Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτο 20+ ετων πειτε κοστος πεταλουδας πχ ιμιτασιον σημερα π το πηγα λεει μπορει πανω απο 200€ πολλα δεν ειναι για αμαξι 23 ετων ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μεταχειρισμένη είχα αλλάξει με 50€. Όπως αναφέρει και ο Μελέτης πρώτα καθαρισμό γιατί είναι πολύ πιθανόν να είναι το μόνο που χρειάζεσαι και επίσης τόσο έχουν οι καινούριες.

Τι μοντέλο είναι;

Επεξ/σία από GiorgosT
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Lakistri είπε

Για αυτο 20+ ετων πειτε κοστος πεταλουδας

Για ποιο ?? 

15 ώρες πριν, Lakistri είπε

πολλα δεν ειναι για αμαξι 23 ετων ;

Οχι

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Lakistri είπε

Για αυτο 20+ ετων πειτε κοστος πεταλουδας πχ ιμιτασιον σημερα π το πηγα λεει μπορει πανω απο 200€ πολλα δεν ειναι για αμαξι 23 ετων ;

Οσο λιγοστευουν τα γνήσια ανταλλακτικά σε παλιά μοντέλα  να λες καλά που υπάρχουν και τα ιμιτασιόν.

Να δεις χαρές που θα κάνουμε για πράγματα που δεν υπάρχουν πουθενά παρά μονο μεταχειρισμένα που ζητάνε την μάνα και το πατέρα τους.

• Like 1
Δημοσ.

μη μπερδευόμαστε. το ότι ένα ανταλλάκτικο είναι για πολύ παλιό μοντέλο δε σημαίνει ότι θα είναι φθηνό. Δε πάει ανάλογα την ηλικία πάντα

πάρε πχ τις μνήμες. SDRAM και DDR1 είναι ακροβότερες από τις σύγχρονες. Αν βρεθούν κιολας

Δημοσ.
7 ώρες πριν, GiorgosT είπε

Εγώ μεταχειρισμένη είχα αλλάξει με 50€. Όπως αναφέρει και ο Μελέτης πρώτα καθαρισμό γιατί είναι πολύ πιθανόν να είναι το μόνο που χρειάζεσαι και επίσης τόσο έχουν οι καινούριες.

Τι μοντέλο είναι;

2000

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Lakistri είπε

2000

Εμεινες ευχαριστημενος με μεταχ ανταλακτικο ;

17 ώρες πριν, GiorgosT είπε

Τι μοντέλο είναι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lakistri είπε

8 χρόνια και 160.000χλμ μετά, με τη μεταχειρισμένη πεταλούδα είμαι (και με LPG κιόλας) και ο κινητήρας δουλεύει ρολόι.

11 ώρες πριν, Lakistri είπε

2000

Δεν εννοούσα μόνο χρονολογία. Μάρκα/μοντέλο.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GiorgosT είπε

8 χρόνια και 160.000χλμ μετά, με τη μεταχειρισμένη πεταλούδα είμαι (και με LPG κιόλας) και ο κινητήρας δουλεύει ρολόι.

Δεν εννοούσα μόνο χρονολογία. Μάρκα/μοντέλο.

Σεατ αροσα 1000 αρι του 2000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Lakistri είπε

Σεατ αροσα 1000 αρι του 2000

Βρήκα συμβατή με 113€ και μάλιστα Magneti Marelli σε γνωστό site ανταλλακτικών.

Επεξ/σία από GiorgosT
Δημοσ.

Με πηρε τηλ μου λεει βρηκε μεταχ με 110€ κ καινουργια 350€ τρια εγκεφαλικα μαζεμενα πηγα να παθω πηγα κ σδ αλλον κ περιμενω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μεταχειρισμένες, από όσο είδα, όντως έχουν ψιλοτσιμπημένη τιμή (~90-110€) λόγω χαμηλής διαθεσιμότητας πιθανόν.

Όπως σου είπα, υπάρχουν καινούριες συμβατές, όχι εργοστασιακές, με 110-120€...

Να ξέρεις ότι γνήσιες καινούριες έχουν εξωπραγματικές τιμές, γενικά.

Επεξ/σία από GiorgosT
Δημοσ.

https://m.antallaktikaonline.gr/magneti-marelli/15490396

4 λεπτά πριν, GiorgosT είπε

Οι μεταχειρισμένες, από όσο είδα, όντως έχουν ψιλοτσιμπημένη τιμή (~90-110€) λόγω χαμηλής διαθεσιμότητας πιθανόν.

Όπως σου είπα, υπάρχουν καινούριες συμβατές, όχι εργοστασιακές, με 110-120€...

Να ξέρεις ότι γνήσιες καινούριες έχουν εξωπραγματικές τιμές, γενικά.

https://m.antallaktikaonline.gr/magneti-marelli/15490396

Αυτο δεν λες ;

Απο εφαρμογη για ανταλλακτικα

Screenshot_2023-07-14-11-32-17-228_de.autodoc.gmbh.jpg

Screenshot_2023-07-14-11-32-04-305_de.autodoc.gmbh.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από άλλο αντίστοιχο eshop, αλλά ναι, αυτό ψάχνεις.

Γενικά, το θέμα ανταλλακτικά θεωρώ ότι θέλει πάντα ψάξιμο. Σαφώς και παίζει ρόλο τι γνώσεις και χρόνο διαθέτει ο καθένας, όμως κατά κανόνα γλιτώνεις ένα σεβαστό μέρος των εξόδων, είτε λίγα είτε πολλά.

Ενδεικτικά, πριν από καιρό είχα θέμα με το ημιαξόνιο. Είχε φαγωθεί η άκρη του μπιλιοφόρου και το πετούσε από το κιβώτιο. Ο "μάστορας" ετοιμαζόταν να μου παραγγείλει καινούριο με 200€. Του λέω, ώπα, θα αγοράσω εγώ τον μπιλιοφόρο. Όλα οκ, του τον πάω, λέει δεν ταιριάζει (πώς δεν ταίριαζε αφού τον πήρα βάσει κωδικού VIN...). Κάνω τον μακάκα, τον πάω πίσω, ξανά ο τύπος να σου παραγγείλω καινούριο. Του ρίχνω άκυρο και βρίσκω από μάντρα με μεταχειρισμένα, με 30€ ολόκληρο το ημιαξόνιο. Πηγαίνω ξανά, του ρίχνει μια ματιά, δεν ταιριάζει λέει... Εν τω μεταξύ, βγαλμένο και το παλιό, τα βάζω δίπλα-δίπλα και του λέω, έλα να δεις τι δεν ταιριάζει; Ξεροκατάπιε και το θεϊκό; Σκάει εκείνη την ώρα και ο βοηθός του και του λέει ρε μα**κα, πώς δεν ταιριάζει, ίδιο είναι. Ξίνισε τη μούρη που δεν έβγαλε το κατιτίς του από το ανταλλακτικό, αλλά το πέρασε και δεν είπε και τίποτα. Έκτοτε μια χαρά το αμάξι και 170€ που θα πετούσα αν τον άκουγα, έμειναν στην τσέπη μου.

Επεξ/σία από GiorgosT

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...