dkmaster Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο σπίτι των γονιών υπήρχε Νόβα 50αρα αν δεν κάνω λάθος με πολλές αποσυνδέσεις. 1ος τεχνικός Φταίει η εσωτερική. Γίνεται αλλαγή με απευθείας καλώδιο δικτύου, το ίδιο πρόβλημα. 2ος τεχνικός, Μα καλά μάπας ήταν ο πρώτος; Εξωτερικό είναι το πρόβλημα, αποστολή COSMΟΤΕ. COSMΟΤΕ, ουδέν πρόβλημα Συνδυαστικό, πρόβλημα σε κατανεμητή, αποκατάσταση. Αποφασίζουν οι γονείς να πάνε σε FTTH για καλύτερες υπηρεσίες. Έρχεται ο υπεύθυνος COSMOTE τσεκάρει πολυκατοικία, μέσα σε μια εβδομάδα έχουν περαστεί όλα. Θα έρθει ο τεχνικός της Νόβα να σας συνδέσει. Μια εβδομάδα μετά πάει τεχνικός και δεν υπάρχει συγχρονισμός. Φταίει η COSMOTE, από COSMOTE όλα καλώς. Υπάρχει πλέον συγχρονισμός αλλά ούτε ίντερνετ ούτε τηλέφωνο, πλέον τους λένε ότι φταίει η COSMOTE γιατί βρήκαν βλάβη αλλά δεν τους λένε τι βλάβη. Επίσης, δεν τους συνδέουν με δεύτερο επίπεδο και ποτέ δεν καλούν πίσω για ενημέρωση. Πρέπει συνολικά να είναι 1 μήνα χωρίς υπηρεσίες περίπου. Πώς λέτε να προχωρήσουν; Τους είπα να τα πάρουν γραπτώς όλα για καταγγελία. Edit: Το ρούτερ παίρνει ip από forthnet και δεν ανοίγει τις περισσότερες σελίδες, το τηλέφωνο νεκρό. Αναφέρουν ότι οι τεχνικές εργασίες ολοκληρώθηκαν και περιμένουν τα γίνουν ενέργειες στο σύστημα. Ό,τι να ΄ναι, αοριστίες στο τέρμα. Έχω περάσει από αυτό το πόστο και ποτέ μου στα χιλιάδες τικετς δεν απάντησα τόσο αόριστα σε πελάτη. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από dkmaster 1
Engimek Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Διαχείριστής δικτύου είναι η Cosmote από ό,τι βλέπω... Λύση δεν έχω να προτείνω (εκτός από τις γνωστές καταγγελίες) απλά θα πω ότι αν γίνει φορητότητα από Nova σε Cosmote πάω στοίχημα ότι όλα μαγικώς θα λυθούν. Επειδή όπως λες έχουν ήδη μείνει ένα μήνα χωρίς γραμμή αν δεν τους νοιάζει να βρουν το δίκιο τους και θέλουν απλώς "να δουλεύει" εγώ αυτό θα πρότεινα. Οκ οι τιμές είναι σίγουρα υψηλότερες αλλά θα έχεις και άλλη ποιότητα εξυπηρέτησης. 3
dkmaster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 10 hours ago, Engimek said: Διαχείριστής δικτύου είναι η Cosmote από ό,τι βλέπω... Λύση δεν έχω να προτείνω (εκτός από τις γνωστές καταγγελίες) απλά θα πω ότι αν γίνει φορητότητα από Nova σε Cosmote πάω στοίχημα ότι όλα μαγικώς θα λυθούν. Επειδή όπως λες έχουν ήδη μείνει ένα μήνα χωρίς γραμμή αν δεν τους νοιάζει να βρουν το δίκιο τους και θέλουν απλώς "να δουλεύει" εγώ αυτό θα πρότεινα. Οκ οι τιμές είναι σίγουρα υψηλότερες αλλά θα έχεις και άλλη ποιότητα εξυπηρέτησης. Κοίταξε τώρα πιο είναι το θέμα, συμφωνώ μαζί σου. Το ζήτημα είναι ότι η nova θεωρεί το πρόβλημα επιλύσιμο και το πρόστιμο για διακοπή είναι πάνω από 250 ευρώ. Εγώ είχα πει από την αρχή να γίνει η αίτηση στην Cosmote εφόσον είναι ο διαχειριστής αλλά γλυκάθηκαν με το πακέτο τηλεόρασης κ.λπ. σε χαμηλή τιμή και το πληρώνουν σε ψυχική ηρεμία.
tounion Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 9 hours ago, dkmaster said: Κοίταξε τώρα πιο είναι το θέμα, συμφωνώ μαζί σου. Το ζήτημα είναι ότι η nova θεωρεί το πρόβλημα επιλύσιμο και το πρόστιμο για διακοπή είναι πάνω από 250 ευρώ. Εγώ είχα πει από την αρχή να γίνει η αίτηση στην Cosmote εφόσον είναι ο διαχειριστής αλλά γλυκάθηκαν με το πακέτο τηλεόρασης κ.λπ. σε χαμηλή τιμή και το πληρώνουν σε ψυχική ηρεμία. Εσύ το χρέος σου το έκανες... Τουλάχιστον τηλεόραση βλεπουν??
Engimek Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, dkmaster είπε Το ζήτημα είναι ότι η nova θεωρεί το πρόβλημα επιλύσιμο και το πρόστιμο για διακοπή είναι πάνω από 250 ευρώ Η μια εναλλακτική είναι λοιπόν να περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Ή θα φτιαχτεί ή μετά από ένα διάστημα θα τους αφήσουν να φύγουν αζημίως. Εν τω μεταξύ κανα hotspot για internet (καλοκαιρινά πακέτα απεριόριστων data υπαρχουν τώρα και είναι φτηνά) και αναμονή με καθημερινά τηλεφωνήματα προς τον πάροχο. Τηλεόραση nova μπορούν να έχουν με οποιαδήποτε συνδεση ιντερνετ οποτε με τα user/pw και τα data κινητής γίνεται δουλειά. Αν έχουν nova κινητή ας ζητήσουν και δωρεάν data. Δεν ξέρω αν η nova τα δίνει οπως κάνει η cosmote σε τετοιες περιπτώσεις αλλά δεν βλάπτει να ρωτήσουν. Διαφορετικά φορητότητα και ... χαιρετίσματα στη ρητρα τους. Δεν θα τους κάνει κανείς τίποτα.
dkmaster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 1 hour ago, tounion said: Εσύ το χρέος σου το έκανες... Τουλάχιστον τηλεόραση βλεπουν?? Όχι καθώς δεν παίζει το ίντερνετ. 3 minutes ago, Engimek said: Η μια εναλλακτική είναι λοιπόν να περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Ή θα φτιαχτεί ή μετά από ένα διάστημα θα τους αφήσουν να φύγουν αζημίως. Εν τω μεταξύ κανα hotspot για internet (καλοκαιρινά πακέτα απεριόριστων data υπαρχουν τώρα και είναι φτηνά) και αναμονή με καθημερινά τηλεφωνήματα προς τον πάροχο. Τηλεόραση nova μπορούν να έχουν με οποιαδήποτε συνδεση ιντερνετ οποτε με τα user/pw και τα data κινητής γίνεται δουλειά. Αν έχουν nova κινητή ας ζητήσουν και δωρεάν data. Δεν ξέρω αν η nova τα δίνει οπως κάνει η cosmote σε τετοιες περιπτώσεις αλλά δεν βλάπτει να ρωτήσουν. Διαφορετικά φορητότητα και ... χαιρετίσματα στη ρητρα τους. Δεν θα τους κάνει κανείς τίποτα. Τους έδωσαν δωρεάν data αλλά δε θα καταφέρουν να κάνουν hotspot. Θσ δούμε από εβδομάδα αν δεν αλλάξει κάτι θα πιέσω κσι εγώ τη νόβα μήπως φύγουν χωρίς τη ρήτρα. 1
dkmaster Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Από εχθές υπάρχουν πλέον υπηρεσίες. Μπορεί να κλειδώσει το θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα