Berellow Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum για αλλη μια - και τελευταια- φορα σε αυτο το θεμα των πανεπιστημιων, θα τα πω συνοπτικα για να μην κουρασω... - Μου αρεσουν software engineering, Web development, Game Development, UX-UI Design, Graphic Design, Digital Marketing, Cyber Security, Κρυπτογραφηση, Ασφαλεια συστηματων - Οι επιλογες μου ειναι: Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων, Σάμος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Άρτα Ψηφιακών Συστημάτων, Σπάρτη Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Χανιά Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Καβάλα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Κοζάνη Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, Αργοστόλι (έχω καβατζα και καποιες χρηματοοικονομικών) Ποιο ειναι το δυνατοτερο μου χαρτι εδω μεσα; Υπαρχει καποιο τμημα ή πολη που πρεπει να αποφυγω; Ευχαριστω πολυ! 😉 Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από Berellow
JimmysWil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Ξερω οτι πολυ δυνατο πτυχιο εχει η σαμος αφου ειναι πολυτεχνικη σχολη και γραφεται στο ΤΕΕ .Παρολαυτα δεν γνωριζω καθολου για τις αλλες σχολες αρα δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω 1
rain-man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Στην πληροφορική δεν υπάρχουν διαφορές ως προς τα επαγγελματικά δικαιώματα και ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί ακόμα και χωρίς πτυχίο. Κάτι τέτοιο βέβαια σαφώς επηρεάζει και τους μισθούς. Τα τμήματα που αναφέρεις είναι όλα περιφερειακά από μικρά ή νέα πανεπιστήμια και κανένας δεν θα ασχοληθεί να τα διαχωρίσει. Το επίπεδο σπουδών γενικά είναι ανάλογο της ποιότητας των φοιτητών, δηλαδή της βάσης εισαγωγής, αλλά αυτό όπως είπα δεν μετουσιώνεται σε κάτι σε θεσμικό επίπεδο και όλα τα χαρτιά είναι το ίδιο για το δημόσιο. Στον ιδιωτικό τομέα ίσως ένα χαρτί από ΕΚΠΑ, ΑΠΘ βοηθήσει στην πρώτη δουλειά αλλά από εκεί και πέρα ο προγραμματιστής αξιολογείται περίπου όπως ο υδραυλικός, με την σημαντική διαφορά ότι πληρώνεται πολύ λιγότερο ως μισθωτός. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα