Errik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εδώ βλέπετε τη σελίδα Ελληνικού Χρηματιστηρίου της Πειραιώς (Winbank) σήμερα το πρωί εργάσιμες ώρες που γίνεται trading. Φυσικά θέλω να μεταφέρω τη μερίδα μου μετά απο αυτό. Για πείτε εμπειρίες απο χρηματιστηριακές. Ώς τώρα έχω δοκιμάσει πειραιώς και άλφα και είναι και οι δύο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Eurobank έχει κανείς εμπειρία? Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από Errik
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Πήγαινε εκτός τραπεζών να μιλας και προσωπικά με κάποιους ανθρώπους που σε ξέρουν και τους ξέρεις
Errik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Και στις τράπεζες προσωπικά μιλόυσα αλλά η πλατφόρμα είναι κάτω σε ώρες εργάσιμες. Έχεις κάποια αξιοπιστη πρόταση?
georgiouu Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) εθνικη χρησιμοποιω "κατω" οπως το δειχνεις δεν μου εχει τυχει ποτε.Σημερα και εγω δεν μπορουσα να κανω μια συναλλαγη,στο τελευταιο βημα μου πεταγε ενα error (ισως ηταν κοινο προβλημα ολου του χρηματιστηριου;) υπεθεσα μηπως δεν εφθανε το υπολοιπο του λογαριασμου.αργοτερα εγινε η συναλλαγη χωρις να προσθεσω χρηματα η εθνικη σου δειχνει ενα βαθος αγορας 5...οι υπολοιπες δειχνουν; Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από georgiouu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα