DarK_HumOuR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα φορουμ! εβαλα εναν κολλητο που μενει στην Βαρκελωνη να μου αγορασει δυο μπλουζες ( Messi φυσικα, εθνικη Αργεντινης) γιατι δεν τις εβρισκα φτηνα απο πουθενα αλλου, και να μου τις στειλει Θεσσαλονικη. βαρος δεματος κοντα στο 1,5 κιλο. διαστασεις περιπου 25Χ25Χ10 εκατοστα. ρωτησε εκει ανθρωπους για το πως να τις στειλει και το θεμα ειναι οτι του συστησαν την εταιρια Σπουργιτης, η οποια εν ολιγοις ζηταει 35 ευρω! ελεος! εχω στειλει καρτες γραφικων απο ελλαδα προς ευρωπη σε πολυ βαρυτερο δεμα, με 15 ευρω με ACS Economy. ρε παιδια, δεν θελω να τον αγγαρεψω κι άλλο και να τον βαζω να παιρνει ενα ενα τα τηλεφωνα των ισπανικων κουριερ για να ρωταει. υπαρχει καμια πληροφορια πως να φερουμε το δεμα σε λογικη τιμη ελλαδα; απο ιντερνετικο καταστημα της ισπανιας να τις επαιρνα, πανω απο 10-15 ευρω δεν θα μου εβγαινε. δυστυχως δεν υπηρχαν τετοια καταστηματα Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από DarK_HumOuR
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Ισπανικά ταχυδρομεία https://www.correos.es/es/en/individuals 1
rus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, DarK_HumOuR είπε εβαλα εναν κολλητο που μενει στην Βαρκελωνη να μου αγορασει δυο μπλουζες ( Messi φυσικα, δε καταλαβα το 'φυσικα', μεχρι που προσεξα το αβαταρ σου
PedroG Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Εχω στειλει αντιστροφα δενα πουζυγιζε 8 κιλα οχι τοσες διαστασεις περιπου 5 πλασιο μεγεθος και μου πηρε 45 ευρω τα ΕΛΤΑ Ελλαδας για εκει δε ξερω 1
dbrillis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 O Σπουργιτης ειναι μεταφορικη για μεγαλυτερα δεματα, δεν ειναι ταχυδρομειο για ψιλικοκο. Δεν καταλαβαινω γιατι ο φιλος σου δεν πηγε απλα να ρωτησει στο ταχυδρομειο ή σε μια εταιρεια κουριερ; 20-25 ευρω ειναι λογικη τιμη. Quote εχω στειλει καρτες γραφικων απο ελλαδα προς ευρωπη σε πολυ βαρυτερο δεμα, με 15 ευρω με ACS Economy. Παλια στο Τεξας και απο οτι καταλαβαινω τις εστειλες και ανασφαλιστες. 1
DarK_HumOuR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Στις 12/7/2023 στις 5:51 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Ισπανικά ταχυδρομεία https://www.correos.es/es/en/individuals μια χαρα ολα. με 11 ευρω ερχονται και τις βλεπω στο tracking 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα