aporimenos11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε μαντεψε! δεν ειστε μονο εσεις που δεν εχετε σκ και αργιες. επισης μαντεψε ξανα! καποιοι παιρνουν οσα παιρνεις εσυ και δεν εχουν ουτε σπιτι ουτε βενζινη. καλα για το φαγητο που ειναι κανα 300αρι πλεον το μηνα δεν το συζηταμε καν. αρχοντες σας εχει. αν και ειμαι βεβαιος οτι τρολλαρεις. ..... Γιατί ρε μεγάλε τρολλαρω ότι δουλεύω 2 πόστα το είδες ? Ότι είναι 6 μέρες το είδες? Ότι η προσαύξηση Κυριακής και αργιών δεν υπάρχει λόγω του μισθού που είναι και καλά ψηλός είναι οκ ? Τρως από το μπουφέ των πελατών 2 γεύματα το θεωρείς πολυτέλεια? Επίσης όλες οι επιχειρήσεις προσφέρουν διαμονή απλά λόγω του μεγέθους του ξενοδοχείου έτυχε να είμαι μόνος που το περίεργο δηλαδή? Τα 150 για βενζίνη τα δινει γιατί 2 φορές τη βδομάδα κάνω εξωτερικές δουλειές 1 1
argimeg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Φίλε ts σε ευχαριστώ. Μου έδωσες δύναμη και κουράγιο να πάω αύριο στο boss και να ζητήσω τουλάχιστον 500€ αύξηση Το θέμα με τις δουλειές όμως, είναι το πόσο είσαι απαραίτητος και δύσκολα αντικαταστάσιμος. Αν φύγεις θεωρείς ότι θα έχει πρόβλημα η επιχείρηση; Αν ναι τότε ζητάς αύξηση, αν όχι τότε σου λέω ότι ο τύπος(αφεντικό) για κάποιον περίεργο λόγο θα έλεγα σε πληρώνει καλά σε σχέση με αυτά που παίζουν έξω. Προς Θεού δεν λέω ότι δεν θα έπρεπε να παίρναμε όλοι μας παραπάνω και να παίρνουμε και κάθε χρόνο αύξηση, θα το θέλαμε όλοι πολύ, αλλά έτσι πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα να λες και ευχαριστώ για τα λεφτά που παίρνεις. για την δουλειά κυρίως που κάνεις.
aporimenos11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, argimeg είπε Φίλε ts σε ευχαριστώ. Μου έδωσες δύναμη και κουράγιο να πάω αύριο στο boss και να ζητήσω τουλάχιστον 500€ αύξηση Το θέμα με τις δουλειές όμως, είναι το πόσο είσαι απαραίτητος και δύσκολα αντικαταστάσιμος. Αν φύγεις θεωρείς ότι θα έχει πρόβλημα η επιχείρηση; Αν ναι τότε ζητάς αύξηση, αν όχι τότε σου λέω ότι ο τύπος(αφεντικό) για κάποιον περίεργο λόγο θα έλεγα σε πληρώνει καλά σε σχέση με αυτά που παίζουν έξω. Προς Θεού δεν λέω ότι δεν θα έπρεπε να παίρναμε όλοι μας παραπάνω και να παίρνουμε και κάθε χρόνο αύξηση, θα το θέλαμε όλοι πολύ, αλλά έτσι πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα να λες και ευχαριστώ για τα λεφτά που παίρνεις. για την δουλειά κυρίως που κάνεις. Ουδείς αναντικατάστατος αν φύγω θα βρει άλλον απλά δίνει κάτι παραπάνω από το βασικό γιατί θέλει να χτίσει προσωπικό και να μην αλλάζει κάθε χρόνο
filipprin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το πτυχιο ΑΕΙ που ακριβώς κολαει.Εχει σχεση με την εργ;ασια ? Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από filipprin
argimeg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε Ουδείς αναντικατάστατος αν φύγω θα βρει άλλον απλά δίνει κάτι παραπάνω από το βασικό γιατί θέλει να χτίσει προσωπικό και να μην αλλάζει κάθε χρόνο Οπότε τι; Απαντάς μόνος σου στο ερώτημα σου. Και όπως είπαν και αρκετοί αλλά ακόμα δεν το βάζεις στο τραπέζι, έχεις διατροφή-διαμονή-βενζίνες....στα 23 εγώ πάντως θα ήμουν πολύ χαρούμενος με όλα αυτά. Μάζεψε λίγα λεφτάκια και μετά κάνε κάτι που γουστάρεις ή που σπούδασες. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από argimeg
aporimenos11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, filipprin είπε Το πτυχιο ΑΕΙ που ακριβώς κολαει.Εχει σχεση με την εργ;ασια ? Είναι πάνω στο αντικείμενο hotel and tourism management 2 λεπτά πριν, argimeg είπε Οπότε τι; Απαντάς μόνος σου στο ερώτημα σου. Απλά τα θεωρώ λίγα για αυτά που μας βάζει να κάνουμε σέρβις εστιατορίου check in πελατών βοήθεια στης εξωτερικές δουλειές (πχ ψώνια τελευταίας στιγμής) έλεγχος αποθεμάτων κτλ βέβαια ο φόρτος εργασίας είναι γύρω στα 20-40 άτομα ημερησίως αλλά και πάλι 1
StamTheMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 45 λεπτά πριν, phanispal είπε Κάπου εδώ θα μας πει ότι είναι και 23 ετών Δεν ειναι πανω απο 25. Εχει δουλεψει 2 χρονια και θεωρει οτι πρεπει να παίρνει παραπανω. 35 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε Για 6ημερο 950 ευρώ καθαρά είναι καλά ? Αν δεν εισαι τρολ,τοτε ζεις σε δικο σου συμπαν,οχι απλα πλανητη.
argimeg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε Είναι πάνω στο αντικείμενο hotel and tourism management Απλά τα θεωρώ λίγα για αυτά που μας βάζει να κάνουμε σέρβις εστιατορίου check in πελατών βοήθεια στης εξωτερικές δουλειές (πχ ψώνια τελευταίας στιγμής) έλεγχος αποθεμάτων κτλ βέβαια ο φόρτος εργασίας είναι γύρω στα 20-40 άτομα ημερησίως αλλά και πάλι Φίλε μου αφού σπούδασες αυτό, μάζεψε πρώτα εμπειρίες, φτιάξε βιογραφικό και μετά προσπάθησε να μπεις σε μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα να μανατζάρεις...προσωπικό. Μην βλέπεις στο linkeid που όλοι πλεον γράφουν ότι είναι managers στα 23-25. Με 900€ καθαρά θεωρείς ότι κάποιος θα πρέπει να λέει ότι είναι manager:
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Εγω σα manager θα τον ειχα σχολασει παντως αν μου ελεγε οτι θελει και αλλα τωρα
aporimenos11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εγω σα manager θα τον ειχα σχολασει παντως αν μου ελεγε οτι θελει και αλλα τωρα Ένας λόγος που άνοιξα το νήμα μη με πάρει με της κλωτσιές
argimeg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Το παληκάρι μπορεί να αξίζει στην πραγματικότητα πολύ παραπάνω από αυτά και σε 10+ χρόνια να έρθει εδώ και να μας πει ότι έχει μισθό 5.000€ που του το εύχομαι. Αλλά σε 10+ χρόνια, τώρα θέλει υπομονή για να αποκτήσει εμπειρίες. 2
1comment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Έχεις δίκιο, είναι λίγα εφόσον το συγκρίνεις με τις σπουδές και τις (αντίστοιχες) προοπτικές σου. Αν σκεφτείς ότι εγώ που τέλειωσα ένα λύκειο όλο κι όλο και τώρα έχω κατάστημα που βγάζει 1-3Κ το μήνα, ναι σε έχουν ρίξει. Καλύτερα να παραιτηθείς. 😛
aporimenos11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, argimeg είπε Το παληκάρι μπορεί να αξίζει στην πραγματικότητα πολύ παραπάνω από αυτά και σε 10+ χρόνια να έρθει εδώ και να μας πει ότι έχει μισθό 5.000€ που του το εύχομαι. Αλλά σε 10+ χρόνια, τώρα θέλει υπομονή για να αποκτήσει εμπειρίες. Σε ευχαριστώ φίλε και σε σένα ότι καλύτερο εύχομαι 10 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν ειναι πανω απο 25. Εχει δουλεψει 2 χρονια και θεωρει οτι πρεπει να παίρνει παραπανω. Αν δεν εισαι τρολ,τοτε ζεις σε δικο σου συμπαν,οχι απλα πλανητη. Και εσύ προφανώς δεν έχεις ιδέα πως λειτουργούν αυτού του είδους επιχειρήσεις 1 λεπτό πριν, 1comment είπε Έχεις δίκιο, είναι λίγα εφόσον το συγκρίνεις με τις σπουδές και τις (αντίστοιχες) προοπτικές σου. Αν σκεφτείς ότι εγώ που τέλειωσα ένα λύκειο όλο κι όλο και τώρα έχω κατάστημα που βγάζει 1-3Κ το μήνα, ναι σε έχουν ρίξει. Καλύτερα να παραιτηθείς. 😛 3κ κέρδη μηνιαίως είσαι βασιλιάς στον θρόνο του συγχαρητήρια
basilis_k6 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε Ουδείς αναντικατάστατος αν φύγω θα βρει άλλον απλά δίνει κάτι παραπάνω από το βασικό γιατί θέλει να χτίσει προσωπικό και να μην αλλάζει κάθε χρόνο παιρνεις 950 χερι, 150 βενζινη χωρις να πληρωνεις διαμονη και φαι. ο βασικος ειναι καπου στα 600-700 δεν θυμαμαι. κατι παραπανω πιστευεις οτι ειναι??
1comment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε 3κ κέρδη μηνιαίως είσαι βασιλιάς στον θρόνο του συγχαρητήρια Είδες που τελικά δεν παίζουν ρόλο οι σπουδές και τα πτυχία αλλά η τύχη, οι ικανότητες, η αντίληψη αλλά και οι συγκυρίες. Οπότε μην το βλέπεις από τη δική σου οπτική γωνία (το θέμα περί μισθού). Για τη δουλειά που κάνεις, και πολλά παίρνεις (εφόσον σου παρέχει διαμονή-επιδόματα). Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από 1comment
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα