furiousboy13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, παντρεύομαι τον Αύγουστο και έχω ακούσει ότι πρέπει να δημοσιεύσεις τον γάμο σε εφημερίδα. Με ένα πρώτο ψάξιμο οι τιμές ξεκινάνε από 15 ευρώ. Υπάρχει τρόπος αυτό να γίνει δωρεάν ή με λιγότερα χρήματα; Έχει κάποιος σχετική εμπειρία; 2
Vault13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 σε τοπικη εφημεριδα μετραει; Ή θελει πανελλαδικη εφημεριδα; ισως στο κανουν δωρεα; Μια υποθεση κανω.
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δεν είναι απαραίτητο. Δες αν θα σας το ζητήσει ο παπάς. 1
Nabuko Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2023 και ακόμα ισχύει αυτός ο αναχρονιστικός νόμος. Ποιός διαβάζει εφημερίδες πλέον για να εντοπιστεί η διγαμία? 5
Vault13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν είναι απαραίτητο. Δες αν θα σας το ζητήσει ο παπάς. Θα ακυρωθει ο ολος ο γαμος. Καμια σχεση με Παπα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν είναι απαραίτητο. Δες αν θα σας το ζητήσει ο παπάς. Δεν βγαίνει άδεια χωρίς την εφημερίδα. https://gamosoneiro.gr/gamos-oneiro/diadikastika-gamos/dikaiologitika-gamou.html 2
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, Nabuko είπε 2023 και ακόμα ισχύει αυτός ο αναχρονιστικός νόμος. Ποιός διαβάζει εφημερίδες πλέον για να εντοπιστεί η διγαμία? Τα ίδια έλεγα και εγώ πριν χρόνια. Ο λόγος που υπάρχει το μέτρο είναι για να έχουν έσοδα και να μην κλείσουν τοπικές και μη εφημερίδες, για κανέναν απολύτως άλλον λόγο δεν εξακολουθεί να υπάρχει αυτό το μέτρο. 3 1
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, Vault13 είπε Θα ακυρωθει ο ολος ο γαμος. Καμια σχεση με Παπα. 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν βγαίνει άδεια χωρίς την εφημερίδα. https://gamosoneiro.gr/gamos-oneiro/diadikastika-gamos/dikaiologitika-gamou.html Τι να πω, εγώ δεν έκανα δημοσίευση γιατί ο πάπας μου είπε ότι δεν χρειάζεται.
Haldol Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 19 minutes ago, Nabuko said: 2023 και ακόμα ισχύει αυτός ο αναχρονιστικός νόμος. Ποιός διαβάζει εφημερίδες πλέον για να εντοπιστεί η διγαμία? Α για πιθανή διγαμία γίνεται όλο το πανηγύρι με την εφημερίδα; Εντυπωσιακό, το λιγότερο. Την εποχή που πληρώνουμε με πέρασμα του ρολογιού πάνω από ένα ηλεκτρονικό μαραφέτι και η ταυτότητα είναι (και) στο κινητό, ο έλεγχος για διγαμία προϋποθέτει ξεφύλλισμα εφημερίδας. 2
Vault13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Τι να πω, εγώ δεν έκανα δημοσίευση γιατί ο πάπας μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Ανετα ακυρωνεται ο γαμος σου. Αν δεν παει καλα και απο σενα ακομα. Ουτε διαζυγια ουτε τιποτα, ακυρωση 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Τι να πω, εγώ δεν έκανα δημοσίευση γιατί ο πάπας μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Εγω έχω παντρευτεί στο εξωτερικό πριν 17 χρόνια με πολιτικό γάμο και για βγει η άδεια γάμου κλπ ήθελε ο Δήμος αναγγελία σε εφημερίδα https://www.dikaiologitika.gr/aitiseis/dimoi/13978/ekdosi-adeias-politikoy-gamou-ellina-ypikoou
Vault13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Haldol είπε Α για πιθανή διγαμία γίνεται όλο το πανηγύρι με την εφημερίδα; Εντυπωσιακό, το λιγότερο. Την εποχή που πληρώνουμε με πέρασμα του ρολογιού πάνω από ένα ηλεκτρονικό μαραφέτι και η ταυτότητα είναι (και) στο κινητό, ο έλεγχος για διγαμία προϋποθέτει ξεφύλλισμα εφημερίδας. Μια χαρα μέτρο ειναι, και ας μην καλύπτει απόλυτα. Ειναι και η αναγγελια του γαμου στον εξω κόσμο, για να μην γινεται κρυφα, και ας μην υπαρχει διγαμια. Δεν γινονται ολα με email και apply. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από Vault13
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 22 λεπτά πριν, Haldol είπε Α για πιθανή διγαμία γίνεται όλο το πανηγύρι με την εφημερίδα; Εντυπωσιακό, το λιγότερο. Την εποχή που πληρώνουμε με πέρασμα του ρολογιού πάνω από ένα ηλεκτρονικό μαραφέτι και η ταυτότητα είναι (και) στο κινητό, ο έλεγχος για διγαμία προϋποθέτει ξεφύλλισμα εφημερίδας. Ολα γίνονται https://www.athensvoice.gr/epikairotita/ellada/808344/thessaloniki-pige-na-ekdosei-adeia-gamou-kai-vrethike-idi-padremeni/ 1
JohNickZ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, zio10 είπε Τι να πω, εγώ δεν έκανα δημοσίευση γιατί ο πάπας μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Το ίδιο και εγώ, καμία αναγγελία. 1
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, Vault13 είπε Ανετα ακυρωνεται ο γαμος σου. Αν δεν παει καλα και απο σενα ακομα. Ουτε διαζυγια ουτε τιποτα, ακυρωση Λες γι'αυτό να το έκανε ο παπάς;; Τι να σου πω, δεν ξέρω. Όλα τα χαρτιά κτλ βγήκαν κανονικά πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις