aporimenos11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Σε δικό του σπίτι εκτός απο ενοίκιο θα έχει και νερό δεη κοινόχρηστα θερμανση.Μάλλον δεν βγαίνουν τα κουκιά. Στο συμβόλαιο που σου κάνουν αναφέρει ρητά ότι ρεύμα νερό τα πληρώνω εγώ αυτός μόνο σπίτι βάζει παντού έτσι είναι
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε Ναι τα δήλωσα κανονικά στο CV το πτυχίο και την προϋπηρεσία αλλά 1200 για όλα αυτά είναι κάπως λίγα Το πτυχιο σου εχει σχεση με τον τουρισμο/εστιαση? Αν οχι, το δηλωνες ή οχι, λιγη σημασια εχει. 1
dionisis1925 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε Ναι τα δήλωσα κανονικά στο CV το πτυχίο και την προϋπηρεσία αλλά 1200 για όλα αυτά είναι κάπως λίγα Άλλο ρώτησα...η δουλειά που κάνεις στο ξενοδοχείο είναι συναφής με το πτυχίο σου ? Αν πχ έχεις τελειώσει παιδαγωγικά και είσαι σερβιτόρος γιατί να πρέπει να σε πληρώνουν παραπάνω ?
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε Στο συμβόλαιο που σου κάνουν αναφέρει ρητά ότι ρεύμα νερό τα πληρώνω εγώ αυτός μόνο σπίτι βάζει παντού έτσι είναι Οκ.Πόσο ενοικιάζονται ανάλογα σπίτια με αυτό που μένεις; Παντως να ξέρεις ότι αν δεν ζητήσεις δεν θα σου δώσουν.
aporimenos11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Το πτυχιο σου εχει σχεση με τον τουρισμο/εστιαση? Αν οχι, το δηλωνες ή οχι, λιγη σημασια εχει. BSc hotel and tourism management από πανεπιστήμιο στη Κύπρο ΤΕΠΑΚ 1 λεπτό πριν, dionisis1925 είπε Άλλο ρώτησα...η δουλειά που κάνεις στο ξενοδοχείο είναι συναφής με το πτυχίο σου ? Αν πχ έχεις τελειώσει παιδαγωγικά και είσαι σερβιτόρος γιατί να πρέπει να σε πληρώνουν παραπάνω ? Το πτυχίο μου είναι open field hotel and tourism management 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οκ.Πόσο ενοικιάζονται ανάλογα σπίτια με αυτό που μένεις; Γύρω στα 300-350 μένω μόνος σε μικρό στούντιο
snot Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 @aporimenos11 Νομίζω ο μόνος τρόπος να μάθεις, είναι να στείλεις cv σε αγγελίες, να περάσεις μερικές συνεντεύξεις και να δεις τί πιάνεις αλλού. Βέβαια αρκετά πιθανό να το μάθουν εκεί που δουλεύεις, ο κόσμος δεν είναι τόσο μεγάλος.
Bomber-21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Αυτο που δεν καταλαβαίνεις νομιζω είναι ότι δεν αμοίβεσαι με 950 καθαρά αλλά με πάνω από 1400 καθαρά αν συνυπολογίσεις διαμονή και διατροφή. Κατά τη γνώμη μου, για την Ελλάδα του σήμερα, είναι πολύ ικανοποιητικά. 1
listerstorm Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε BSc hotel and tourism management από πανεπιστήμιο στη Κύπρο ΤΕΠΑΚ Λίγο άσχετο αλλά BSc = Bachelor of Science δηλαδή Πτυχίο Θετικών Επιστημών. 3 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Κατά τη γνώμη μου, για την Ελλάδα του σήμερα, είναι πολύ ικανοποιητικά. Από τη μία συμφωνώ, από την άλλη αυτό συνεχίζει την κατάσταση που παγιώθηκε με την είσοδο της κρίσης. Αυτά δίνω (ανταγωνιστικός μισθός - competitive salary δηλαδή όσο δίνουν οι υπόλοιποι) και όποιος παίρνει παραπάνω απο 1κ τον μήνα θεωρείται και πλούσιος. Το παλικάρι αν θεωρεί ότι αξίζει παραπάνω μαγκιά του και δικαίωμά του (φανταστείτε όσοι άκουγαν μισθό σε συντεντευξη για τον οποίο θεωρείτε ότι θα ντραπείτε να το πείτε στους γονείς σας να λέγατε ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω, τι συνέπειες θα είχε στην αγορά). Αντικειμενικά, δεν λαμβάνει υπόψην του τις επιπλέον παροχές όπως έχει αναφερθεί. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από listerstorm
dionisis1925 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε Το πτυχίο μου είναι open field hotel and tourism management Ναι ωραία, σαν τι σε έχουν προσλάβει όμως ? Αυτό προσπαθούμε να καταλάβουμε τόση ώρα, σερβιτόρος είσαι ? στην υποδοχή είσαι? τι στον άνεμο κάνεις στο ξενοδοχείο. Δηλαδή εσύ θα ήθελες 1200 + διαμονή και όλα αυτά ? Έχεις καταλάβει τι μισθοί παίζουν γενικά ή επειδή έχεις τελειώσει μια σχολή θα καθορίσεις εσύ τι πόσο θα σου δίνει ο εργοδότης σου ? Για τρολλ σε κόβω έχει και αφόρητη ζέστη πλέον. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από dionisis1925 1
aporimenos11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, snot είπε @aporimenos11 Νομίζω ο μόνος τρόπος να μάθεις, είναι να στείλεις cv σε αγγελίες, να περάσεις μερικές συνεντεύξεις και να δεις τί πιάνεις αλλού. Βέβαια αρκετά πιθανό να το μάθουν εκεί που δουλεύεις, ο κόσμος δεν είναι τόσο μεγάλος Βάση GDPR αν μαθευτεί έχουν θέμα μεγάλο μετά οι διευθυντές της εταιρίας όμως 4 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Ναι ωραία, σαν τι σε έχουν προσλάβει όμως ? Αυτό προσπαθούμε να καταλάβουμε τόση ώρα, σερβιτόρος είσαι ? στην υποδοχή είσαι? τι στον άνεμο κάνεις στο ξενοδοχείο. Δηλαδή εσύ θα ήθελες 1200 + διαμονή και όλα αυτά ? Έχεις καταλάβει τι μισθοί παίζουν γενικά ή επειδή έχεις τελειώσει μια σχολή θα καθορίσεις εσύ τι πόσο θα σου δίνει ο εργοδότης σου ? Για τρολλ σε κόβω έχει και αφόρητη ζέστη πλέον. Έχω προσληφθεί σαν junior property administrator η manager όπως θες απλά αυτή είναι η δουλειά 90% σέρβις και υποδοχή και 10% τα υπόλοιπα. Λέει ότι το κάνει για να μάθω καλά το αντικείμενο ώστε στη συνέχεια να μπορώ να εκπαιδεύω προσωπικό και θα αραιώσουν αυτά για μένα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από aporimenos11
dionisis1925 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε Έχω προσληφθεί σαν junior property administrator η manager όπως θες απλά αυτή είναι η δουλειά 90% σέρβις και υποδοχή και 10% τα υπόλοιπα. Λέει ότι το κάνει για να μάθω καλά το αντικείμενο ώστε στη συνέχεια να μπορώ να εκπαιδεύω προσωπικό και θα αραιώσουν αυτά για μένα. Ε προφανώς αν κάποια στιγμή μπεις εσύ στην θέση για να εκπαιδεύεις θα ανέβεις και μισθολογικά, αν δεν σου κάνει κοίτα να βρεις κάτι καλύτερο.
basilis_k6 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 εγω θα σου πω οτι με αυτα τα λεφτα αν προσλάβει αλλον θα ειναι ΣΟΥΠΕΡ ευχαριστημενος. παροχες και χρηματα που εγραψες ειναι πολυ πανω απο το μεσο ορο οχι μονο του κλάδου αλλα και του ιδιωτικου τομεα. παιρνεις σχεδον 1500 καθαρα. ή μας κανεις πλακα ή οντως πιστευεις οτι αξιζεις παραπανω. αν ειναι το δευτερο απλα ψαξε και αλλου.
Bitbit Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 42 minutes ago, dionisis1925 said: Για τρολλ σε κόβω έχει και αφόρητη ζέστη πλέον. Έλα ρε γιατί το λες αυτό; Επειδή μόλις γράφτηκε και άνοιξε θέμα που θα γίνει μπαχαλο με αυτά που γράφει;
filip123go Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, aporimenos11 said: Βάση GDPR αν μαθευτεί έχουν θέμα μεγάλο μετά οι διευθυντές της εταιρίας όμως Από πού κ ως που; Εάν εγώ πάω στο hr της δίπλα εταιρείας και πω "αυτός μου ήρθε για συνέντευξη" πώς ακριβώς παραβιάζω το GDPR?? Έλεος δλδ, έχετε βρει μια καραμέλα και τη χωνετε παντού, χωρίς να ξέρετε καν τι λέει!!! Πληροφορίες από το βιογραφικό σου απαγορεύεται να μοιραστεί με τρίτες εταιρείες, όχι να πάει να πει στην Νίτσα στη ρεσεψιόν ότι σου πήρε συνέντευξη. Spoiler Υ.Γ. παίρνεις πολύ λίγα , και σε κόβω και για λίγο τεμπέλη με αυτά που γράφεις. Εγώ αν είχα το πτυχίο σου, θα είχα ανοίξει ήδη δικό μου ξενοδοχείο. Αλλά όλα τα τρολ έτσι είναι, όλο λόγια και από δουλειά τίποτα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από filip123go 1
lector Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Εγω τα θεωρω ΟΚ τα λεφτα, δεδομενου οτι εχεις και τις επιπλεον παροχες. Αληθεια, στο τελος του μηνα ποσα σου μενουν τσεπη και τα θεωρεις λιγα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα