Ducatista Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οταν ανάβουν λαμπάκια και ενδείξεις τότε είναι αργά. Σε παλιό αμάξι όταν μου έσπασε μια διακλάδωση του καλοριφέρ και τα έχασε όλα τα νερά το όργανο θερμοκρασίας νερού έπεσε στο κρύο γιατί δεν είχε νερά ο αισθητήρας να διαβάσει. Σε άλλο αμάξι ξεκόλλησε το πλαστικό κομμάτι του ψυγείου και είδα ατμούς όταν το πάρκαρα. Ειναι να μην σου τύχει. Γιαυτό ακριβώς εχω γράψει 2 3 φορές ότι αν όταν άναψαν τα λαμπακια το έκανε στο πλαι 99% δεν έχει πάθει μεγάλη ζημιά
bill999r Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, chrisbeast είπε Kαποια καθοδηγηση που να ψαξω και τι να κοιταξω; 694 289 0901 Δουλεύει αποκλειστικά RENAULT και έχει τα πάντα. Για το δικό μου ότι έχω χρειαστεί το έχω βρεί σε αυτόν. είναι Θεσσαλονίκη αλλά στέλνει με ΚΤΕΛ και μεταφορικές παντού. Ειδικά για κεφαλαρια ή κινητήρα τα μεταφορικά στα κάνει δώρο. Βέβαια δες πρώτα τη βλάβη τη δικιά σου σε αξιόπιστο συνεργείο κ μετά αποφασίζεις αν αξίζει να πας σε μοτέρ. Πάντως όπως είπαν κ παραπάνω αν ανάψουν λαμπάκια και σβήσει συνήθως η ζημιά είναι πολύ μεγάλη.
gakost Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 On 12/07/2023 at 14:37, Dantε said: Ελλαδαρα επειδη σου ζητανε να δουν τη ζημια για να σου βγαλουν σωστο κοστος; Αν σου βγαζαν κοστος απο το τηλεφωνο, το πηγαινες και λυνοντας σου ελεγαν οτι θελει +1000Ε ,τι θα ελεγες δηλαδη; Αυτό που είπες. Και να προσθέσω ότι η οδική δεν στοιχίζει 1.000.000 να το μεταφέρει. Επίσης και ο άνθρωπος που ασχολήθηκε να βγάλει κοστολόγιο και έφαγε μια ώρα να το δει πρέπει να πληρωθει ασχέτως αν θα γίνει η επισκευή ή οχι
chrisbeast Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Οι αλλαγες που μου ειπε ο μηχανικος για την επισκευη "καπακι" που θα χρειαστει ειναι: πλανισμα φρεζαρισμα, εδρες, σετ φλατζων, σετ βιδες, σερβις, λουρια, ψυγειο νερου, αντιψυκτικα, λαδια φιλτρου και θερμοστατη Ολα με το σερβις στα 1200 κατι έχει κανεις εμπειρια να πει εαν ειναι λογικη η τιμη για τα παραπανω;
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, chrisbeast είπε Οι αλλαγες που μου ειπε ο μηχανικος για την επισκευη "καπακι" που θα χρειαστει ειναι: πλανισμα φρεζαρισμα, εδρες, σετ φλατζων, σετ βιδες, σερβις, λουρια, ψυγειο νερου, αντιψυκτικα, λαδια φιλτρου και θερμοστατη Ολα με το σερβις στα 1200 κατι έχει κανεις εμπειρια να πει εαν ειναι λογικη η τιμη για τα παραπανω; Να σου αλλάξει και τρόμπα νερού. Νομίζω ότι το κοστος ειναι οκ.
filipprin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 μπλοκ ελατηρια τιποτα???θα καει λαδια αβερτα μετα. 1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, filipprin είπε μπλοκ ελατηρια τιποτα???θα καει λαδια αβερτα μετα. Να προσθεσω και κουζινετα μπιελας , η ακομα χειρότερα και κουζινετα βασεως στροφαλλου . Και αν κατέβει και στροφαλος θα πρεπει να παει και το μπλοκ για μπαρομετρηση ... Παει 2000+
andreaspA Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μετά απο 5 Renault απο το 1991 μεχρι και σήμερα... https://www.johnnyservice.gr/service-renault/index.php 1 ώρα πριν, filipprin είπε μπλοκ ελατηρια τιποτα???θα καει λαδια αβερτα μετα. 1 ώρα πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Να προσθεσω και κουζινετα μπιελας , η ακομα χειρότερα και κουζινετα βασεως στροφαλλου . Και αν κατέβει και στροφαλος θα πρεπει να παει και το μπλοκ για μπαρομετρηση ... Παει 2000+ Αυτες τις διαγνωσεις πως τις εχετε κανει? Θερμοκρασια ανεβασε το μοτερ και εκαψε φλαντζα. Δεν κολλησε.
greekfragma Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 επειδή πολλά γράφτηκαν 6 σελίδες μετά και επειδή τα ελληνικά μου δεν είναι καλά. υπάρχουν 2 καταχωρήσεις που ο TS λέει. έκοψε ταχύτητα το μοτέρ από ανεβασμένη θερμοκρασία και το έκανε στην άκρη αφού είδε να πετάει και νερό/υδρατμούς γουατέβερ στο παρμπρίζ. πήγε να το ξαναβάλει μπρος > τίποτα > νεκρό έβαλε νερό η οδική > ξανά μιζάρισμα > τίποτα > νεκρό το τίποτα μπορεί να σημαίνει ακούω τη μίζα και χρ χρ χρ στοπ το τίποτα μπορεί να σημαίνει μιζάρω και δεν ακούγεται τίποτα μέχρι να μας διευκρινήσει ο TS αν κάνει χρου χρου, αν γυρνάει το κλειδί και ακούγονται μόνο γρύλοι και τριζόνια της καλοκαιρινής βραδινής υπαίθρου δε ξέρουμε αν το μοτερ κόλλησε τελείως ή αν έκαψε μόνο φλάτζα και δε παίρνει γιατί π.χ. βραχυκύκλωσαν τα μπουζι-Α μέχρι τότε έχω ποπκορν 1 1
filipprin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/7/2023 στις 8:52 ΜΜ, chrisbeast είπε Πριν λιγες εβδομαδες οπως ημουν στην εθνικη και πηγαινα με 110 αρχισε να κατεβαζει ταχυτητα το Renault Twingo μου του 2012 με 80κ χιλιομετρα μεχρι που εβγαλε το σημα Stop και σταματησα. Εβαλα μια φορα μπρος, τιποτα, ηρθε η οδικη γεμισε με νερο το ψυγειο επειδη ειχε χασει νερα και παλι τιποτα. Εσυ δηλαδη πως το ερμηνεύεις αυτο 28 λεπτά πριν, andreaspA είπε Αυτες τις διαγνωσεις πως τις εχετε κανει? Θερμοκρασια ανεβασε το μοτερ και εκαψε φλαντζα. Δεν κολλησε. Φλατζα συνηθως ανεβαζει θερμοκρσια και σταματας.Οταν αρχιζει να κοβει ταχυτητα εν κινησει το μοτερ σημαίνει οτι σφιγκει το μοτερ απο θερμοκρασια.Τέλος παντων αρκετα ασχοληθηκα ............ Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από filipprin
chrisbeast Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, greekfragma είπε επειδή πολλά γράφτηκαν 6 σελίδες μετά και επειδή τα ελληνικά μου δεν είναι καλά. υπάρχουν 2 καταχωρήσεις που ο TS λέει. έκοψε ταχύτητα το μοτέρ από ανεβασμένη θερμοκρασία και το έκανε στην άκρη αφού είδε να πετάει και νερό/υδρατμούς γουατέβερ στο παρμπρίζ. πήγε να το ξαναβάλει μπρος > τίποτα > νεκρό έβαλε νερό η οδική > ξανά μιζάρισμα > τίποτα > νεκρό το τίποτα μπορεί να σημαίνει ακούω τη μίζα και χρ χρ χρ στοπ το τίποτα μπορεί να σημαίνει μιζάρω και δεν ακούγεται τίποτα μέχρι να μας διευκρινήσει ο TS αν κάνει χρου χρου, αν γυρνάει το κλειδί και ακούγονται μόνο γρύλοι και τριζόνια της καλοκαιρινής βραδινής υπαίθρου δε ξέρουμε αν το μοτερ κόλλησε τελείως ή αν έκαψε μόνο φλάτζα και δε παίρνει γιατί π.χ. βραχυκύκλωσαν τα μπουζι-Α μέχρι τότε έχω ποπκορν Hταν "μίζα και χρ χρ χρ στοπ"
andreaspA Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, filipprin είπε Εσυ δηλαδη πως το ερμηνεύεις αυτο Φλατζα συνηθως ανεβαζει θερμοκρσια και σταματας.Οταν αρχιζει να κοβει ταχυτητα εν κινησει το μοτερ σημαίνει οτι σφιγκει το μοτερ απο θερμοκρασια.Τέλος παντων αρκετα ασχοληθηκα ............ Δεν σφιγγει το μοτερ. Πιτσικάρει το καπάκι και χάνει συμπίεση ή περναει και νερα στον θαλαμο καύσης. Γιατι να κολλησει το μοτερ απο μια φλαντζα? Εκτος και αν εισαι πυροβολο εντελως. Ανεβασει θερμοκρασια, καψει φλαντζα, συνεχισεις, ζοριζεται, συνεχισεις, και τι να πω... φτασει τετοιες θερμοκρασιες που πραγματικα κολλησουν τα μέταλα. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από andreaspA
filipprin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Ναι παλικαρι μου εχεις δικιο αντε γεια.......... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα