Haldol Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 hour ago, JakeKaufman said: Υπερβολές. Έχω αφήσει πάνω από 20 φορές για ΣΚ το αυτοκίνητο στη Ραφήνα και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα Ε τι ήθελες, να σου ψυρίζουν τον καταλύτη κάθε 'βδομάδα, σ' εσένα και σ' όλους τους άλλους; Μία φορά θα σου τύχει. Αλλά ναι, γενικά τους «μαζεύουν».
JakeKaufman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 hour ago, Morosana said: Μια φορά θα σου κάτσει και θα κοστίσει όσο 20 πάρκινγκ Αρα έχω ήδη κάνει απόσβεση 😉 1 hour ago, Haldol said: Ε τι ήθελες, να σου ψυρίζουν τον καταλύτη κάθε 'βδομάδα, σ' εσένα και σ' όλους τους άλλους; Μία φορά θα σου τύχει. Αλλά ναι, γενικά τους «μαζεύουν». Έχεις στοιχεία για Ραφήνα συγκεκριμένα; Γιατί δεν έχω ακούσει κάτι, μόνο από εσάς εδώ στο insomnia 1 hour ago, lector said: Τουλαχιστον οι μισοι παντως δεν ειναι και τοσο ερμοι. Δηλαδή; 2 hours ago, phanispal said: 15 λεπτά περπάτημα με 30-40°C υπό σκιά (στον ήλιο δε θέλω να το σκέφτομαι καν) δεν το λες και τόσο λογική απόσταση. Είναι θέμα αντοχών. Προσωπικά δέν έχω κανένα πρόβλημα να περπατήσω στη ζέστη. Παίζουν καβάντζες και 10 λεπτά μακριά. εννοειται πρώτα έχω πάει λιμάνι και έχω αφήσει την παρέα / οικογένεια με βαλίτσες.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 46 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε 😉 Έχεις στοιχεία για Ραφήνα συγκεκριμένα; Γιατί δεν έχω ακούσει κάτι, μόνο από εσάς εδώ στο insomnia Κατα τα λεγομενα καποιων εδω μεσα και εγω μαθαινω οτι μόνο στην ραφηνα κλέβουν καταλύτες, σε όλη την αλλη Ελλάδα δεν υπάρχουν κλέφτες 😁
Ducatista Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Πωλούνται καταλύτες σε λογικαι τιμαι... για τους επισκέπτες της Ραφήνας υπάρχει έκπτωση 20%
makis269 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Bitbit είπε Ενδέχεται να ταξιδέψω μέσω ραφήνας. Οπότε θα χρειαστεί να αφήσω το αυτοκίνητο κάποιες μέρες στη Ραφήνα. Απ ότι είδα υπάρχουν 2 parking με χρέωση. αν ταξιδέψεις για κάνα -δυο -τρεις μέρες το ελεγχόμενο πάρκινγκ όπως ανέφεραν κάποιοι είναι 9 ευρώ την μέρα που πιστεύω ότι αξίζει . αν λείψεις παραπάνω μέρες πήγαινε με ταξί. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από makis269
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα