Volga Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, aleka13 είπε Όχι ότι θα γίνει, αλλά αυτό που αξίζει στους Άγγλους είναι να μείνουν οι μοναδικοί στο πλανήτη που θα πληρώνουν για gamepass με geolock και χωρίς CoD. 👅 Δεν ειναι τόσο απλό. Αν δεν συμφωνήσουν... την επόμενη μέρα τα παρακάτω παιχνίδια θα πρέπει να αφαιρεθούν για την Αγγλική επικράτεια από Blizzard Battle Net, Steam, PS4 Store, PS5 Store, XBOX Store, Microsoft Store, Nintendo Eshop Word of Warcraft Online Call of Duty Franchise Crash Bandicoot Franchise Diablo Franchise Shekiro Και πόσα άλλα... Θα πάρουν καραμπίνες οι Άγγλοι gamers και θα κυνηγάνε την CMA να την πετάξουν στον Τάμεση. 4 ώρες πριν, CarbonFibre είπε Αυτό που στηρίζει ο κόσμος την πιο μονοπωλιακή εταιρεία ίσως όλων των εποχών ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα το δω ποτέ. Βλέπετε μόνο το τυράκι αλλά όταν κάνει κλάκ η φάκα να δούμε τί θα λέτε!😛 Με λίγα λόγια να κλαίμε που δίνει με 10 ευρώ το μήνα 300+ παιχνίδια; Το οτι με 99 ευρώ το χρόνο η συγκεκριμένη εταιρεία δίνει Office 365, 1TB Cloud Storage, και 60 λεπτά land calls σε Skype σε 5 χρήστες για 5 ταυτόχρονες συσκευές ανα χρήστη; και εκει να κλαιμε γιατι καααποια στιγμή θα αλλάξει; Δεν ξέρω ποια ειναι η φάκα αλλά οταν και αν έρθει... μηνιαία ειναι η συνδρομή, δεν υπόγράφεις υποθήκη κάτι. Οσο με συμφέρει φυσικά και θα το στηρίζω. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το κόμπλεξ πολλών στο να μην στηρίζεις κάτι που είναι άπαιχτο για την τσέπη σου επειδή ΙΣΩΣ ή αν θες ΣΙΓΟΥΡΑ. ΚΑΑΑΑΑΠΟΙΑ στιγμή θα αλλάξει. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από Volga 2
privateer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 ειμαι περιεργος να δω τι ειναι αυτο το small divestiture. Μαλλον οι αγγλοι gamers θα βγουν χαμενοι απλα για να λεει η CMA πως κατι κερδισε απο ολο αυτο το τσιρκο και τα ανυπαρκτα επιχειρηματα τους. 1
ICE-T Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Οικονομολογοι του Ινσομνια: PS5 χρηστης εισαι?
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, ICE-T είπε PS5 χρηστης εισαι? Ναι, αλλά δεν έχω κανένα παιχνίδι της activision στην κονσόλα. (pcmr) Ωστόσο, πρεπει να ξέρεις από ποια πλατφόρμα προέρχονται κυρίως τα κέρδη, πριν γράψεις κάτι τέτοιο
ICE-T Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι, αλλά δεν έχω κανένα παιχνίδι της activision στην κονσόλα. (pcmr) Ωστόσο, πρεπει να ξέρεις από ποια πλατφόρμα προέρχονται κυρίως τα κέρδη, πριν γράψεις κάτι τέτοιο μονο PS5 users αγοραζουν COD ?Εγω οσους ξενους που ξερω που εχουν την κονσολα στο τσαμπα την βγαζουν με το warzone,δεν θα διαφωνησω με τα λεγομενα σου,ουτως η αλλως το τσαμπα πρεπει να κοπει για ολους για το καλο το παιχνιδιου,πληρωνεις κανεις cheat ban μονιμο και κλαις και τα λεφτα σου . Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από ICE-T
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, ICE-T είπε μονο PS5 users αγοραζουν COD ? Οχι, αλλά είναι η πλειοψηφία. https://www.gamesindustry.biz/call-of-duty-modern-warfare-2-uk-launch-sales-are-up-92-over-vanguard-uk-monthly-charts Δεν περιμένεις άτομα που γράφουν συνέχεια ότι περιμένουν πως και πως το COD στο gamepass, να σκάνε 20αρια για coins για skins 😉 10 λεπτά πριν, ICE-T είπε πληρωνεις κανεις cheat ban μονιμο και κλαις και τα λεφτα σου . Το firestorm (bfv) απέδειξε ότι ούτε αυτό δουλεύει (το επί πληρωμή δλδ)
ICE-T Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οχι, αλλά είναι η πλειοψηφία. https://www.gamesindustry.biz/call-of-duty-modern-warfare-2-uk-launch-sales-are-up-92-over-vanguard-uk-monthly-charts Δεν περιμένεις άτομα που γράφουν συνέχεια ότι περιμένουν πως και πως το COD στο gamepass, να σκάνε 20αρια για coins για skins 😉 Το firestorm (bfv) απέδειξε ότι ούτε αυτό δουλεύει (το επί πληρωμή δλδ) αυτο ηταν μουφα ,γενικως το BFV πηγε χαλια και το hacking πηγαινε τραινο αφου απο μεσα πουλαγαν κωδικους του παιχνιδιου με 5 ευρω .
TutaKachun Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Το αστείο στην όλη υπόθεση ειναξ πως μια εξαγορά την οποία υποστηρίζουν Όλοι οι publishers, οι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της MS, οι ρυθμιστικές αρχές σε δεκάδες χώρες, τα ομοσπονδιακό δικαστήρια των ΗΠΑ και γενικά όλοι εκτός από την sony και τα τσιράκια της στην ftc και την CMA, κάποιοι φωστήρες στο insomnia προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν περνάει με τίποτα και αν γίνει κάνα θαύμα θα είναι κακό για το Gaming 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, TutaKachun είπε κάποιοι φωστήρες στο insomnia προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν περνάει με τίποτα Δεν νομίζω να το είπε κανείς αυτό, αλλά οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα