Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παντρεύομαι τον Αύγουστο και έχω ακούσει ότι πρέπει να δημοσιεύσεις τον γάμο σε εφημερίδα. Με ένα πρώτο ψάξιμο οι τιμές ξεκινάνε από 15 ευρώ. Υπάρχει τρόπος αυτό να γίνει δωρεάν ή με λιγότερα χρήματα; Έχει κάποιος σχετική εμπειρία;

• Sad 2
Δημοσ.

σε τοπικη εφημεριδα μετραει; Ή θελει πανελλαδικη εφημεριδα;
ισως στο κανουν δωρεα; Μια υποθεση κανω.

Δημοσ.

2023 και ακόμα ισχύει αυτός ο αναχρονιστικός νόμος. Ποιός διαβάζει εφημερίδες πλέον για να εντοπιστεί η διγαμία? 

• Thanks 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν είναι απαραίτητο. Δες αν θα σας το ζητήσει ο παπάς.

Θα ακυρωθει ο ολος ο γαμος. Καμια σχεση με Παπα.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nabuko είπε

2023 και ακόμα ισχύει αυτός ο αναχρονιστικός νόμος. Ποιός διαβάζει εφημερίδες πλέον για να εντοπιστεί η διγαμία? 

Τα ίδια έλεγα και εγώ πριν χρόνια. 

Ο λόγος που υπάρχει το μέτρο είναι για να έχουν έσοδα και να μην κλείσουν τοπικές και μη εφημερίδες, για κανέναν απολύτως άλλον λόγο δεν εξακολουθεί να υπάρχει αυτό το μέτρο. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Θα ακυρωθει ο ολος ο γαμος. Καμια σχεση με Παπα.

13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν βγαίνει άδεια χωρίς την εφημερίδα. https://gamosoneiro.gr/gamos-oneiro/diadikastika-gamos/dikaiologitika-gamou.html

Τι να πω, εγώ δεν έκανα δημοσίευση γιατί ο πάπας μου είπε ότι δεν χρειάζεται.

Δημοσ.
19 minutes ago, Nabuko said:

Α για πιθανή διγαμία γίνεται όλο το πανηγύρι με την εφημερίδα; Εντυπωσιακό, το λιγότερο. Την εποχή που πληρώνουμε με πέρασμα του ρολογιού πάνω από ένα ηλεκτρονικό μαραφέτι και η ταυτότητα είναι (και) στο κινητό, ο έλεγχος για διγαμία προϋποθέτει ξεφύλλισμα εφημερίδας.

:D

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Ανετα ακυρωνεται ο γαμος σου. Αν δεν παει καλα και απο σενα ακομα. Ουτε διαζυγια ουτε τιποτα, ακυρωση :) 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Εγω έχω παντρευτεί στο εξωτερικό πριν 17 χρόνια με πολιτικό γάμο και για βγει η άδεια γάμου  κλπ ήθελε ο Δήμος  αναγγελία σε εφημερίδα 

https://www.dikaiologitika.gr/aitiseis/dimoi/13978/ekdosi-adeias-politikoy-gamou-ellina-ypikoou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Haldol είπε

Α για πιθανή διγαμία γίνεται όλο το πανηγύρι με την εφημερίδα; Εντυπωσιακό, το λιγότερο. Την εποχή που πληρώνουμε με πέρασμα του ρολογιού πάνω από ένα ηλεκτρονικό μαραφέτι και η ταυτότητα είναι (και) στο κινητό, ο έλεγχος για διγαμία προϋποθέτει ξεφύλλισμα εφημερίδας.

Μια χαρα μέτρο ειναι, και ας μην καλύπτει απόλυτα. Ειναι και η αναγγελια του γαμου στον εξω κόσμο, για να μην γινεται κρυφα, και ας μην υπαρχει διγαμια.
Δεν γινονται ολα με email και apply.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Haldol είπε

Ολα γίνονται 

https://www.athensvoice.gr/epikairotita/ellada/808344/thessaloniki-pige-na-ekdosei-adeia-gamou-kai-vrethike-idi-padremeni/

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, zio10 είπε

Το ίδιο και εγώ, καμία αναγγελία.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Vault13 είπε

Ανετα ακυρωνεται ο γαμος σου. Αν δεν παει καλα και απο σενα ακομα. Ουτε διαζυγια ουτε τιποτα, ακυρωση :) 

Λες γι'αυτό να το έκανε ο παπάς;; :lol:

Τι να σου πω, δεν ξέρω. Όλα τα χαρτιά κτλ βγήκαν κανονικά πάντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...