Dantε Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, liakinen είπε Πιστεύεις ότι του τα είπε ο μάστορας; (Aftermarket κτλ). Ότι έγραψα παραπάνω, ο μάστορας σε κόβει, αν καταλάβει ότι δεν κατέχεις τότε βαράει στο κεφάλι και ότι κάτσει. Προφανως και δε θα του ειπε. Η τα σκας σε οτι σου πει, η το ψαχνεις για να δεις που μπορεις να κοψεις αξιοπιστα. Ετσι παει παντου αυτο ,οχι μονο στα αυτοκινητα. 1
meletis_m Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Πάρε γνώμη και απο άλλο συνεργείο και να σου γράψουν αναλυτικά το κόστος εργασιών και τι θα αλλαχτεί . Αυτα στο περίπου ειναι να χαμε να λέγαμε. Επιπλέον το ακριβές κοστολόγιο θα φανει αφού ανοιχτει το μοτέρ . Ρώτησε και για μεταχειρισμένο μοτερ να πάρεις μια ιδέα .
liakinen Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, Dantε είπε η το ψαχνεις για να δεις που μπορεις να κοψεις αξιοπιστα. Για να ψάξεις πρέπει να ξέρεις ή να έχεις γνωστό που ξέρει. Υπάρχει απίστευτα μεγάλος αριθμός ανθρώπων που πάνε στο συνεργείο όπως πάνε στον γιατρό. Ο μάστορας είναι θεός μπροστά τους και τον ακούν με ανοιχτό το στόμα. Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον φίλο που άνοιξε το θέμα. Για να πάρεις δίπλωμα για μένα πρέπει να μαθαίνεις και πράγματα πάνω στο αυτοκίνητο και όχι μόνο τα σήματα και να κρατάς το τιμόνι. Αλλιώς πολλές φορές θα είσαι ΘΥΜΑ. Θα πάει ένας γνώστης στον μάστορα και θα του πει 300€ πχ το ψυγείο. Γιατί ρε μάστορα θα του απαντήσει δεν βάζεις ένα πχ Valeo; Τι θα ακολουθήσει μετά; οριζόντια μείωση σε όλο το κοστούμι. 6
Dantε Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Για να ψάξεις πρέπει να ξέρεις ή να έχεις γνωστό που ξέρει. Υπάρχει απίστευτα μεγάλος αριθμός ανθρώπων που πάνε στο συνεργείο όπως πάνε στον γιατρό. Ο μάστορας είναι θεός μπροστά τους και τον ακούν με ανοιχτό το στόμα. Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον φίλο που άνοιξε το θέμα. Για να πάρεις δίπλωμα για μένα πρέπει να μαθαίνεις και πράγματα πάνω στο αυτοκίνητο και όχι μόνο τα σήματα και να κρατάς το τιμόνι. Αλλιώς πολλές φορές θα είσαι ΘΥΜΑ. Θα πάει ένας γνώστης στον μάστορα και θα του πει 300€ πχ το ψυγείο. Γιατί ρε μάστορα θα του απαντήσει δεν βάζεις ένα πχ Valeo; Τι θα ακολουθήσει μετά; οριζόντια μείωση σε όλο το κοστούμι. Καλα βεβαια η ιδια λογικη μπορει να ακολουθηθει και αλλου φυσικα. Εδω εγχειρηση εκανα και μου εβαλε ακαταλληλο μοσχευμα ο γιατρος, στο συνεργειο θα κολλησουμε; 😁 Οπως και να χει, συνηθως πανε με τα γνησια ανταλλακτικα για να ειναι καλυμμενοι, και επειδη προφανως εχουν και μεγαλυτερο κερδος. Αν δουν οτι το σκαλιζεις ,το συζητανε συνηθως. Αλλα καμια φορα εχουμε και τη λογικη του ,ρωτησα 3 μαστορες και ο ενας ηταν υπερβολικα φθηνος (επειδη προφανως θα εβαζε πχ valeo) ,αρα θα βαζει χαλια ανταλλακτικα. Γενικα δε μας πιανεις και εμας τους καταναλωτες ευκολα 😛
liakinen Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο τελευταίο συμφωνώ. Στο πρώτο που γράφεις και ελπίζω να είσαι μια χαρά τώρα είναι άλλη περίπτωση που δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Ο Γιατρός είναι γιατρός και μπροστά μας ναι είναι σαν θεός. Δεν γνωρίζουμε την επιστήμη του (προσωπικά δεν διαβάζω καν ιατρικές συμβουλές μέσα από το δίκτυο) και τον εμπιστευόμαστε απόλυτα. Λάθη θα γίνουν και εκεί κάποιες φορές αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία δεν φέρουμε ευθύνη εμείς. Άσχετο με τα παραπάνω αλλά μου αρέσει να την μπαίνω σε μάστορες που έχουν τον ρόλο του καουμπόι στο συνεργείο τους. Του στυλ φίλε μου είναι αυτό που σου λέω, πρέπει να μπει αυτό που σου λέω, κάνει τόσο που σου λέω. Κουμάντο δεν κάνει ο μάστορας επειδή βρίσκεται στον χώρο του αλλά ο πελάτης με τα λεφτά του (αρκεί να μην γίνει ο πελάτης καουμπόι). Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από liakinen 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Εγώ στη θέση του TS θα το πήγαινα στην αντιπροσωπεία.Αμφιβάλλω πολύ αν θα του ζητούσε παραπάνω χρήματα από τον μάστορα που το πήγε.Πολύ πιθανόν και λιγότερα.
chrisbeast Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 30 λεπτά πριν, jmmys είπε Εγώ στη θέση του TS θα το πήγαινα στην αντιπροσωπεία.Αμφιβάλλω πολύ αν θα του ζητούσε παραπάνω χρήματα από τον μάστορα που το πήγε.Πολύ πιθανόν και λιγότερα. Μετα απο δεκαδες τηλεφωνα σε μαστορες/συνεργεια καταλαβαινω οτι υπαρχει ενα ghetto, οταν καταλαβαινουν οτι μπορει να βγαλουν πολυ χρημα. Κανενας δεν ηταν διαθεσιμος και οι περισσοτεροι ζητουσαν να το δουν απο κοντα. Κατι το οποιο ειναι λογικο αλλα πρακτικα αδυνατο μιας και δεν μπορω να μεταφερω αμαξι απο συνεργειο σε συνεργειο για να δω τι θα καπνισει στον καθενα να χρεωσει. Ελλαδαρα. 1
Dantε Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, chrisbeast είπε Ελλαδαρα. Ελλαδαρα επειδη σου ζητανε να δουν τη ζημια για να σου βγαλουν σωστο κοστος; Αν σου βγαζαν κοστος απο το τηλεφωνο, το πηγαινες και λυνοντας σου ελεγαν οτι θελει +1000Ε ,τι θα ελεγες δηλαδη; 9
LiquidTroll Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 απαξ και κάηκε το αμάξι, δεν ξέρω αν έχει νόημα να το φτιάξεις. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Ελλαδαρα επειδη σου ζητανε να δουν τη ζημια για να σου βγαλουν σωστο κοστος; Αν σου βγαζαν κοστος απο το τηλεφωνο, το πηγαινες και λυνοντας σου ελεγαν οτι θελει +1000Ε ,τι θα ελεγες δηλαδη; Ελα ντε!!!Πραγματικά έχει χαθεί το μέτρο. Μόλις τώρα, LiquidTroll είπε απαξ και κάηκε το αμάξι, δεν ξέρω αν έχει νόημα να το φτιάξεις. φλάτζα έκαψε.Βλάβη που επιδιορθώνεται. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 δώσε τα 2 χιλιάρικα και φτιάχτο από ότι είδα στο car σε καλή κατάσταση twingo toy 12 κράταει τιμή, οπότε φτιάχτο και άλλη φορά να προσέχεις περισσότερο...
imr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 36 minutes ago, Ukforthemoment said: Ελα ντε!!!Πραγματικά έχει χαθεί το μέτρο. φλάτζα έκαψε.Βλάβη που επιδιορθώνεται. Ολα φτιαχνονται αλλα το θεμα ειναι αν ειναι καλυτερο να δωσεις Χ λεφτα για επισκευη η αν ειναι καλυτερο να δωσεις Υ για αλλαγη μοτερ Το δυσκολο με το μεταχ μοτερ ειναι να βρεις ενα που να ξερεις σε τι κατασταση ειναι. Αν μπορεσεις να βρεις καποιο με γνωστο ιστορικο/συντηρηση μαλλον ειναι καλυτερη λυση αν ειναι αναλογο το κοστος
Ducatista Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Πάντως ρε παιδιά ο άνθρωπος που είπε με το που αναψε το στοπ το έσβησε.. κομματάκι χλωμό να εχει πάθει τόση ζημιά από αυτό οκ φλάντζα κλπ αλλά όχι ότι έπαθε ζημιά το μοτερ.... δεν ξέρω εγώ προτείνω να το πάει και αλλου 2
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, imr είπε Ολα φτιαχνονται αλλα το θεμα ειναι αν ειναι καλυτερο να δωσεις Χ λεφτα για επισκευη η αν ειναι καλυτερο να δωσεις Υ για αλλαγη μοτερ Το δυσκολο με το μεταχ μοτερ ειναι να βρεις ενα που να ξερεις σε τι κατασταση ειναι. Αν μπορεσεις να βρεις καποιο με γνωστο ιστορικο/συντηρηση μαλλον ειναι καλυτερη λυση αν ειναι αναλογο το κοστος O φίλος έγραψε Αναφορά σε κείμενο απαξ και κάηκε το αμάξι, δεν ξέρω αν έχει νόημα να το φτιάξεις. που είναι λάθος
imr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, Ukforthemoment said: O φίλος έγραψε που είναι λάθος E για αυτο ναι. Απλα το αν το φτιαχνεις η αλλαζεις μοτερ ειναι δυσκολη επιλογη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα