Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, antonis35 είπε

δώσε τα 2 χιλιάρικα και φτιάχτο από ότι είδα στο car σε καλή κατάσταση twingo toy 12 κράταει τιμή, οπότε φτιάχτο και άλλη φορά να προσέχεις περισσότερο...

Aυτο σκεφτομαι, το αμαξι ειναι σε καλυτερη κατασταση απο ολα στην αγορα αυτην την στιγμη γιατι δεν χρησιμοποιουταν για 3 χρονια, και ειναι και φουλ εξτρα.
Απλα φοβαμαι τωρα καλοκαρι σε ποσο καιρο θα φυγει.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 minutes ago, LiquidTroll said:

απαξ και κάηκε το αμάξι, δεν ξέρω αν έχει νόημα να το φτιάξεις.

Καλά μία φλάτζα έκαψε, δε λαμπάδιασε. :P

«Κάηκε το αμάξι» είναι αυτό:

Spoiler

Burned out car shell hi-res stock photography and images - Alamy

Προσέξτε και τι αμάξι βρήκα ε... αν και πιο παλιό μοντέλο! :P

• Like 3
Δημοσ.

@chrisbeast

Όταν άρχισε να κόβει και γενικά άναψε stop ή και λίγο πριν, το μάτι σου πήγε καθόλου στον δείκτη θερμοκρασίας;

Αν έχασε όλα τα νερά θέμα ελάχιστου χρόνου στα περισσότερα είναι να κάψει φλάντζα.

Δημοσ.

Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Κανόνας. Βρες αμάξι δανεικό να κάνεις δουλειά σου από συγγενή, φίλο. 
Φτιάξε το δικό σου με την ησυχία σου σε καλό μάστορα. Κάν'το και υγραέριο και κράτα το να σε βγάλει πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Αν το δώσεις θα το σκοτώσεις. Αν πάρεις μεταχειρισμένο θα σε γδάρουν και θα πάρεις και σαπάκι. Αυτή είναι η άποψη μου.

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ελλαδαρα επειδη σου ζητανε να δουν τη ζημια για να σου βγαλουν σωστο κοστος;

Αν σου βγαζαν κοστος απο το τηλεφωνο, το πηγαινες και λυνοντας σου ελεγαν οτι θελει +1000Ε ,τι θα ελεγες δηλαδη;

Ναι, με τρελενει οταν καποιος δεν μπορει απλα να σου πει ενα ευρος τιμης. Εξηγησα τι εχει το αμαξι και οπως πολλοι φιλοι εδω ειπαν, απο οτι πανε να με κλεψουν μεχρι οτι μπορει να θελει πολλα ακομη οταν ανοιχτει και αλλη επιλογη αλλαγη μοτερ. Ετσι θα ηθελα και ο καθε επαγγελματιας να μου δινει ολες τις επιλογες που εχω.

Ειναι το ιδιο με τις εταιριες leasing που διαφημιζονται, ειδικα με αυτες χωρις ελαχιστο χρονικο οριο, οχι Avis πχ που ειναι  10 χρονια για να βγει η τιμη διαφημισης με 100 χιλιομετρα το μηνα οριο 😅

Flexcar, instacar διαφημιζουν leasing χωρις εγγραφες και απο 1 μηνα με 300 ευρω για ψιλο καλο αμαξι και τελικα μολις σου κανουν προσφορα για το χειροτερο αμαξι που εχουν με καποιο μαγικο τροπο βγαινει 900 το μηνα 🤣 Ειναι απιστευτο πως αυτο ειναι νομιμο.

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

. Προβληματικό και με ακριβά ανταλλακτικά όπως όλα τα Renault. Για αυτό δεν περπάτησε ποτέ η Renault στη Ελλάδα. Αν κόλλησε μην νομίζεις ότι με την ανακατασκευή του καθάρισες.

Εγώ θα του έβαζα ένα μεταχειρισμένο μοτέρ στο χιλιάρικο αν ήθελα να το κρατήσω και δεν το πούλαγα για ανταλλακτικά 

Επεξ/σία από Aprile
  • Confused 1
Δημοσ.

Το καλυτερο για εμενα ειναι επισκευη του κινητηρα γιατι ετσι θα ξερεις οτι εχεις ενα νεο μοτερ καθως θα αλλαχτουνε ολα ενα μεταχειρισμενο το αγοραζεις σημερα αυριο μπορει να ειναι χειροτερο.Απλα πρεπει να σου πει ακριβως τι θα αλλαχτει μεχρι και την τελευταια βιδα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποτε όταν πήγαινα το Ρενώ μου σε εξουσιοδοτημένο, με είχαν σκισει.ιό σ το πηγές σε εξουσιοδοτημενο; Οι τιμές προς τα εκεί είναι.

Δημοσ.

αν το αυτοκίνητο θέλεις να το κρατήσεις παίρνεις ένα μεταχειρισμένο μοτέρ που να δουλεύει και του κάνεις ολική επισκευή να γίνει σαν καινούργιο. (ταπεινή μου άποψη).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φλάντζα είπαμε έκαψε ρε παιδιά τι μεταχειρισμένα μοτέρ γράφετε να κοιτάξει ο άνθρωπος 😤

Άσε που έχω τις αμφιβολίες μου και για αυτό. Ο φίλος δεν μας απάντησε ούτε καν αν ανέβασε θερμοκρασία πριν το σβήσει. Αν τα νερά χάθηκαν σε πορεία όλα ή όταν το έσβησε τα στράγγισε.

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 4
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, liakinen είπε

Φλάντζα είπαμε έκαψε ρε παιδιά τι μεταχειρισμένα μοτέρ γράφετε να κοιτάξει ο άνθρωπος 😤

Άσε που έχω τις αμφιβολίες μου και για αυτό. Ο φίλος δεν μας απάντησε ούτε καν αν ανέβασε θερμοκρασία πριν το σβήσει. Αν τα νερά χάθηκαν σε πορεία όλα ή όταν το έσβησε τα στράγγισε.

Αν έβγαλε μνμ στοπ σίγουρα το τερμάτισε το κοντέρ...  Το θέμα είναι ότι το έσβησε άμεσα οπότε λίγο χλωμό όπως ξαναέγραψα να παθει κάτι εκτός από φλάντζα....

• Like 1
Δημοσ.

👌

https://www.car.gr/parts/138/kinitires-moter.html/?ca=138&makes_ids=13151&models_ids=14875&pg=1

10 ώρες πριν, valadsk είπε

αν το αυτοκίνητο θέλεις να το κρατήσεις παίρνεις ένα μεταχειρισμένο μοτέρ που να δουλεύει και του κάνεις ολική επισκευή να γίνει σαν καινούργιο. (ταπεινή μου άποψη).

• Confused 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο μοντέλο με το δικό σου, αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση δες τιμές για ψυγείο. Καμία σχέση κοντά στα 300€ που σου είπε. Μιλάμε για ιμιτασιον, που προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο να βάλεις πανάκριβο αυθεντικό της Renault σε μοντέλο 2012 που το αγόρασες 5000€.

https://www.autodoc.gr/exartimata-aftokiniton/psygeio_neroy_exartimata-10203/renault/twingo/twingo-i-s06/128882-1-2

Δημοσ.
Στις 11/7/2023 στις 8:52 ΜΜ, chrisbeast είπε

Τιμες στην αρχη πριν τσεκαρει στο περιπου μου ειπαν: Τελικη τιμη με φπα 1900 ευρω.
Ψυγειο 300 ευρω, φλατζα 600 ευρω, επισκευη σηκωμα κινητηρα 400 ευρω, 200 ευρω λοιπες επισκευες + φπα

Τιμες αφου τσεκαρε: 1280 τελικη τιμη με φπαο και επισκευες.

17 ώρες πριν, chrisbeast είπε

Ναι, με τρελενει οταν καποιος δεν μπορει απλα να σου πει ενα ευρος τιμης. 

Δεν σου λέει και πολύ καλά κάνει γιατί αν σου βγάλει το ανάποδο κουστούμι δηλ αν σου δώσει από το τηλ τιμή 1200 ευρώ και τελικά όταν το δει από κοντά σου πει 2000 ευρώ εσύ θα πέσεις να τον φας. Οι επαγγελματίες ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Δεν είσαι ο πρώτος που συναλλάσονται. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ducatista είπε

Αν έβγαλε μνμ στοπ σίγουρα το τερμάτισε το κοντέρ...  Το θέμα είναι ότι το έσβησε άμεσα οπότε λίγο χλωμό όπως ξαναέγραψα να παθει κάτι εκτός από φλάντζα....

@liakinen Δεν ειδα καποια ενδειξη θερμοκρασιας, οπως ημουν στην εθνικη με 110 σιγα σιγα παταγα γκαζι και η ταχυτητα κατεβαινε, μεχρι που εφτασα τα 80 και λεω κατι γινεται, και εκει εβγαλε το στοπ. Εκει απτα 80 εκανα στην ακρη σιγα σιγα, να πω οτι επισης ειδα ενω ετρεχα κατι σταγονες να φευγουν στο τζαμι, οταν ηρθε η οδικη ειχα δοκιμασει να βαλω μπρος 1 φορα ακομη. Μου εβαλαν νερο και εχανε οτι μου εβαλαν. Πηγε να το ξαναβαλει εμπρος ο μαστορας και τιποτα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...