Προς το περιεχόμενο

Hardware temperature

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Μτακομιζοντας μην μπορωντας να κανω αλλιως σε μια στενη βιβλιοθηκη το tower εχω τις παρακατω θερμοκρασιες που ειμαι ανιδεος αν ειναι καλες.Δειτε screenshot και σχολιαστε.Πρεπει να κανω κατι για περισσοτερη ψθξε μιας και ειναι στενος ο χωρος?Ευχαριστω πολυ

Screenshot_1.png

Δημοσ.

Για idle είναι κάπως μέτριες.

Παίζουν πολλά ρόλο, ψύκτρα, θερμοκρασία χώρου, κουτί, πολύ πρόχειρα θα πω δεν είναι πολύ κακές αλλά ούτε και καλές

Αυτή τη στιγμή σε idle, χαζεύοντας μόνο firefox, με θερμοκρασία χώρου ~30°C είμαι στους ~40°C, έχοντας τον 9600kf και μια ψύκτρα 120αρα fazn

• Like 1
Δημοσ.

εφόσον εισαι σε βιβλιοθήκη βάλτο στο πλαι και άφησε αρκετό χωρο μπροστά πισω για να ερχεται και να φεύγει ο αερας, αν δεν μπορείς στο πλαι και το μχν εχει μικρη απόσταση απο πίσω βαλε ανεμιστήρες στο επάνω μερος ώστε να φεύγει ο αερας απο εκει αν βέβαια δεν εμποδίζεται 

βγάλε και ποσταρε μια foto να δούμε τι γινεται

το θεμα με τις θερμοκρασίες ειναι να μην ξεπερνάς 80-85c οταν το ζορίζεις και για πολυ ώρα

• Like 1
Δημοσ.

Εχω την ψυκτρα Noctua NH-D15s Chromax Black υπαρχει καποιο app να ανεβασψ στροφες.Σημειωτεον δεν εχω πειραξει τιποτα απο την μερα που το πηρα γιατι ειχα μπλεξει και τωρα απλα ο χωρος καιγεται

8 λεπτά πριν, Aris_ είπε

εφόσον εισαι σε βιβλιοθήκη βάλτο στο πλαι και άφησε αρκετό χωρο μπροστά πισω για να ερχεται και να φεύγει ο αερας, αν δεν μπορείς στο πλαι και το μχν εχει μικρη απόσταση απο πίσω βαλε ανεμιστήρες στο επάνω μερος ώστε να φεύγει ο αερας απο εκει αν βέβαια δεν εμποδίζεται 

το θεμα με τις θερμοκρασίες ειναι να μην ξεπερνάς 80-85c οταν το ζορίζεις και για πολυ ώρα

8 λεπτά πριν, Aris_ είπε

Εχω την ψυκτρα Noctua NH-D15s Chromax Black υπαρχει καποιο app να ανεβασψ στροφες.Σημειωτεον δεν εχω πειραξει τιποτα απο την μερα που το πηρα γιατι ειχα μπλεξει και τωρα απλα ο χωρος καιγεται

Δημοσ.

Θα ελεγα να κανεις ενα service στην ψυκτρα, αν εχει σκονες δηλαδη ριξε της ενα φυσημα με καποιο blower και καθαρισε με λιγο πινελο. Αν μπορεις ακομα αλλαξε και τη παστα που υπαρχει μεταξυ της ψυκτρας και του επεξεργαστη μπορει και αυτο να βοηθησει

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...