ΒουρΝ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Σκεφτομουν να αγορασω αυτον τον συναγερμο για το ηλεκτρικο μου σκουτερακι https://www.skroutz.gr/s/20944347/Συναγερμός-Μηχανής-LM300-με-Τηλεειδοποίηση.html Απλα επειδη δεν θελω να το συνδεσω με την μπαταρια του σκουτερ μιας και θα μπαινοβγαινει ,διαβασα οτι μπορεις να βαλει μια 9volt μπαταρια εχει κανεις καποια ιδεα πως γινεται αυτο?
vasilllis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Αν εννοεις αυτες τις πλακε τις μικρες ουτε για αστειο.Σιγουρα θα μπορει να δουλεψει με 12v μπαταρια 1-2AH Αυτο το σκουτερ είναι 12v? πως θα φορτιζεις μια εξωτερικη μπαταρία?
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 https://www.digikey.gr/en/products/detail/duracell-industrial-operations-inc/9V-MN1604/13280363
ΒουρΝ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vasilllis είπε Αν εννοεις αυτες τις πλακε τις μικρες ουτε για αστειο.Σιγουρα θα μπορει να δουλεψει με 12v μπαταρια 1-2AH Αυτο το σκουτερ είναι 12v? πως θα φορτιζεις μια εξωτερικη μπαταρία? Δεν εχω ιδεα για αυτο ρωταω απλα διαβασα οτι μπορεις να την συνδεσεις με μια εξωτερικη μπαταρια εγω σκεφτομουν και κανα powerbank 14 λεπτά πριν, Black Demis είπε https://www.digikey.gr/en/products/detail/duracell-industrial-operations-inc/9V-MN1604/13280363 Με αυτην μπορει να λειτουργησει? Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από ΒουρΝ
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, ΒουρΝ said: Δεν εχω ιδεα για αυτο ρωταω απλα διαβασα οτι μπορεις να την συνδεσεις με μια εξωτερικη μπαταρια εγω σκεφτομουν και κανα powerbank Με αυτην μπορει να λειτουργησει? ειναι για λιγη ωρα κανονικα την έχουν σε περίπτωση κλοπής και αφαιρεσης κυριας μπαταρίας για να βαρέσει έστω μια φορά (συγκεκριμένα αυτήν φωραει ο συναγερμός που έδειξες)
ΒουρΝ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Black Demis είπε ειναι για λιγη ωρα κανονικα την έχουν σε περίπτωση κλοπής και αφαιρεσης κυριας μπαταρίας για να βαρέσει έστω μια φορά (συγκεκριμένα αυτήν φωραει ο συναγερμός που έδειξες) Αρα δεν γινεται να την συνδεσω στο ηλεκτρικο με ξεχωριστη μπαταρια?
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 7 minutes ago, ΒουρΝ said: Αρα δεν γινεται να την συνδεσω στο ηλεκτρικο με ξεχωριστη μπαταρια? αν βρεις 9 volt μπαταρια η την κανεις μονος σου και μετα την φορτιζεις ναι γινεται
ΒουρΝ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 36 λεπτά πριν, Black Demis είπε αν βρεις 9 volt μπαταρια η την κανεις μονος σου και μετα την φορτιζεις ναι γινεται Κατσε δεν υπαρχουν και μπαταριες αλκαλικες μια χρησης?Φανταζομαι ο συναγερμος δεν θα τραβαει πολυ μπαταρια
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 13 minutes ago, ΒουρΝ said: Κατσε δεν υπαρχουν και μπαταριες αλκαλικες μια χρησης?Φανταζομαι ο συναγερμος δεν θα τραβαει πολυ μπαταρια τραβαει....... τοσο οσο να σου βγαλει σχετικα γρυγορα off την μπαταρια
ΒουρΝ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Black Demis είπε τραβαει....... τοσο οσο να σου βγαλει σχετικα γρυγορα off την μπαταρια Αρα δεν εχει νοημα ,το αφηνω παω να παρω κανα τετοιο https://www.skroutz.gr/s/22039806/Waterproof-Remote-Control-Bike-Συναγερμός-Ποδηλάτου-Μαύρος.html#reviews Ετσι και αλλιως θα το εχω το σκουτερακι με 2-3 λουκετα το βραδυ κουκουλα και τον απο πανω συναγερμο δηλαδη αν ειναι να ασχοληθουν για ενα 50αρι ηλεκτρικο τι να πω...
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 13 minutes ago, ΒουρΝ said: Αρα δεν εχει νοημα ,το αφηνω παω να παρω κανα τετοιο https://www.skroutz.gr/s/22039806/Waterproof-Remote-Control-Bike-Συναγερμός-Ποδηλάτου-Μαύρος.html#reviews Ετσι και αλλιως θα το εχω το σκουτερακι με 2-3 λουκετα το βραδυ κουκουλα και τον απο πανω συναγερμο δηλαδη αν ειναι να ασχοληθουν για ενα 50αρι ηλεκτρικο τι να πω... αυτο ειναι σαν να μην το εχεις στο ali εχω δει κατι συναγερμους με ετοιμες φισες για ηλεκτρικα δες αν εχεις κατλληλη υποδοχη πρωτα
ΒουρΝ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, Black Demis είπε αυτο ειναι σαν να μην το εχεις στο ali εχω δει κατι συναγερμους με ετοιμες φισες για ηλεκτρικα δες αν εχεις κατλληλη υποδοχη πρωτα Γραφουνε καλα σχολια θα επαιρνα με τηλεδοποιηση αλλα νομιζω δεν αξιζει
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Just now, ΒουρΝ said: Γραφουνε καλα σχολια θα επαιρνα με τηλεδοποιηση αλλα νομιζω δεν αξιζει τρωει πολυ ενεργεια
ΒουρΝ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, Black Demis είπε τρωει πολυ ενεργεια Αμα έπαιρνα μηχανη η πιο ακριβό σκουτερ θα έβαζα πάντως
Black Demis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 1 hour ago, ΒουρΝ said: Αμα έπαιρνα μηχανη η πιο ακριβό σκουτερ θα έβαζα πάντως Σε κανονική μηχανή με μεγαλουτσικη μπαταρία, μέσα σε 5 μέρες την γονάτισε παντος, στο ηλεκτρικό το παν είναι να μην αφινεις την μπαταρία του πάνω αυτές κλέβουν πάρα πολύ και είναι και πανάκριβες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα