vounisios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Καλησπερα φιλοι μου...θελω να ρωτησω το εξης: Ενω ειμαστε φιλοι στο Facebook, εδω και αρκετο καιρο εχω παψει να βλεπω το τι ανεβαζει. Τι μπορει να συμβαινει ? Υπαρχει τετοια επιλογη που καποιος φιλος δεν θελει να βλεπω τις αναρτησεις του ? και δεν θελω να τον ρωτησω τι συμβαινει....Απλα πληροφοριακα θελω να ξερω. σας ευχαριστω πολυ!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Υπάρχει επιλογή απ' όπου μπορείς να ορίσεις το κοινό που μπορεί να βλέπει αυτό που ποστάρεις. Δεν είναι κατ' ανάγκη, όμως, ότι σε έχει αποκλείσει. Μπορεί ο αλγόριθμος του fb να μη σου εμφανίζει στην αρχική δημοσιεύσεις του, ή απλά να μην έχει δημοσιεύσει κάτι καινούριο (εφόσον μπεις στο προφίλ του και σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει νέο περιεχόμενο). Το να τον ρωτήσεις ευθέως ρίχνει φως στο σκοτάδι, ή το να ρωτήσεις κάποιον κοινό φίλο. Αλλά, αυτά είναι και λίγο δεύτερα.
vounisios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Οχι...δημοσιευει αρκετα καθε μερα, μπαινω στο προφιλ του και τα βλεπω....απλα, δεν τα βλεπω στη ροη, οπως αλλων φιλων μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, vounisios είπε Οχι...δημοσιευει αρκετα καθε μερα, μπαινω στο προφιλ του και τα βλεπω....απλα, δεν τα βλεπω στη ροη, οπως αλλων φιλων μου. Δεν σε έχει αποκλείσει τότε. Ίσως κάτι παίζει με τον μηχανισμό τού fb και σου προτείνει άλλα στην αρχική.
vounisios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Δεν σε έχει αποκλείσει τότε. Ίσως κάτι παίζει με τον μηχανισμό τού fb και σου προτείνει άλλα στην αρχική. Θα το κοιταξω...σ ευχαριστω πολυ!
killer76 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πηγαινε στο προφίλ του και κοίτα σε αυτή την ρύθμιση Αν γράφει "Να μην ακολουθώ" ή "ακολουθήστε" Ο τίτλος του κουμπιού είναι η ενέργεια που θες να κάνεις άρα για να σου δουλεύει σωστά πρέπει να είναι στο "να μην ακολουθώ" ============================ Απο κινητό, πας στο προφιλ του, πατάς στις 3 τελείες και πρέπει να είναι στο "Ακολουθείτε" Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από killer76
Λύση vounisios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Στον υπολογιστη μου ειναι ετσι[φωτο]...Στο κινητο κλικ στις 3 τελειες αλλα δεν μου βγαζει την εικονα <<ακολουθειτε κλπ...>>... 4 ώρες πριν, killer76 είπε Πηγαινε στο προφίλ του και κοίτα σε αυτή την ρύθμιση Αν γράφει "Να μην ακολουθώ" ή "ακολουθήστε" Ο τίτλος του κουμπιού είναι η ενέργεια που θες να κάνεις άρα για να σου δουλεύει σωστά πρέπει να είναι στο "να μην ακολουθώ" ============================ Απο κινητό, πας στο προφιλ του, πατάς στις 3 τελείες και πρέπει να είναι στο "Ακολουθείτε" Αααααα...μαλιστα...τωρα το καταλαβα...το τεσταρησα σε μερικους φιλους & τωρα βλεπω τις αναρτησεις τους....σ ευχαριστω πολυ!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα