Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Έλα ρε γιατί το λες αυτό; Επειδή μόλις γράφτηκε και άνοιξε θέμα που θα γίνει μπαχαλο με αυτά που γράφει;

Χαχα αυτό περιμένω , έχω ανοίξει μια παγωμένη μπύρα και περιμένω πότε θα γίνει το μπαμ 😁

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

εγω θα σου πω οτι με αυτα τα λεφτα αν προσλάβει αλλον θα ειναι ΣΟΥΠΕΡ ευχαριστημενος. παροχες και χρηματα που εγραψες ειναι πολυ πανω απο το μεσο ορο οχι μονο του κλάδου αλλα και του ιδιωτικου τομεα. παιρνεις σχεδον 1500 καθαρα. ή μας κανεις πλακα ή οντως πιστευεις οτι αξιζεις παραπανω. αν ειναι το δευτερο απλα ψαξε και αλλου.

Σε ικανοποιεί να βάζεις τσέπη κάτω από 1000? 

10 λεπτά πριν, phanispal είπε

Κάπου εδώ θα μας πει ότι είναι και 23 ετών.

Ναι τόσο ειμαι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aporimenos11 είπε

Σε ικανοποιεί να βάζεις τσέπη κάτω από 1000? 

Ναι τόσο ειμαι

με φαι και σπιτι? και κατω απο 800 καλα ειμαι.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Χαχα αυτό περιμένω , έχω ανοίξει μια παγωμένη μπύρα και περιμένω πότε θα γίνει το μπαμ 😁

11 λεπτά πριν, phanispal είπε

Κάπου εδώ θα μας πει ότι είναι και 23 ετών.

Ναι τόσο ειμαι

Για ποιο λόγο να γίνει το μπαμ ? Και γρ νομίζετε ότι κοροϊδεύω ? Δεν μπορείτε να συζητήσετε σαν άνθρωποι ?

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

με φαι και σπιτι? και κατω απο 800 καλα ειμαι.

Για 6ημερο 950 ευρώ καθαρά είναι καλά ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε

Μαλλον δουλευεις 1η φορα. Μεχρι να τελειωσεις σπουδες, ειχες χαρτζιλικι. Μην ανοιξεις συζητηση για τον μισθο σου πουθενα εξω, με τις πετρες θα σε παρουν οσοι ειναι με βασικο, και πρεπει να πληρωσουν και νοικι, και φαι, και βενζινη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε

Ναι τόσο ειμαι

Για ποιο λόγο να γίνει το μπαμ ? Και γρ νομίζετε ότι κοροϊδεύω ? Δεν μπορείτε να συζητήσετε σαν άνθρωποι ?

Γιατί δεν καταλαβαίνεις μεγάλε , μην κοιτάς πόσα βάζεις στην τσέπη αλλά και τα άλλα που σου προσφέρει ο εργοδότης.

Δηλαδή αν έπαιρνες 1400 και είχες να πληρώσεις ενοίκιο(ρεύμα-νερό-ίντερνετ) , φαγητό , βενζίνες μπορεί να σου έμεναν και πολύ λιγότερα από τα 950 που παίρνεις τώρα καθαρά.

Αν εσύ θεωρείς πως στα 23 σου θα βγεις στην αγορά εργασίας με ένα πτυχίο ,χωρίς μεταπτυχιακό και άλλα skills και θα μαμήσεις τον κόσμο όλο είσαι γελασμένος.

Αφήνεις απ' έξω ένα πολύ σημαντικό κομμάτι εξόδων και αυτό δεν θα σου κάνει καλό στη μετέπειτα ζωή σου.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε

Ναι τόσο ειμαι

Πιστευεις ότι μπορείς να βρεις καλύτερα;Τότε ξεκίνα να ψάχνεις το καλύτερο.

Ολα τα άλλα ειναι φιλοσοφίες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Γιατί δεν καταλαβαίνεις μεγάλε , μην κοιτάς πόσα βάζεις στην τσέπη αλλά και τα άλλα που προσφέρει ο εργοδότης.

Δηλαδή αν έπαιρνες 1400 και είχες να πληρώσεις ενοίκιο(ρεύμα-νερό-ίντερνετ) , φαγητό , βενζίνες μπορεί να σου έμεναν και πολύ λιγότερα από τα 950 που παίρνεις τόσα καθαρά.

Αν εσύ θεωρείς πως στα 23 σου θα βγεις στην αγορά εργασίας με ένα πτυχίο ,χωρίς μεταπτυχιακό και άλλα skills και θα μαμήσεις τον κόσμο όλο είσαι γελασμένος.

Δεν είναι θέμα μαμαω και δέρνω απλά σε αυτό το επάγγελμα δεν έχουμε ΣΚ γιορτές αργίες και περνώ τα ίδια λεφτά (περίπου με κάποιον που δουλεύει πενθήμερο και Σκ είναι σπίτι του (για τα 950)

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μαλλον δουλευεις 1η φορα. Μεχρι να τελειωσεις σπουδες, ειχες χαρτζιλικι. Μην ανοιξεις συζητηση για τον μισθο σου πουθενα εξω, με τις πετρες θα σε παρουν οσοι ειναι με βασικο, και πρεπει να πληρωσουν και νοικι, και φαι, και βενζινη

Τα 950 καθαρά θα ζηλέψουν ? 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, aporimenos11 είπε

Καλησπέρα

Εργάζομαι σε ένα μικρό ξενοδοχείο (όχι σεζόν μόνιμα) με διαμονή διατροφή επίδομα καυσίμων  δώρο Χριστουγέννων και  μισθό 1200€ (μεικτά) 6/7 8 ώρες σε 2 πόστα (υποδοχή και σέρβις) (80% σέρβις 20% υποδοχή)

Είμαι απόφοιτος ΑΕΙ με 2 χρόνια προϋπηρεσία και θεωρώ τον μισθό υπερβολικά λίγο σε σχέση με το τι θα έπρεπε να περνώ.

Είναι φυσιολογικό αυτό το ποσό ?

Άρχοντας είσαι.......

Υπολόγισε πόσα θα πληρώνες διαμονή+φαγητό+καύσιμα 

Έχεις πέσει σε καλό άνθρωπο,και να μην σε ξεσηκώνουν διάφοροι άσχετοι καλοθελητες και πας αλλού με 700€ ξερό μισθό και κλαις.... 

Δείχνει ότι σας έχει ανάγκη,οπότε προσπάθησε παραπάνω...........

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε

Δεν είναι θέμα μαμαω και δέρνω απλά σε αυτό το επάγγελμα δεν έχουμε ΣΚ γιορτές αργίες και περνώ τα ίδια λεφτά (περίπου με κάποιον που δουλεύει πενθήμερο και Σκ είναι σπίτι του (για τα 950)

Τα 950 καθαρά θα ζηλέψουν ? 

Πόσοι υπάρχουν που δουλεύουν πενθήμερο 8ωρο και παίρνουν 950?  

Το επάγγελμα ήτανε δική σου επιλογή αν εσύ θεωρούσες ότι με το που βγεις στην αγορά εργασίας χωρίς μεταπτυχιακά και πιθανόν ξένες γλώσσες και σε μικρό ξενοδοχείο να παίρνεις 1200 + διαμονή κτλπ τι να πω , μάλλον δεν ξέρεις πραγματικά τι γίνεται τριγύρω σου.

Και μην γράφεις συνέχεια για 950 καθαρά , μάθε να υπολογίζεις και τα βασικά έξοδα που γλιτώνεις.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filipprin είπε

Στην ποδια του τρολ σφαζονται παλικαρια.Α ρε αθανατο ινσομια

Μάλλον είσαι ΔΥ γι'αυτό σου φαίνεται τρολ 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε

μαντεψε! δεν ειστε μονο εσεις που δεν εχετε σκ και αργιες. επισης μαντεψε ξανα! καποιοι παιρνουν οσα παιρνεις εσυ και δεν εχουν ουτε σπιτι ουτε βενζινη. καλα για το φαγητο που ειναι κανα 300αρι πλεον το μηνα δεν το συζηταμε καν. αρχοντες σας εχει. αν και ειμαι βεβαιος οτι τρολλαρεις.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aporimenos11 είπε

Μάλλον είσαι ΔΥ γι'αυτό σου φαίνεται τρολ

οχι ρε εφοπλιστης ειμαι και γελαω με τα χαλια σας εδω μεσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...