noobogadgetakias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπέρα σε όλους.έχω το εξής σύστημα mb msi B450-a pro max ram gskill 16 gb F43200C16D-16GVKB PSU THERMALTAKE smart se 530w cpu AMD Ryzen 5 3500X και ενώ δούλευε κανονικά ξαφνικά σήμερα την ώρα που τον άνοιξα μου έκανε τρία μακρά μπιπ.τον έκλεισα από το κουμπί και έκανα αλλαγή στις θέσεις των ραμ και έβγαλα και την μπαταρία από την μητρική...τώρα ανοίγει κανονικά αλλά όταν ανοίγει μου λέει οτι οι ραμ είναι ή σε λάθος θέση ή οτι έχουν αλλάξει θέση..τις είχα στις θέσεις 2-4 και τώρα στις 1-3. υποψιν οτι ο υπολογιστής ανοιγει κανονικά μετά την ένδειξη οτι έιναι και καλά σε λάθος θέσεις οι ραμ, για λίγο μόνο το δείχνει το μνμ για τις ραμ. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από noobogadgetakias
BadBoy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Όπως αναφέρει και στο εγχειρίδιο (σελ. 28) που σίγουρα κοίταξες, εάν έχεις 2 DIMM πρέπει να είναι στις θέσεις 2-4. 1
Aris_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Πρέπει να δεις τα 3 μπιπ τι συμενουν από το manual η το site του κατασκευαστή, αν φταίει το σύστημα μνήμης πάμε πρωτα bios default και μετά παίζουμε με τις θέσεις Εκτός και αν είναι τρομερά βρώμικο το μχν
noobogadgetakias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 μέσα το μηχάνημα ειχε αρκετή σκόνη...το καθάρισα βέβαια..λετε να έφταιγε αυτο? 9 λεπτά πριν, BadBoy είπε Όπως αναφέρει και στο εγχειρίδιο (σελ. 28) που σίγουρα κοίταξες, εάν έχεις 2 DIMM πρέπει να είναι στις θέσεις 2-4. ναι έχεις δίκιο αλλά εκείνη την στιγμή και εγώ πειράματα έκανα φαντάσου.θα τις ξανά γυρίσω στις κανονικές θέσεις για να δω.
duffyduck Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 πέρα από το θέμα με τις RAM που ανέφεραν και οι άλλοι φίλοι να πω και κάτι δευτερεύον: εμένα μου κάνει 3 μπιπ όταν έχω τελείως κλειστή οθόνη (εκτός μπρίζας), κατά το system power on. 1
noobogadgetakias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 λοιπόν παιδιά μόλις έβαλα τις ραμ στις θέσεις τους και απότι φαίνεται δουλέυει μια χαρά.να ήμουν τόσο τυχερός και να ΄ταν λόγω σκόνης?
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Στις 12/7/2023 στις 8:00 ΜΜ, noobogadgetakias είπε λοιπόν παιδιά μόλις έβαλα τις ραμ στις θέσεις τους και απότι φαίνεται δουλέυει μια χαρά.να ήμουν τόσο τυχερός και να ΄ταν λόγω σκόνης? Μπα, απλώς το ξεμπλόκαρες μέχρι να σου το ξανακάνει.
noobogadgetakias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να τα κακαρωσε κάτι;;και αν ναι τι;γτ βλέπω για την συγκεκριμένη μητρική τα τρία μπιπ σημαίνουν ραμ.εμενα τις βλέπει κανονικά και τις δύο..αν και το έχω ενάμιση χρόνο αναβαθμίσει το σύστημα σύνολο να έχει δουλέψει το πολύ 28 ώρες γενικά μέσα στο διάστημα αυτό.χωρις πολλές απαιτήσεις.ελαφρια τασκ πάντα όπως word excel κτλ κτλ.καινουριο σχετικά και να έπαθε κοκομπλοκο; Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από noobogadgetakias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα