Kag1ante Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 4 μέρες αφότου που ακυρωσα το game pass (λιγοτερος χρονος για το xbox one μου) διαβάζω αυτό CONSPIRACY AGAINST ME!
kgkaudi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Πέρασε η εξαγορά. Τα σενάρια είναι 2 1) ιδανικό σενάριο, η ABK εξυγιάνεται και γίνεται η εταιρεία που ήταν στα 2000s που μας έκανε να την αγαπήσουμε 2) δεν γίνεται τίποτα και απλά η MS τσεπώνει τα υπερκέρδη της. Προσωπικά εύχομαι το 1ο 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Aias είπε και το μεγαλυτερο ερωτημα απο ολα.θα μπει το diablo 4 στο gamepass? πιστευω θα μπει αλλα θα αργησει 2
Arkin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μονοπώλιο στον έσχατο βαθμό. Μόνο καλό δεν είναι αυτό να ξέρετε. 1
Kong13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, Arkin είπε Μονοπώλιο στον έσχατο βαθμό. Μόνο καλό δεν είναι αυτό να ξέρετε. Το μόνο που δεν ήταν καλό,ήταν οι πρακτικές της Sony που αποκαλύφθηκαν μέσα από αυτή την υπόθεση. 7 1
gurgurant Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Σιγά μν έχανε η Microsoft….έχει χοντρό βύσμα.
nekrik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 13 hours ago, tiniakos said: Πολύ δυνατή κίνηση. Σαν να τα ήξερε η Microsoft και ανέβασε πριν λίγες μέρες την τιμή του Gamepass ενώ η Sony έριξε την τιμή της κονσόλας στις τωρινές εκπτώσεις. Αν βγει και το Starfield τόσο καλό όσο υπόσχονται νομίζω ότι θα είναι η χρονιά της και όχι μόνο. Προφανώς και ήξερε. Και λίγο πρίν την αύξηση εγινε γνωστό. Εγώ πάντως προλαβα και συμπλήρωσα 36 μήνες GP ultimate ala Argentina.
ababapanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει που απο εδώ και πέρα θα εχω όλα τα COD και τα Diablo δωρεάν με το gamepass 1
DarkNGrimm Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, BlueBlade είπε Θεωρώ γενικά πολύ γλυκό ότι μερικοί ακόμα πιστεύουν σε όνειρα, ότι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία του πλανήτη θα φάει άκυρο "για το καλό της αγοράς". Δεν μιλάμε για καμία μικρό-πολυεθνική της πλάκας εδώ. Εδώ μιλάμε για την Microsoft. Οι τύποι έχουν "δικούς" τους ακόμα και στο γ@μημένο Κογκρέσο των ΗΠΑ. Δυστυχώς, και τονίζω το δυστυχώς. Δεν τα βάζει κανείς με τέτοιες εταιρίες-θηρία. Εδώ έχουμε φτάσει. Ρε που φτάσαμε. Αυτός που έχει λεφτά, να δύναται να αγοράσει ότι θέλει. Παλιά θυμάμαι, ένας έμπορας είχε ως πρωταρχικό του σκοπό την αγάπη και την ευημερία και όχι το κέρδος. Ρε που φτάσαμε. 🤣 1
Diavolos666 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 3 hours ago, gurgurant said: Σιγά μν έχανε η Microsoft….έχει χοντρό βύσμα. Μα δεν κάνει κάτι παράνομο, δύο ιδιωτικές εταιρίες αποφασίζουν να κάνουν μία αγοραπωλησία. 4
gurgurant Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 53 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Μα δεν κάνει κάτι παράνομο, δύο ιδιωτικές εταιρίες αποφασίζουν να κάνουν μία αγοραπωλησία. Δεν είπα το αντίθετο,απλός πάντα κερδίζει ο έχων το μεγαλύτερο κεφάλαιο 😌
rodosf1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Να προσθέσουμε και ότι η κα Lina Khan η πρόεδρος της FTC, μετά την έρευνα στο κογκρέσο αναμένεται να έχει τραβήγματα με τη δικαιοσύνη επειδή ενήργησε ενάντια στα συμφέροντα του μέσου Αμερικανού πολίτη. Στην Αμερική επίσης να προσθέσουμε ότι δεν χωράνε αντιπολιτευτικοι λαϊκισμοι όπως εδώ και είναι ενωμένα σε τέτοια θέματα τα δύο μεγάλα κόμματα. Η κα αυτή λοιπόν σε κάθε δεκα λέξεις ανέφερε τη λέξη SONY κ εύλογα η αξιότιμη δικαστής επεσήμανε ότι είναι εκεί για να προστατεύσει τον Αμερικανό καταναλωτή κ οχι καμία εταιρεία... Τώρα γιατί το έκανε όλο αυτό θα φανεί/αποδειχθεί στη συνέχεια της υπόθεσης US Congress vs Lina Khan/FTC. 1
Darky Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 To gamepass ειναι φοβερη υπηρεσια, οσο περισσοτερα παιχνιδια βαλουν τοσο μεγαλυτερο value για εμας. Η MS δεν ειναι αγία και ουτε θελει το καλο μας, αλλα τουλαχιστον απο αυτο θα δουμε μια καλυτερη υπηρεσια και εμεις. Ο κοσμος προτιμαει να πληρωνει μια συνδρομη πια παρα να σκαει 80αρια για digital περιεχομενο που ετσι και αλλιως δεν εχει αξια μεταπωλησης, κατα την γνωμη μου αυτο ειναι το μελλον. Τωρα για το θεμα με την εξαγορα, το αν η sony και ο οποιοσδηποτε χασει λεφτα δεν με ενδιαφερει καθολου αλλα με ενδιαφερει να υπαρχει ανταγωνισμος, και αυτην την στιγμη η MS για να ανταγωνιστει την sony χρειαζοταν να μεγαλωσει τον καταλογο της. Το τι εχει κανει η σονυ με την θεση της στην αγορα το εχουμε δει εδω και πολλα χρονια, φανταστειτε μια sony χωρις ανταγωνιστη τι θα εκανε. Γενικα η αποφαση ηταν σωστη κατα την γωμη μου και ας σκουζει ο τζιμακος οσο θελει. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα