SuperTatis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Πέρασα Αθήνα και νοίκιασα σπίτι στην πλατεία Αμερικής στην οδό Θήρας. Τι γίνεται εκεί πέρα σε θέμα εγκληματικότητας τι να αποφύγω πότε να μην βγαίνω και γενικά τι τιπς έχετε ευχαριστώ. Είμαι κοπέλα.
lector Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Εισαι δηλαδη διπλα στο αστυνομικο τμημα κυψελης. Αυτο βεβαια δεν ξερω αν πρεπει να λογιστει ως καλο ή ως ασχημο.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Εντάξει δεν θα ελεγα ότι έκλεισες και στην καλύτερη περιοχή.
lector Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εντάξει δεν θα ελεγα ότι έκλεισες και στην καλύτερη περιοχή. Αν περασε ΑΣΟΕΕ ειναι βολικοτατη παντως. Αρκει να μην εχει μαθηματα μεχρι 7-9 το βραδυ 😂
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δεν έχω άποψη για το μέρος, έχω περάσει μερικές φορές από την πλατεία, υπάρχουν πολύ υψηλά ποσοστά μεταναστών που κατοικούν εκεί, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, κάποιοι διατηρούν καταστήματα. Το πρωί θα έλεγα δεν κινδυνεύεις καθόλου η καλύτερα κινδυνεύεις στον μέσο όρο της Αθήνας, το βράδυ γενικώς μην βγαίνεις εκτός αν θες να περάσεις από μέρος με ανοιχτά μαγαζιά και κόσμο, ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος σε όλο το κέντρο, έχω είχα βγει αργά βράδυ προς πεδίον πριν μήνες και επιχείρησε να με κλέψει κάποιος, γύρισα σπίτι χεσμενος και πήρα το μάθημα μου.
Gkns Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Από τώρα νοικιάσες? Τα μαθήματα ξεκινάνε Οκτώβριο.... Γενικά αργά την νύχτα να επιστρέφεις μόνο με ταξί ή αμαξι-μηχανακι φίλου σου. Μην βάζεις τον εαυτό σου σε μπελάδες. Ξέρω από αυτές τις περιοχές και δεν μου έχει τύχει κάτι ακραίο προσωπικά (ίσως επειδή είμαι γεροδεμένος). Αλλά όποιος νύχτα περπατεί ..... 1
nyne Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Ακραια περιοχη προφανως δεν ειναι.Τωρα επειδη εισαι κοπελα καλο θα ηταν το βραδυ να προσεχεις (γενικα οχι μονο εκει) και να πηγαινεις σπιτι με ταξι η με καποιο αλλο ατομο που θα σε περιμενει να μπεις μεσα.Γενικα να εχεις το νου σου να αποκτησεις αντιληψη του τι συμβαινει γυρω σου και να μην εισαι κολλημενη σε ενα κινητο οταν περπατας.Δεν υπαρχει κατι να φοβασαι οταν εισαι προσεκτικη,μη νομιζεις οτι η Αθηνα ειναι η κολαση επι της γης,ουτε καν,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να προσεχουμε.
vamvakoolas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 9 hours ago, SuperTatis said: Πέρασα Αθήνα και νοίκιασα σπίτι στην πλατεία Αμερικής στην οδό Θήρας. Τι γίνεται εκεί πέρα σε θέμα εγκληματικότητας τι να αποφύγω πότε να μην βγαίνω και γενικά τι τιπς έχετε ευχαριστώ. Είμαι κοπέλα. αν εισαι πανω απο πατησιων (δηλ κοντα στο τμημα) εισαι κομπλε. Αν εισαι πιο κατω απο αχαρνων θελει προσοχη. -αν εχει αυτοκινητο (εικαζω οχι) ειναι ενα θεμα οχι τοσο για κλοπη του αυτοκινητου οσο γρατζουνιες και μικροτρακαρισματα ακομα και παρκαρισμενος γιατι δε ξερουν να οδηγουν οι αλλοδαποι. Επισης αν αφησεις οτιδηποτε ειδους τσαντα ακομα και σουπερ μαρκετ ειναι δεδομενο οτι θα βρεις σπασμενο τζαμι. -αν μενεις σε μεγαλη πολυκατοικια ειναι δυσκολα τα πραγματα. Αν σεβονται και κλεινουν τη κεντρικη εισοδο οκ. Αν οχι τοτε δυσκολα τα πραγματα. Βρες ποιος ειναι ο διαχειριστης και ρωτα τι παιζει με ασφαλεια. Για να μη τα τσουβαλιαζω ολα, υπαρχουν και πολυκατοικιες στη περιοχη που κλειδωνουν την εισοδο, εχουν καμερες κτλ -Αν δε πειραζεις καποιο/α το βραδυ δε σε πειραζει κανενας. Προσπαθησε να εισαι ευγενικος και να αποφευγεις αν γινεται διαλογο με ατομα που δε ξερεις. Ακομα και αν αλλαζεις πεζοδρομιο τα βραδυα αν καποιος/α δε σου αρεσει μπορει να βοηθησει. -Βρες καποιο καταστημα στο στενο π.χ καφετερια/περιπτερο και πιασε φιλια αν γινεται. Πιστεψε με θα μαθεις τα παντα απο πρωτο χερι. -Επειδη το 99% που θα γραψει εδω δε μενει εκει γυρω, να σου αναφερω οτι υπαρχουν και οικογενειες που μενουν εκει, παιδια που πανε σχολειο κτλ. Δε θα μεινεις σε τιποτα φυλακη. Μαλιστα οπως εχω γραψει, εγω βοηθεια (ειτε σε κουβαλημα, ειτε σε πληροφορια) εχω βρει ΜΟΝΟ απο αλλοδαπους. -Σκουπιδια προσεχε πολυ αν πεταξεις ποτε κατι ογκοδες (π.χ παλια τν) γιατι σχεδον σιγουρο θα ερθει προστιμο (νουμερο ενα στη Ρουφιανια εκει). -Στην αχαρνων εχει αρκετα μαγαζια (τυπου καφε/τυροπιτα/σουβλακια) που ειναι 24ωρα οποτε υπαρχει μια μικρη σχετικα ζωη ακομα και αργα το βραδυ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) μην ακούς τις υπερβολές που γράφονται, πόσα εγκλήματα έχεις ακούσει ότι έγιναν στην Κυψέλη; έγραψα και πριν αλλά το post μου ενόχλησε φαίνεται, εγώ παντως προσπάθησα να κάνω χιούμορ. Άκου εκεί επικίνδυνη περιοχή και ιστορίες για αγρίους Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από antonis35
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα