uniquegr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Υπάρχει μια επαφή sata στη μητρική, αλλά δεν ήθελα να αγοράσω 2,5 μόνο για αυτό, οπότε θήκη. Και για να πάρεις θήκη που να υποστηρίζει nvme, άλλη δοκιμασία εκεί και το κόστος ασύμφορο. Τέλος πάντων, έγινε κι αυτό. Σίγουρα. Εγώ ήθελα να έχω μέσα στο μηχάνημα τον δίσκο ( έχω και εξωτερικό 2tb ), αλλά επειδή ούτως ή άλλως χρειαζόμουν το κουτί παθητικής ψύξης, είχε τον απαραίτητο χώρο και έτσι ήταν μια κατάσταση win win. Στη περίπτωση που κάποτε ψαχτείς για το ψηλό κουτί, να προσέξεις να έχει και το καλώδιο ρεύματος για τον δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redcom7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, svartevarg είπε i5 ή i7; Device name DESKTOP-NLFNV2Q Processor Intel(R) Core(TM) i3-4010U CPU @ 1.70GHz 1.70 GHz Installed RAM 8,00 GB System type 64-bit operating system, x64-based processor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktm13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Στο καλο και να μας γραφουν!!! Απο 8ης γενιας και μετα χαλουσαν τα fan ολα!!! Dell MFF μονο πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, bill_viper είπε Είναι ακριβώς 5 ετών (αγορασμένο τον 07/2018), όσο και να το κάνουμε θα χρειαστεί στο μέλλον (άμεσο ή μη) αλλαγή. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αξιόλογη πρόταση με feedback για τα 8ης γενιάς; Απλά σταματάει η first party παραγωγή nuc από την ίδια την intel. Προφανώς και θα συνεχίσουν να παράγονται νέα nuc με νέες μητρικές και επεξεργαστές της intel, αλλά από συνεργάτες της intel και δεν θα έχουν την επωνυμία Nuc στο τελικό προϊόν. για 8ης γενιάς, πήγαινε σε i5. Αν και για τη δουλειά που το χρειάζεσαι και το i3 είναι γρήγορο. Σε καμμία περίπτωση μην πας σε i7, γιατί θα έχεις θέματα με υπερθερμάνσεις το καλοκαίρι αν δεν κάνεις ρυθμίσεις στο bios. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μάλλον θα σκέφτηκαν ότι δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να βγάλουν NUC με Ryzen επεξεργαστές. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, uniquegr είπε Προφανώς έχεις το χαμηλό κουτί που δεν έχει χώρο για σκληρό 2.5". Ένα ακόμη αβαντάζ των aftermarket κουτιών είναι ακριβώς αυτό, παρέχουν χώρο για την εγκατάσταση 2.5" δίσκου, διαφορετικά είτε κάποιος πάει στη δική σου λύση ( εξωτερικός δίσκος ) είτε βρίσκει και αγοράζει το ψηλό κουτί της intel. Anyway. 1 ώρα πριν, Doubt είπε Υπάρχει μια επαφή sata στη μητρική, αλλά δεν ήθελα να αγοράσω 2,5 μόνο για αυτό, οπότε θήκη. Και για να πάρεις θήκη που να υποστηρίζει nvme, άλλη δοκιμασία εκεί και το κόστος ασύμφορο. Τέλος πάντων, έγινε κι αυτό. Πάντως η σύνδεση δίσκου εξωτερικά με usb 3.0 ή usb-c δεν είναι ασφαλής πρακτική ειδικά αν είναι 2.5" γιατί τραβάει συνεχώς ρεύμα από τη θύρα, με αποτέλεσμα να μειώνεται και η ζωή του δίσκου ή να κινδυνεύει ο δίσκος σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Είναι σίγουρα καλύτερο να έχει ο δίσκος ξεχωριστή τροφοδοσία είτε είναι 2.5" είτε 3.5", αλλά και πάλι καλύτερα να είναι εσωτερικός sata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blincy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, seithan είπε Ρε προλαβαίνεις να πάρεις μια αγκαλιά nuc να έχεις να παίζεις κ να κάνεις κ δωράκια στους γνωστούς, μη σε πιάνει απελπισία! δε νομίζω, προμηθεύομαι συγκεκριμένο setup και κάθε φορά φτύνω αίμα για να το βρω διαθέσιμο Πανευρωπαϊκά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amakry2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Το χρησιμοποιω χρόνια για την κόρη μου που έχει αυτισμό και βλέπει youtube. Όπου και να πάω σε διακοπές το παίρνω μαζί μου και έχει και ένα στο δωμάτιο της . Δεν θα μου έκανε κάτι άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Έχω και εγώ ένα i5 8ης γενιάς το είχα βάλει για πουλημα δεν το ζήτησε κάνεις και το έχω φέρει αγίους Θεοδώρους που έχω έρθει στο εξοχικό διακοπές και βλέπω να το παρατάω εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Εγώ είμαι με 7η γενιά (J5005) όλα κομπλέ μέχρι τώρα, αλλά σκέφτομαι να πάρω και ένα 13 Pro NUC13ANHi5 (Core i5-1340P). Έχει κανείς κάποιο feedback; Είπα να αποφύγω i7 γιατί δε βλέπω ιδιαίτερες διαφορές και διαβάζω παντού για throttling κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimip96 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Στις 12/7/2023 στις 10:59 ΜΜ, teodoreh είπε Η ΙΒΜ αποσύρθηκε από την αγορά των PC που η ίδια δημιούργησε, πούλησε το division σε lenovo. Η IBM αποσύρθηκε από την αγορά των εκτυπωτών, πούλησε το division στη Ricoh. H Sony αποσύρθηκε από την αγορά των laptop. Η Siemens αποσύρθηκε από την αγορά των laptop. Η Toshiba αποσύρθηκε από την αγορά των laptop H intel αποσύρθηκε από την αγορά μητρικών. H Microsoft αποσύρθηκε από την αγορά keyboard/mouse. Σιγά μην καθήσουν οι κολοσσοί να σκοτώνονται για ένα ψωρο-κέρδος σε κορεσμένες αγορές. Ας τα κατασκευάσουν οι άλλοι και ας αναλάβουν και τα logistics. Εμείς μόνο R&D και loyalties royalties και πολύ είναι. Αυτή είναι η νέα οικονομία. Και καλά κάνουν. Το έφτιαξε κάποιος άλλος πριν; Είναι εξαιρετικοί πωλητές. Με τα χρήματα κάνουν διακοπές κάπου σε ένα ηλιόλουστο μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Στις 13/7/2023 στις 1:09 ΜΜ, svartevarg είπε Απλά σταματάει η first party παραγωγή nuc από την ίδια την intel. Προφανώς και θα συνεχίσουν να παράγονται νέα nuc με νέες μητρικές και επεξεργαστές της intel, αλλά από συνεργάτες της intel και δεν θα έχουν την επωνυμία Nuc στο τελικό προϊόν. για 8ης γενιάς, πήγαινε σε i5. Αν και για τη δουλειά που το χρειάζεσαι και το i3 είναι γρήγορο. Σε καμμία περίπτωση μην πας σε i7, γιατί θα έχεις θέματα με υπερθερμάνσεις το καλοκαίρι αν δεν κάνεις ρυθμίσεις στο bios. Βρήκα λίγο χρόνο και τα τσέκαρα σήμερα. Τα 8η γενιάς είναι αρκετά παλιά αν αναλογιστείς ότι πλέον βρισκόμαστε στη 13η γενιά. Μάλλον θα πάρω ένα καβάτζα i7 ή i5 13ης γενιάς (200€ διαφορά έχουν αλλά δε με πολυκαίει γιατί θέλω να είναι future proof και θα κοπεί τιμολόγιο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα