισαι με 18χρονη, που μαλιστα θα παει σεζον, και την θεωρεις σοβαρη σχεση...

και την οποία μάλιστα τη γνωρίζει μια εβδομάδα απ ότι κατάλαβα; 

Ρίξε όσο πιο πολλά μπορείς, όσο προλαβαίνεις και βρες μια άλλη

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ ξέρω πως, όταν θες κάποιον στη ζωή σου, δεν αναφέρεις καν τον χωρισμό. Λες θα μιλάμε όσο μπορούμε, θα έρχομαι να σε βλέπω κλπ. Άλλοι διατηρούν σχέση από απόσταση για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, για επαγγελματικούς λόγους, και εσάς τι σας προβληματίζει ακριβώς; Το αν θα μπορέσετε να το διατηρήσετε για 3-4 μήνες; Βέβαια, είστε μαζί μόνο μια βδομάδα. Απ' την άλλη, ο ενθουσιασμός στις αρχές είναι τόσος που αλίμονο εάν σκεφτόμασταν να το λήξουμε με τ@ν αλλ@.

Bottom line: Όλα κρίνονται στο πόσο το θέλει ο καθένας. 

Δημοσ.

1 εβδομάδα σχέση με 18χρονη δε το λες σχέση.

Είσαι ακόμα στη καυλάντα της γνωριμίας και αυτό ακριβώς σου είπε λίγο πριν φύγει. Ότι άμα της φύγει η καυλάντα της 1 εβδομάδας τώρα που θα πάει για δουλειά, επειδή ήσουν καλός μαζί της μπορεί άμα γυρίσει να ξανακάτσει η καυλάντα. Το τι θα κάνει εκεί είναι άλλο θέμα.

Μια συμβουλή. 

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου. Όσο θα αγχώνεσαι και θα γίνεσαι φορτικός και κλάψας μη σε παρατήσει τόσο πιο γρήγορα θα τη χάσεις.

1 εβδομάδα "τα είχατε". Ποια σχέση και ποιο χωρισμό μιλάμε.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alexandros_28 είπε

εχω μια σχέση με μια κοπέλα 18 ετών περίπου μια εβδομάδα

Εντάξει αφού έχεις επενδύσει τόσο πολύ χρόνο σε αυτή τη σχέση, να το κυνηγήσεις το πραγμα.

Δημοσ.

Υ.Γ. αύριο Παρασκευή.

οι τελείες και τα κόμματα θα ήθελαν λιγότερα πατήματα για να τα βάλεις από αυτό που έγραψες. 9 στα 10 από μένα.

Δημοσ.

1. "Σχέση" μιας εβδομαδας

2. Αυτή έλεγε "δεν θα σε αφήσω ποτέ"

3. Φεύγει 18 χρόνων να δουλέψει και να μείνει πρώτη φορά μόνη της σε νησι

4. Θέλεις να κανείς 4 φορές την εβδομάδα μια απόσταση πήγαινε-ελα 4 ώρες, απλά για να την βλέπεις να δουλευει

Αν βάλεις όλα τα παραπάνω στην εξίσωση, ένα αποτέλεσμα προκύπτει: Πας παρακάτω. Δεν έχει νόημα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alexandros_28 είπε

Βρες και εσύ δουλειά στο χωριό της Λευκάδας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...