Bitbit Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Ενδέχεται να ταξιδέψω μέσω ραφήνας. Οπότε θα χρειαστεί να αφήσω το αυτοκίνητο κάποιες μέρες στη Ραφήνα. Απ ότι είδα υπάρχουν 2 parking με χρέωση. Γενικά το Parking είναι μονόδρομος; Υπάρχει χώρος να παρκάρεις κάπου εκτός χωρίς να φας καμια κλήση ή γίνεται χαμός λόγω καλοκαιριού; Ή ακόμα χειρότερα, μήπως θέλει και κράτηση για το park. Μιλάμε και για σκ κιόλας Ρωτάω από πριν για να έχω μια ιδέα.
tcktcktck Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, Bitbit είπε Ενδέχεται να ταξιδέψω μέσω ραφήνας. Οπότε θα χρειαστεί να αφήσω το αυτοκίνητο κάποιες μέρες στη Ραφήνα. Απ ότι είδα υπάρχουν 2 parking με χρέωση. Γενικά το Parking είναι μονόδρομος; Υπάρχει χώρος να παρκάρεις κάπου εκτός χωρίς να φας καμια κλήση ή γίνεται χαμός λόγω καλοκαιριού; Ή ακόμα χειρότερα, μήπως θέλει και κράτηση για το park. Μιλάμε και για σκ κιόλας Ρωτάω από πριν για να έχω μια ιδέα. Γράφουν αν παρκάρεις εκτός οργανωμένου παρκινκ. Το παρκινκ ειναι νομίζω 9ευρω τη μέρα. Αν δεν σε πειράζει το πρπάτημα το αφήνεις έξω από τις περιοχές ελεγχόμενης στάθμευσης και θέσεις στάθμευσης κατοίκων. Θεωρώ ένα μινιμουμ 15 λεπτά περπατήματος το έχεις ειδικά όταν θα φεύγεις αφού ειναι ανηφόρα.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Η Ραφήνα ειναι απαραίτητη και εχει χιλιάδες πάρκινγκ τζαμπα, αρκει να εχεις την διάθεση να περπατήσεις και λιγο
Bitbit Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, tcktcktck said: Γράφουν αν παρκάρεις εκτός οργανωμένου παρκινκ. Το παρκινκ ειναι νομίζω 9ευρω τη μέρα. Αν δεν σε πειράζει το πρπάτημα το αφήνεις έξω από τις περιοχές ελεγχόμενης στάθμευσης και θέσεις στάθμευσης κατοίκων. Θεωρώ ένα μινιμουμ 15 λεπτά περπατήματος το έχεις ειδικά όταν θα φεύγεις αφού ειναι ανηφόρα. οχι που δε θα γράφανε. Κορόιδα είναι να μην εκμεταλλευτούν την ευκαιρία; Βέβαια και με τόση κίνηση που θα έχει τα καλοκαίρια, θα παρκάρει κανείς όπου βρει Οπότε θεωρείτε ότι μπορείς να παρκάρεις και δωρεάν σε λογική απόσταση από το λιμάνι. Δεν έχω θέμα να περπατήσω λίγο αλλά μην είναι και μισή ώρα περπάτημα 3 minutes ago, NikosKallithea said: Η Ραφήνα ειναι απαραίτητη απαραίτητη; Μάλλον κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις.
tcktcktck Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, Bitbit είπε οχι που δε θα γράφανε. Κορόιδα είναι να μην εκμεταλλευτούν την ευκαιρία; Βέβαια και με τόση κίνηση που θα έχει τα καλοκαίρια, θα παρκάρει κανείς όπου βρει Οπότε θεωρείτε ότι μπορείς να παρκάρεις και δωρεάν σε λογική απόσταση από το λιμάνι. Δεν έχω θέμα να περπατήσω λίγο αλλά μην είναι και μισή ώρα περπάτημα απαραίτητη; Μάλλον κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις. Nαι δεν εχω πληρώσει ποτέ. Απλά ανεβαίνω το λόφο και εκεί που σταματάν οι πινακίδες ελεγχομενης στάθμευσης το αφήνω. Είναι εκεί που τελειώνουν τα σπίτια οπότε είναι σχετικά έρημα αλλά ξαφνικά βλέπεις πολλά παρκαρισμένα χωρίς λόγο. Υπολόγισε να έχεις 30+ λεπτά αφού την πρώτη φορά δεν ξέρεις που πας και να μην τρέχεις στο κατέβασμα.
vamvakoolas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 οπως εγραψε και ο απο πανω ειτε στο λοφο ειτε προς νεκροταφειο ειτε πριν μπεις πολη (απο μαραθωνος). Εχουν ανοικτει στο παρελθον πολλα νηματα τυπου "εφαγα κληση στη Ραφηνα" τετοια περιοδο. Ακομα και εγω εχω φαει κληση (που δεν ηθελα να ταξιδεψω καν!). Γενικοτερα το καλοκαιρι Ραφηνα γραφουν οποτε ειτε πληρωνουμε παρκιν ειτε παρκαρεις στις πανω περιοχες....
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 41 λεπτά πριν, Bitbit είπε οχι που δε θα γράφανε. Κορόιδα είναι να μην εκμεταλλευτούν την ευκαιρία; Βέβαια και με τόση κίνηση που θα έχει τα καλοκαίρια, θα παρκάρει κανείς όπου βρει Οπότε θεωρείτε ότι μπορείς να παρκάρεις και δωρεάν σε λογική απόσταση από το λιμάνι. Δεν έχω θέμα να περπατήσω λίγο αλλά μην είναι και μισή ώρα περπάτημα απαραίτητη; Μάλλον κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις. Απέραντη 😂 Ο δαίμονας του τυπογραφείου
lector Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Για 9 ευρω την ημερα στη θεση σου θα το αφηνα στο ιδιωτικο παρκινγκ, και για να γλυτωσω τη μανουρα πηγαινε-ελα με βαλιτσες στους 40 βαθμοι αλλα και για λογους ασφαλειας.
JakeKaufman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 3 hours ago, Bitbit said: οχι που δε θα γράφανε. Κορόιδα είναι να μην εκμεταλλευτούν την ευκαιρία; Βέβαια και με τόση κίνηση που θα έχει τα καλοκαίρια, θα παρκάρει κανείς όπου βρει Οπότε θεωρείτε ότι μπορείς να παρκάρεις και δωρεάν σε λογική απόσταση από το λιμάνι. Δεν έχω θέμα να περπατήσω λίγο αλλά μην είναι και μισή ώρα περπάτημα απαραίτητη; Μάλλον κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις. Δεν είναι θέμα εκμετάλλευση ευκαιρίας. Κάπως πρέπει να προστατεύουν οι έρμοι οι μόνιμοι κάτοικοι. Από τη στιγμή που υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ σε λογική απόσταση με τα πόδια , 15 λεπτά, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. 2
Morosana Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Καλύτερα να δώσεις ένα 20αρικο για ένα σκ στο πάρκινγκ παρά να περπατάς φορτωμένος σαν γάιδαρος και όταν επιστρέψεις να ανακαλύψεις ότι οι γυφτοι σου πήραν τον καταλύτη
JakeKaufman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 12 minutes ago, Morosana said: Καλύτερα να δώσεις ένα 20αρικο για ένα σκ στο πάρκινγκ παρά να περπατάς φορτωμένος σαν γάιδαρος και όταν επιστρέψεις να ανακαλύψεις ότι οι γυφτοι σου πήραν τον καταλύτη Υπερβολές. Έχω αφήσει πάνω από 20 φορές για ΣΚ το αυτοκίνητο στη Ραφήνα και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα
phanispal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 15 λεπτά περπάτημα με 30-40°C υπό σκιά (στον ήλιο δε θέλω να το σκέφτομαι καν) δεν το λες και τόσο λογική απόσταση.
lector Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Κάπως πρέπει να προστατεύουν οι έρμοι οι μόνιμοι κάτοικοι. Τουλαχιστον οι μισοι παντως δεν ειναι και τοσο ερμοι.
Morosana Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε Υπερβολές. Έχω αφήσει πάνω από 20 φορές για ΣΚ το αυτοκίνητο στη Ραφήνα και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα Μια φορά θα σου κάτσει και θα κοστίσει όσο 20 πάρκινγκ
dtk-386 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, lector είπε Τουλαχιστον οι μισοι παντως δεν ειναι και τοσο ερμοι. Τι εννοείς; Ότι πρέπει να ανέχονται τον κάθε τζαμπατζη που δεν θέλει να χαλάσει την βολεψη του; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα