Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω μια γνώμη για δώρο IPhone. 

Δεν είχα ποτέ IPhone οπότε δεν τα γνωρίζω σαν κινητα. Θέλω να έχει 128 GB τουλάχιστον, και πολύ καλή καμερα. 

Ανάμεσα στα πιο παλιά IPhone 11,22,13 υπάρχει κάποιο που ξεχωρίζει; Επίσης κάποια έχουν τριπλή πίσω κάμερα, θεωρούνται καλύτερα;

Μου πρότειναν το Iphone 11 Pro Max 256 GB. Αξίζει η να πάω σε κάτι νεότερο; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 hour ago, osfpgk7 said:

Δεν είχα ποτέ IPhone οπότε δεν τα γνωρίζω σαν κινητα. Θέλω να έχει 128 GB τουλάχιστον, και πολύ καλή καμερα. 

Ανάμεσα στα πιο παλιά IPhone 11,22,13 υπάρχει κάποιο που ξεχωρίζει; Επίσης κάποια έχουν τριπλή πίσω κάμερα, θεωρούνται καλύτερα;

Ευχαριστώ 

3πλη κάμερα έχουν τα pro μοντέλα. Ανάλογα με το budget σου πας στο πιο καινούριο pro που μπορείς...

Δημοσ.
17 ώρες πριν, osfpgk7 είπε

Ανάμεσα στα πιο παλιά IPhone 11,12,13 υπάρχει κάποιο που ξεχωρίζει; Επίσης κάποια έχουν τριπλή πίσω κάμερα, θεωρούνται καλύτερα;

Ευχαριστώ 

Στα απλα iPhone πας για το 13 (οχι το mini) Ειναι σχεδον ιδιο με το 14 οποτε το 13 προτεινεται.

Στα pro πας για 14 pro εφοσον θελει το κατι παραπανω σε καμερες (3πλη) με ρυθμο ανανεωσης 120hz & ελαφρως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

https://www.bestprice.gr/pc/1803768767/iphone.html

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, aces είπε

Στα απλα iPhone πας για το 13 (οχι το mini) Ειναι σχεδον ιδιο με το 14 οποτε το 13 προτεινεται.

Στα pro πας για 14 pro εφοσον θελει το κατι παραπανω σε καμερες (3πλη) με ρυθμο ανανεωσης 120hz & ελαφρως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

https://www.bestprice.gr/pc/1803768767/iphone.html

Τελικά καταλήγω ανάμεσα στο 11 Pro Max η στο 12 pro max,λόγω μπάτζετ, δεν ξέρω ακομα ποιο από τα δύο δεν βλέπω μεγάλες διαφορές 

Δημοσ.
25 minutes ago, osfpgk7 said:

Τελικά καταλήγω ανάμεσα στο 11 Pro Max η στο 12 pro max,λόγω μπάτζετ, δεν ξέρω ακομα ποιο από τα δύο δεν βλέπω μεγάλες διαφορές 

5g, μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα οι βασικές διαφορές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/7/2023 στις 11:03 ΜΜ, osfpgk7 είπε

Αν βρεθηκε σε τιμή κοντά 900€+ καλυτερα ας επιλεξει το 14 pro max απο 1080€ https://www.bestprice.gr/item/2157895335/apple-iphone-14-pro-max-128gb.html που ειναι νεωτερο κατα 2-3 γενιες κ θα κρατησει περισσοτερα χρονια στο θεμα ενημερωσεων.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...