Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα την γνώμη σας: θέλω να αγοράσω ένα κινητό , το προηγούμενό μου ήταν το nokia 8.1....Είμαι ανάμεσα στο Samsung Galaxy A52s 5G , στο Apple iPhone SE 3rd gen (σε προσφορά της vodafone) και στο iphone 11. Μέχρι 500, άντε βία 600 ευρώ, τι θα μου προτείνατε;;;

Επεξ/σία από Athenaki
Δημοσ.
51 minutes ago, Athenaki said:

Θα ήθελα την γνώμη σας: θέλω να αγοράσω ένα κινητό , το προηγούμενό μου ήταν το nokia 8.1....Είμαι ανάμεσα στο Samsung Galaxy A52s 5G , στο Apple iPhone SE 3rd gen (σε προσφορά της vodafone) και στο iphone 11. Μέχρι 500, άντε βία 600 ευρώ, τι θα μου προτείνατε;;;

Πάρε το 11 μεταχειρισμένο γύρω στα 250€ να δοκιμάσεις το ios. Αν σε βολέψει παίρνεις καλύτερο μοντέλο μετά από 2-3 μήνες...

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θελω μεταχειρισμένο. Στο παρελθόν είχα πάλι iphone 5c... Μια χαρα! Απλά επειδή αρκετοί φίλοι με αποτρέπουν από ios και προτείνουν android θα ήθελα και άλλη γνώμη.... Ε δεν θα πάρω και οικόπεδο αλλά ένα κινητό να το έχω για κάποιον ( αρκετό ) καιρό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Athenaki said:

Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θελω μεταχειρισμένο. Στο παρελθόν είχα πάλι iphone 5c... Μια χαρα! Απλά επειδή αρκετοί φίλοι με αποτρέπουν από ios και προτείνουν android θα ήθελα και άλλη γνώμη.... Ε δεν θα πάρω και οικόπεδο αλλά ένα κινητό να το έχω για κάποιον ( αρκετό ) καιρό...

Το αν προτιμάς android η ios ειναι δική σου επιλογή ανάλογα τα γουστα και τις ανάγκες σου. Για αυτό σου είπα να δοκιμάσεις το ios για να δεις αν σου αρεσει εφόσον έχεις android τωρα. Τωρα το τι σου λεει ο καθένας ειναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.

ΣΩΣΤΑ! Λοιπόν.... μου δίνετε σας παρακαλώ μερικές ιδέες από smartphones; Έως 500 ευρώ, τρία τέσσερα κινητά,  που εσείς προτείνετε;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, Athenaki είπε

κανενα απο αυτα :)

Πας ειτε για το iPhone 12 (οχι το μινι) στα 580€ με 64gb ειτε για το S23 128/256 580-630€

https://www.bestprice.gr/item/2156308586/apple-iphone-12-64gb.html

https://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=s23&from=search&o=2

3η επιλογη/Εναλλακτικά υπαρχει το Galaxy Α54 στα 350€ που θα εχεις ενημερωσεις για 4 χρονια από σήμερα & θα μείνουν και ρέστα :)

https://www.bestprice.gr/item/2158462766/samsung-galaxy-a54-5g-8gb-256gb-dual.html

Στο θεμα ios-android ειναι τι βολευει τον καθε χρήστη. Ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Αλλοι γυρισαν σε android κ ξαναγυρισαν στην Apple μεσα σε συντομο χρονικό διάστημα κ αλλοι δεν μπορουν τους περιορισμους που εχει το ios ουτε σαν σκέψη για να αλλαξουν λειτουργικό/συσκευή.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σας ευχαριστώ πολύ! Με βοηθήσατε εξαιρετικά!!!! Δεν έχω πολλή διάθεση να ψάχνω στο αχανές internet σχόλια και αξιολογήσεις, και μου δώσατε δυο τρία κινητά και μόνο αυτά θα κοιτάξω. Ευχαριστώ πολύ!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...