Lakistri Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, GiorgosT είπε Από άλλο αντίστοιχο eshop, αλλά ναι, αυτό ψάχνεις. Γενικά, το θέμα ανταλλακτικά θεωρώ ότι θέλει πάντα ψάξιμο. Σαφώς και παίζει ρόλο τι γνώσεις και χρόνο διαθέτει ο καθένας, όμως κατά κανόνα γλιτώνεις ένα σεβαστό μέρος των εξόδων, είτε λίγα είτε πολλά. Ενδεικτικά, πριν από καιρό είχα θέμα με το ημιαξόνιο. Είχε φαγωθεί η άκρη του μπιλιοφόρου και το πετούσε από το κιβώτιο. Ο "μάστορας" ετοιμαζόταν να μου παραγγείλει καινούριο με 200€. Του λέω, ώπα, θα αγοράσω εγώ τον μπιλιοφόρο. Όλα οκ, του τον πάω, λέει δεν ταιριάζει (πώς δεν ταίριαζε αφού τον πήρα βάσει κωδικού VIN...). Κάνω τον μακάκα, τον πάω πίσω, ξανά ο τύπος να σου παραγγείλω καινούριο. Του ρίχνω άκυρο και βρίσκω από μάντρα με μεταχειρισμένα, με 30€ ολόκληρο το ημιαξόνιο. Πηγαίνω ξανά, του ρίχνει μια ματιά, δεν ταιριάζει λέει... Εν τω μεταξύ, βγαλμένο και το παλιό, τα βάζω δίπλα-δίπλα και του λέω, έλα να δεις τι δεν ταιριάζει; Ξεροκατάπιε και το θεϊκό; Σκάει εκείνη την ώρα και ο βοηθός του και του λέει ρε μα**κα, πώς δεν ταιριάζει, ίδιο είναι. Ξίνισε τη μούρη που δεν έβγαλε το κατιτίς του από το ανταλλακτικό, αλλά το πέρασε και δεν είπε και τίποτα. Έκτοτε μια χαρά το αμάξι και 170€ που θα πετούσα αν τον άκουγα, έμειναν στην τσέπη μου. Θελουν προσοχη οι μαστορες μου λεει ενας αλλος απο 150€ βρηκε 5 εταιριες θα του δειξω κ εγω π το εψαξα λιγο 3 ώρες πριν, GiorgosT είπε Από άλλο αντίστοιχο eshop, αλλά ναι, αυτό ψάχνεις. Γενικά, το θέμα ανταλλακτικά θεωρώ ότι θέλει πάντα ψάξιμο. Σαφώς και παίζει ρόλο τι γνώσεις και χρόνο διαθέτει ο καθένας, όμως κατά κανόνα γλιτώνεις ένα σεβαστό μέρος των εξόδων, είτε λίγα είτε πολλά. Ενδεικτικά, πριν από καιρό είχα θέμα με το ημιαξόνιο. Είχε φαγωθεί η άκρη του μπιλιοφόρου και το πετούσε από το κιβώτιο. Ο "μάστορας" ετοιμαζόταν να μου παραγγείλει καινούριο με 200€. Του λέω, ώπα, θα αγοράσω εγώ τον μπιλιοφόρο. Όλα οκ, του τον πάω, λέει δεν ταιριάζει (πώς δεν ταίριαζε αφού τον πήρα βάσει κωδικού VIN...). Κάνω τον μακάκα, τον πάω πίσω, ξανά ο τύπος να σου παραγγείλω καινούριο. Του ρίχνω άκυρο και βρίσκω από μάντρα με μεταχειρισμένα, με 30€ ολόκληρο το ημιαξόνιο. Πηγαίνω ξανά, του ρίχνει μια ματιά, δεν ταιριάζει λέει... Εν τω μεταξύ, βγαλμένο και το παλιό, τα βάζω δίπλα-δίπλα και του λέω, έλα να δεις τι δεν ταιριάζει; Ξεροκατάπιε και το θεϊκό; Σκάει εκείνη την ώρα και ο βοηθός του και του λέει ρε μα**κα, πώς δεν ταιριάζει, ίδιο είναι. Ξίνισε τη μούρη που δεν έβγαλε το κατιτίς του από το ανταλλακτικό, αλλά το πέρασε και δεν είπε και τίποτα. Έκτοτε μια χαρά το αμάξι και 170€ που θα πετούσα αν τον άκουγα, έμειναν στην τσέπη μου. Θελουν προσοχη οι μαστορες ενας μαστορας απο το χωριο μ μου λεει 150 καινουριο 5 εταιριες βρηκε απο 150-280
GiorgosT Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 27 λεπτά πριν, Lakistri είπε Θελουν προσοχη οι μαστορες μου λεει ενας αλλος απο 150€ βρηκε 5 εταιριες θα του δειξω κ εγω π το εψαξα λιγο Θελουν προσοχη οι μαστορες ενας μαστορας απο το χωριο μ μου λεει 150 καινουριο 5 εταιριες βρηκε απο 150-280 Προφανώς και θέλουν προσοχή. Δεν είναι λίγοι οι σκιτζήδες εκεί έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα