Xatzz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Αυτην την στιγμη εχω συνδεση στην cosmote με ταχυτητα εως 100 mbps και με τρεχων συμβολαιο. Ενδιαφερομαι να αλλαξω σε χαμηλοτερο πακετο στα 50 mbps, αλλα δεν γνωριζω αν ειναι εφικτο και αν ναι, εαν υπαρχει καποια επιπλεον χρεωση. Καλο βραδυ. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από Xatzz
Titos301 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Xatzz είπε Καλησπερα, Αυτην την στιγμη εχω συνδεση στην cosmote με ταχυτητα εως 100 mbps και με τρεχων συμβολαιο. Ενδιαφερομαι να αλλαξω σε χαμηλοτερο πακετο στα 50 mbps, αλλα δεν γνωριζω αν ειναι εφικτο και αν ναι, εαν υπαρχει καποια επιπλεον χρεωση. Καλο βραδυ. Ειναι αφου υπαρχει αντισοιχο προγραμμα στο site, κανονικα και λογικα θα πρεπει να πεσει και το ποσο που πληρωνεις τωρα
Xatzz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 17 minutes ago, Titos301 said: Ειναι αφου υπαρχει αντισοιχο προγραμμα στο site, κανονικα και λογικα θα πρεπει να πεσει και το ποσο που πληρωνεις τωρα Γνωριζεις αν θα υπαρχει καποια χρεωση;
Titos301 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 31 λεπτά πριν, Xatzz είπε Γνωριζεις αν θα υπαρχει καποια χρεωση; Ισως αν εισαι δεσμευμενος σε συμβολαιο, ρωτα τους στο chat τους στο facebook να δεις τι θα σου πουν
Xatzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, Titos301 said: Ισως αν εισαι δεσμευμενος σε συμβολαιο, ρωτα τους στο chat τους στο facebook να δεις τι θα σου πουν Ευχαριστω πολυ! Και κατι τελευταιο.. Τυχαινει να γνωριζεις ποια ειναι η κατωτατη ταχυτητα σε 100αρα συνδεση (fttc) για να σπασω το συμβολαιο χωρις πεναλτυ;
Kag1ante Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Εκανα προσφατα αυτο που λες (downgrade) Με υπάρχον πακέτο απο το σαιτ, επεσα απο 200 στα 100. Γινεται κανονικα σαν διαδικασια απλα ειναι και σαν να κανεις συμβολαιο απο την αρχη (Ξαναπας στους 24 μηνες) Η μονη διαφορα ειναι οτι εμενα ειχε ήδη ληξει το συμβολαιο οποτε δεν ειχα πεναλτυ, θα πρεπει να το ρωτησεις αυτο για να εισαι καλυμμενος
Xatzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, Kag1ante said: Εκανα προσφατα αυτο που λες (downgrade) Με υπάρχον πακέτο απο το σαιτ, επεσα απο 200 στα 100. Γινεται κανονικα σαν διαδικασια απλα ειναι και σαν να κανεις συμβολαιο απο την αρχη (Ξαναπας στους 24 μηνες) Η μονη διαφορα ειναι οτι εμενα ειχε ήδη ληξει το συμβολαιο οποτε δεν ειχα πεναλτυ, θα πρεπει να το ρωτησεις αυτο για να εισαι καλυμμενος Ευχαριστω πολυ! Ελπιζω να περασουν και σε εμενα συντομα υποδομες ftth (αν και το βλεπω λιγο δυσκολο μιας και εχει να περασει ινα ο οτε στην περιοχη μου απο το 2021) να παω σε 200αρα, γιατι με την 100αρα fttc που εχω πιανω 60-70 mbps με ethernet Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από Xatzz
tounion Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 On 12/07/2023 at 23:21, Xatzz said: Καλησπερα, Αυτην την στιγμη εχω συνδεση στην cosmote με ταχυτητα εως 100 mbps και με τρεχων συμβολαιο. Ενδιαφερομαι να αλλαξω σε χαμηλοτερο πακετο στα 50 mbps, αλλα δεν γνωριζω αν ειναι εφικτο και αν ναι, εαν υπαρχει καποια επιπλεον χρεωση. Καλο βραδυ. Γιατί να το κάνεις αυτό ? Η τιμή για 100 είναι 34€ και για 50 είναι 33€. Απ' ότι κατάλαβα θα πλήρωσεις και πέναλτι. Ποιο το όφελος ?
Xatzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, tounion said: Γιατί να το κάνεις αυτό ? Η τιμή για 100 είναι 34€ και για 50 είναι 33€. Απ' ότι κατάλαβα θα πλήρωσεις και πέναλτι. Ποιο το όφελος ? Δεν ηξερα οτι θα υπηρχε πεναλτι, για αυτο και ρωτησα εδω.. Για 100αρα δινω 37/μηνα ευρω και πιανω 60-70mbps και για αυτο σκεφτομουν να κατεβω, μιας και η 50αρα δεν ειναι τοσο απαιτητικη και κοστιζει 29 ευρω/μηνα. Τωρα που βεβαιωσα οτι υπαρχει πεναλτι δεν προκειται να το κανω. Θα μεινω με αυτο, μεχρι να βαλουν οπτικη και στον δρομο μου.. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2023 από Xatzz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα