Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 hours ago, filipprin said:

Για να δουλευουν τον εργαζομενο ειναι.Ο μπακάλης και ο φουρναρης απο τα καθαρα θα πληρωθουνε.Εγω παντα οταν μιλαγα για δουλεια ελεγα "εγω θελω τοσα καθαρα στο χερι" τα υπολοιπα δικια σου δουλεια.

Εσύ έλεγες τόσα θέλω, απόδειξη δεν έκοβες ποτέ ομως, πονηρουλη

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, aporimenos11 είπε

Είμαι απόφοιτος ΑΕΙ με 2 χρόνια προϋπηρεσία και θεωρώ τον μισθό υπερβολικά λίγο σε σχέση με το τι θα έπρεπε να περνώ.

Είναι φυσιολογικό αυτό το ποσό ?

Καταρχήν τι εχεις σπουδάσει;.Προϋπηρεσια που εχεις;Αν δούλευες στον τομέα στον οποίο εχεις σπουδάσει τότε θα μπορούσες να πείς αν ο ο μισθός είναι καλός ή όχι.

Εφοσων δουλεύεις υπάλληλος στο service και υποδοχή ξενοδοχείου είσαι στην ίδια μοίρα με τον απόφοιτο λυκείου..Όποτε το πτυχίο σου στην δουλεια που κανεις τώρα δεν παίζει κανένα ρόλο.Εκτός αν έχει σχέση με τουριστικά.

Τα χρήματα που παίρνεις,με πληρωμένα τα έξοδα που λες,max 8αωρο,δεν τα λες και λίγα.Ικανοποιητικά θα έλεγα.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Το έχει αναφέρει ήδη τουλάχιστον τρεις φορές ο άνθρωπος.

Αναφορά σε κείμενο

Το πτυχίο μου είναι open field hotel and tourism management 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, 1comment είπε

Δεν ακούγεται μεγάλη η διαφορά.

Απο τα 1200 μικτά στα 1500 καθαρά είναι τεράστια διαφορά. 

Good luck Θα πω εγω. 

17 ώρες πριν, aporimenos11 είπε

Δυστυχώς χωρίς σπουδή δεν θα πάρεις ποτέ πάνω από 800 έυρω σε όλες της χαμαλοδουλειες δυστυχώς είναι η αλήθεια εκτός αν είσαι Ελ.Επ 

Δυστυχώς είσαι τόσο λάθος. Όρεξη να έχεις, και όλα γίνονται. 

17 ώρες πριν, 1comment είπε

Και εννοείται χωρίς σπουδή περιορίζεσαι μόνο στην εστίαση που προσωπικά δεν θα άντεχα ούτε μια μέρα να δουλέψω. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να κάνω κάτι δικό μου. 

Σπουδές =/ γνώσεις. Μπορείς να γίνεις μαραγκός, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, σερβιτόρος, χτίστης, χωράφια, ίσως μηχανικός για τοπικό συνεργείο κ. α. 

Ναι, αν θες να γίνεις f&b, οινοποιός, σεφ, προγραμματιστής, λογιστής, αρχιτέκτονας, μηχανικός κτλ, ναι θες γνώσεις και χαρτί για να πιστοποιήσεις ότι ξέρεις 5 πράγματα, και δεν θα μου έρθει πρόστιμο από εφορία, ή κάνα κεραμίδι στο κεφάλι μου

Δημοσ.
18 ώρες πριν, aporimenos11 είπε

..... Γιατί ρε μεγάλε τρολλαρω ότι δουλεύω 2 πόστα το είδες ? Ότι είναι 6 μέρες το είδες? Ότι η προσαύξηση Κυριακής και αργιών δεν υπάρχει λόγω του μισθού που είναι και καλά ψηλός είναι οκ ? Τρως από το μπουφέ των πελατών 2 γεύματα το θεωρείς πολυτέλεια? Επίσης όλες οι επιχειρήσεις προσφέρουν διαμονή απλά λόγω του μεγέθους του ξενοδοχείου έτυχε να είμαι μόνος που το περίεργο δηλαδή? Τα 150 για βενζίνη τα δινει γιατί 2 φορές τη βδομάδα κάνω εξωτερικές δουλειές 

Το κρασί παλιο το χαβιάρι μαύρο... φτώχεια και εξαθλίωση

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Το κρασί παλιο το χαβιάρι μαύρο... φτώχεια και εξαθλίωση

Xαιρετισμους από το ρετιρέ μου στο Ντουμπάι το αγόρασα μόλις με τα τρομερά 950

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aporimenos11 είπε

Xαιρετισμους από το ρετιρέ μου στο Ντουμπάι το αγόρασα μόλις με τα τρομερά 950

Φιλαράκο μου ειλικρινά με κάθε σεβασμο δεν θα μπω σε αντιλογο για το ποσο αξίζει ο χρόνος η και το πτυχίο σου τα σέβομαι και τα 2 όμως να ξερεις οτι στον συγκεκριμένο κλάδο μετράει πάρα πολύ η εμπειρία που δεν έχεις και όχι τόσο η εξειδίκευση (εάν ας πουμε δεν είσαι σεφ κλπ) για τις  απολαβές επίσης αν κάνεις μια βόλτα στην αγορά που πλέον δεν νοείται ξενοδοχείο και να μην δουλευει κάποιος συν 1 2 ώρες κάθε μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα  θα δεις ότι είσαι πάνω από τον μέσο όρο ειδικά με αυτές τις παροχές.. επίσης μην το βλέπεις σαν 2 πόστα αλλά δες το σαν μια εργασία μοιρασμένη όπως το βλέπει και ο εργοδότης σου Π.χ 6 ώρες σέρβις 2 υποδοχή αρα απλα χρησιμοποιει τον χρόνο σου οχι σε ένα αντικείμενο.. να ξέρεις ότι μόνο σε μεγάλους ομίλους έχουν ένα αντικείμενο στα υπόλοιπα αρκετοί (οχι ολοι) όπου χρειαστεί πάει κάποιος... αλήθεια σου λέω μείνε εκεί και του χρόνου (η και τωρα) με το καλό ζητά κάτι παραπάνω  αν είσαι καλός σε αυτό που κανεις....  να ξέρεις είμαι ρεαλιστής κ δεν υπονομευω τον χρόνο του καθενα

Δημοσ.

Μια χαρα εισαι τυπε μεινε εκει που εισαι ουτως η αλλως η ελλαδιτσα μονο για αυτα ειναι..το γκαρσονακι των ευρωπαιων διαλεξε τον δρομο της χρονια τωρα.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...