Dunyas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 hour ago, triantaepta said: Πήγα να το δοκιμάσω αλλά επειδή έχω windows 7 δέχεται μια παλιότερη έκδοση, μέσα στην οποία όταν πάω να κάνω την μετατροπή μου γραφει πως το αρχείο ειναι encrypted, κάτι τέτοιο, και δεν μπορεί να την κανει. Ίσως σε νεότερη έκδοση να γίνεται. Μεσω τάμπλετ ή κινητού μπορώ να κατεβάσω τη νεότερη έκδοση του Calibre και να κάνω από εκεί τη μετατροπή; Εχω καιρό να κάνω την διαδικασία αλλά αν θυμάμαι χρειάζεται ενα plug in (DeDRM) για να τα καταφέρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantaepta Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Dunyas είπε Εχω καιρό να κάνω την διαδικασία αλλά αν θυμάμαι χρειάζεται ενα plug in (DeDRM) για να τα καταφέρεις. Το έψαξα, το έβαλα, αλλά και πάλι μου πετάει μήνυμα πως το βιβλίο είναι κλειδωμένο από λογισμικό διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dunyas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 4 hours ago, triantaepta said: Το έψαξα, το έβαλα, αλλά και πάλι μου πετάει μήνυμα πως το βιβλίο είναι κλειδωμένο από λογισμικό διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων... Μόλις το δοκίμασα και δεν είχα κανένα θέμα. Το Calibre το είχα ήδη στημένο με το DeDRM, ίσως χρειάζεται και το KFX Import, δεν είμαι σίγουρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantaepta Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Στις 20/7/2023 στις 6:38 ΜΜ, Dunyas είπε Μόλις το δοκίμασα και δεν είχα κανένα θέμα. Το Calibre το είχα ήδη στημένο με το DeDRM, ίσως χρειάζεται και το KFX Import, δεν είμαι σίγουρος! Πού το βρίσκω το kfx import γιατί γκουγκλάροντας βρήκα μόνο kfx input και kfx output, τα οποία όταν πήγα να τα περάσω ζητούσαν μεταγενέστερη έκδοση του Calibre, την οποία εγώ, λόγω Windows 7, δεν μπορώ να έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triantaepta Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 21/7/2023 στις 10:09 ΜΜ, triantaepta είπε Πού το βρίσκω το kfx import γιατί γκουγκλάροντας βρήκα μόνο kfx input και kfx output, τα οποία όταν πήγα να τα περάσω ζητούσαν μεταγενέστερη έκδοση του Calibre, την οποία εγώ, λόγω Windows 7, δεν μπορώ να έχω. Το βρήκα μες στο calibre, αλλά δεν μ' αφήνει να το κάνω install γιατί θέλει την έκδοση 5.0.0 την οποία δεν μ' αφήνει να την κατεβάσω λόγω Windows 7. Τώρα απ' οσο καταλαβαίνω έχω το εξής πρόβλημα: δεν μπορώ να αποκωδικοποιήσω τα epub και azw3 αρχεία, οπότε δεν μπορούν να περάσουν στο Kindle. Με το epubor ultimate που τα αποκωδικοποιώ είναι το trial version, άρα μου δίνει απλά ένα 20% του βιβλίου. Αλλά ακόμα κι εκεί, για να περαστεί αυτό το δείγμα βιβλίου στο Kindle μου, πρέπει να είναι azw3 αρχείο και όχι epub γιατί, για έναν παράξενο λόγο, ενώ περνάω τα epub αρχεία μου στο Kindle μέσω καλωδίου, δεν τα βλέπω πουθενά όταν ανοίγω το Kindle (τα azw3 είναι εκεί κανονικά). Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από triantaepta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα