hxos1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας θα ήθελα σας παρακαλώ να μου προτείνετε ένα smartphone μεταχειρισμένο που να έχει καλή κάμερα επίσης να έχει χωρητικότητα από 128 8/256 gb και audio jack micro sd να μην ζεσταίνεται και η μπαταρία να αντέχει μπορώ να δώσω περίπου 200 250 για μεταχειρισμένο υπάρχουν αρκετά που πουλιούνται αλλά έχω μπερδευτεί ευχαριστώ
Fotia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Γράψε τι κινητα βρίσκεις μεταχειρισμενα ,αλλα ψάξε και στο forum για προτάσεις ,μπορει να μην συμφέρουν και σε σχέση με καινούριο .
aces Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, hxos1 είπε Καλησπέρα σας θα ήθελα σας παρακαλώ να μου προτείνετε ένα smartphone μεταχειρισμένο που να έχει καλή κάμερα επίσης να έχει χωρητικότητα από 128 8/256 gb και audio jack micro sd να μην ζεσταίνεται και η μπαταρία να αντέχει μπορώ να δώσω περίπου 200 250 για μεταχειρισμένο υπάρχουν αρκετά που πουλιούνται αλλά έχω μπερδευτεί ευχαριστώ Για καινούργια στο ίδιο ακριβώς budget δες το τοπικ εδω μεταχειρισμένα κανείς δεν θα σε βοηθήσει είναι ανάλογα την κατάσταση της κάθε συσκευης/χρήση/πωλητή κλπ κ η κάθε αγγελία είναι διαφορετική μόνο έλεγχο από κοντά
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Να μη ζεσταίνεται δύσκολο. Όλες θα ζεσταθούν αναλόγως την χρήση. Μην κοιτάς που έχουμε μερικούς περίεργους που βάζουν να βλέπουν θερμοκρασίες στη φόρτιση και λένε καίει η συσκευή με 35 βαθμούς έξω! Στη τιμή αυτή πάντως, δύσκολο. Ότι και να πάρεις θα είναι αρκετά μέτριο. Επίσης, το μεταχειρισμένο έχει τους κινδύνους ότι σήμερα δουλεύει αύριο όχι, ζυγίζεις και παίρνεις, ιδιαίτερα δε αν είναι και εκτός εγγύησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα