Nikosokin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, Θέλω να κάνω top up στον US apple account μου, αλλά μέσω ελληνικού paypal δεν με αφήνει, ούτε αν βάλω ελληνική κάρτα, ούτε αν βάλω μέσω revolut. υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω top up ? Ευχαριστώ
aces Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Nikosokin είπε Καλησπέρα, Θέλω να κάνω top up στον US apple account μου, αλλά μέσω ελληνικού paypal δεν με αφήνει, ούτε αν βάλω ελληνική κάρτα, ούτε αν βάλω μέσω revolut. υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω top up ? Ευχαριστώ https://support.apple.com/el-gr/HT208687 Ο τροπος προσθηκης χρηματων ειναι ο παραπανω αλλα δεν γινεται γιατι βλεπει το location κ τα μπλοκαρει. Αντιστοιχα οσες φορτισεις κανουμε απο Ελλαδα στο apple ID μας πρεπει να ειναι ελληνικό το account. Ακομη και με καρτα διαβαζει οτι ειναι ελληνική και δεν σε αφήνει σε location-based πλην GR. Μηπως σε αφησει μεσω revolut ή κανεις transfer τα χρηματα σε καποιον συγγενη εκει και στα προσθεσει χειροκινητα. Υπαρχει και η τελευταια λυση να ανοιξεις αλλο account απο Ελλαδα και να προσθεσεις υπηρεσίες/χρήματα κανονικα τον οποιο (account) θα συνδεσεις με τη συσκευή που χρησιμοποιεις. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από aces
Nikosokin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μέσω Revolut ήταν το πρώτο που δοκίμασα, αλλά επίσης δε με άφησε. Έβαλα και τον αριθμό κάρτας και τον αριθμό της εικονικής που έχει αλλά τίποτα. Έχω άτομο που μπορεί να το κάνει η αλήθεια είναι από Αμερική αλλά το θέμα είναι έβρισκα εγώ τρόπο να το κάνω. Για ελληνικό account το έχω σκεφτεί αλλά δεν θέλω να το αντικαταστήσω λόγω κάποιων προσφορών στην ισοτιμία . Πχ κάτι που θέλω κάνει 5 δολάρια (4,5 ευρώ) ενώ στο ελληνικό κάνει 6 ευρώ. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο site να πάρει αμερικάνικη προπληρωμένη κάρτα τουλάχιστον.
aces Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Nikosokin είπε Μέσω Revolut ήταν το πρώτο που δοκίμασα, αλλά επίσης δε με άφησε. Έβαλα και τον αριθμό κάρτας και τον αριθμό της εικονικής που έχει αλλά τίποτα. Έχω άτομο που μπορεί να το κάνει η αλήθεια είναι από Αμερική αλλά το θέμα είναι έβρισκα εγώ τρόπο να το κάνω. Για ελληνικό account το έχω σκεφτεί αλλά δεν θέλω να το αντικαταστήσω λόγω κάποιων προσφορών στην ισοτιμία . Πχ κάτι που θέλω κάνει 5 δολάρια (4,5 ευρώ) ενώ στο ελληνικό κάνει 6 ευρώ. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο site να πάρει αμερικάνικη προπληρωμένη κάρτα τουλάχιστον. Η ισοτιμία κρατάει αλλά πλέον κοντεύει 1:1 βέβαια το ελληνικό τσιμπάει κλασσικά λιγάκι παραπάνω Δεν κερδίζεις κ τόσα πολλά πλεον Μόνο λύση δημιουργία 2ο account από Ελλάδα κ χρήση με συσκευή κ προσθέτεις όσα χρήματα επιθυμείς.
Λύση Nikosokin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Τελικά, παρότι στο σύνολο, χαμένος βγήκα, απλά για να το κάνω μέσω του account αυτού, αγόρασα μέσω eneba αμερικάνικη gift card. Απλά προσοχή σε όποιον διαβάσει το Post ότι αν θέλει κάτι που κάνει πχ 4,99 δολάρια, να πάρει μία παραπάνω αξίας γιατί η αγορά έχει και φόρο μέσα από το app store πχ θα βγει στο τέλος 5,19. Άρα μία των 5 δολλαρίων δε θα κάνει τη δουλειά. Τέλος πάντως έστω και έτσι τελικά, αν και χαμένος στο σύνολο, δούλεψε. Επίσης ούτε , όπως ήταν λογικό από το site τους με τις ίδιες κάρτες , δούλευε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα