Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 αν είναι για 6-ήμερη εργασία, ειναι οριακά καλά τα χρήματα για 5-ήμερη είναι καλά, αλλά και πάλι όσα και να πάρεις μισθό δεν σώζεσαι φίλε, μην πολυ-σκάς κοίτα να βγαίνεις πέρα και όταν μπορέσεις άλλαξε δουλειά.
Allan-Wake Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, SabotazNic said: κυνηγάς τις σεζόν και όχι τα ξενοδοχεία που δουλεύουν 12μηνο. ουτε αυτο ισχυει. Εχεις παει σε νησι να δεις τι γινεται? βραζιλιανους, ινδους, αραβες και αλβανοι δουλευουν σαν τα γαιδουρια. Για εναν ελληνα ειναι πολυ καλύτερα μια μονιμη δουλεια χωρις πολυ τρεξιμο. Να κατσει εκει που ειναι και να πει και ευχαριστω. Τον ταιζουν, τον κοιμηζουν, παιρνει και ενα 1000ρικακι... τι αλλο θελει???
aporimenos11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Τον θεωρείς και υπερβολικά λίγο. Και σε σχέση με αυτά που έπρεπε να παίρνεις. Για πες και τι έπρεπε να παίρνεις. Για 6 ημέρες εργασία τουλάχιστον 1300-1400 μεικτά δεν έχει αργίες και γιορτές μη ξεχνάς
papp0us Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Ωραία σου δίνω αύξηση. Τι περιμένεις να ακούσεις; βάζοντας ένα 300 που γλιτώνεις το μηνα απο τις παροχές, πας περίπου 1200 καθαρά. Με βάση τα όσα ξέρω για παρόμοιες θέσεις στην περιοχή μου, για 12μηνη δουλειά, και θεωρώντας οτι αυτά τα 1200 είναι x 14 μηνες, νομίζω μια χαρά ειναι. Αν θεωρείς οτι αξίζει παραπάνω, μιλάς με το αφεντικό σου, ή ψάχνεις δουλειά αλλού. Πάντως φυσιολογικά φαίνονται τα λεφτά.
aporimenos11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, papp0us είπε Ωραία σου δίνω αύξηση. Τι περιμένεις να ακούσεις; βάζοντας ένα 300 που γλιτώνεις το μηνα απο τις παροχές, πας περίπου 1200 καθαρά. Με βάση τα όσα ξέρω για παρόμοιες θέσεις στην περιοχή μου, για 12μηνη δουλειά, και θεωρώντας οτι αυτά τα 1200 είναι x 14 μηνες, νομίζω μια χαρά ειναι. Αν θεωρείς οτι αξίζει παραπάνω, μιλάς με το αφεντικό σου, ή ψάχνεις δουλειά αλλού. Πάντως φυσιολογικά φαίνονται τα λεφτά. Αν το πάμε με το πόσα γλυτώνεις φτανω και 2000€ υποθετικά το θέμα είναι τι θεωρητικά μπαίνει στη τσέπη 1
papp0us Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε Αν το πάμε με το πόσα γλυτώνεις φτανω και 2000€ υποθετικά το θέμα είναι τι θεωρητικά μπαίνει στη τσέπη Σου ξαναλέω, αν ξέρεις οτι στην περιοχή παιζουν περισσότερα λεφτά με τις ίδιες παροχές, τότε ψάξου. Με βάση τις παροχές, ΕΓΩ, νομίζω οτι είναι τίμια τα λεφτά. Έχοντας κάνει Reception παλαιότερα σε μεγάλο ξενοδοχείο σε νησί, και με παρόμοιες παροχές , έπαιρνα πάνω κάτω τα ίδια λεφτά σε σεζόν, αλλα είχαμε και ένα τσουβάλι τιπς, οπότε δεν υπήρχε συζήτηση. Μίλα με τον εργοδότη σου πάντως, δε χάνεις τίποτα να ρίξεις ζαριά, μπορεί να κάτσουν εξάρες.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε Αν το πάμε με το πόσα γλυτώνεις φτανω και 2000€ υποθετικά το θέμα είναι τι θεωρητικά μπαίνει στη τσέπη Δεν είναι μόνο τι μπαίνει στην τσέπη αλλά και τι δεν βγαίνει απο την τσέπη. 8
GamingMaster424 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Θα συμφωνήσω και εγώ με τους από πάνω, τα λεφτά χωρίς τις έξτρα παροχές θα ήταν οριακά αποδεκτά, με τις έξτρα παροχές θεωρώ πως είναι μια χαρά. Αν έχεις στόχο μεγαλύτερο εισόδημα (γιατί όχι άλλωστε), κοιτάς απλά να αλλάξεις καριέρα. Και 10 πτυχία να έχεις, δουλειά σερβιτόρου/υποδοχής μας λες πως κάνεις, οπότε το ταβάνι δεν είναι και το υψηλότερο που υπάρχει, εκτός και αν μιλάμε πχ για σεζόν Μύκονο, και είσαι τόσο καλός που δίνουν μάχη τα μαγαζιά για το ποιο θα σε αποκτήσει.
armagedwnn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 6 minutes ago, aporimenos11 said: Αν το πάμε με το πόσα γλυτώνεις φτανω και 2000€ υποθετικά το θέμα είναι τι θεωρητικά μπαίνει στη τσέπη Λοιπόν δουλεύεις 48 ώρες την εβδομάδα. Ο χρόνος έχει 52 εβδομάδες και εσύ ελπίζω να μην παίρνεις μόνο δώρο Χριστουγέννων αλλά και Πάσχα και επίδομα αδείας, δηλαδή 14 μισθούς. Επίσης ελπίζω να παίρνεις όλες τις άδειες σου. Ώρες εργασίας : 52 (εβδομάδες) x 6 (ημέρες) x 8 (ώρες) = 2496 ώρες Μισθός : 14 x 952 = 13328 euro Οπότε την ώρα πληρώνεσαι καθαρά : ~5,34 euro. Τώρα όμως πρέπει να προσθέσεις φαγητό + διαμονή. Σίγουρα δεν μπορεί να υπολογιστεί σαν δικό σου σπίτι επειδή δεν το επέλεξες εσύ και το φαγητό επίσης αλλά με την σημερινή αγορά (επειδή δεν μας λες που μένεις). Οπότε 300 για ένα δωμάτιο και 200 για φαγητό θα έβαζα εγώ στο περίπου. Αυτό σημαίνει +6000 χιλιάρικα στον ετήσιο μισθό σαν καθαρά. Οπότε την ώρα είναι σαν να πληρώνεσαι : ~7,74 euro. Εσύ αποφάσισε αν αξίζει, εμένα δεν μου φαίνεται άσχημο για ανιδίκευτη εργασία αλλά σίγουρα δεν ξέρω τις συνθήκες. Υ.Γ.: Το επίδομα βενζίνης δεν είναι κάτι υπαρκτό, είναι πολιτική της εταιρίας σίγουρα. Τώρα το ότι μένεις εκεί και παίρνεις επίδομα "μετακίνησης" δεν μοιάζει λογικό τουλάχιστον πρόσθεσε το ξανά και κάνε τον υπολογισμό. Υ.Γ.2: ΔΙκαιούσαι μάλλον 26 ημέρες άδεια, αλλά τσέκαρε και εδώ σε περίπτωση που δεν ξέρεις. https://www.kepea.gr/article.php?id=1137#
aporimenos11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Λοιπόν δουλεύεις 48 ώρες την εβδομάδα. Ο χρόνος έχει 52 εβδομάδες και εσύ ελπίζω να μην παίρνεις μόνο δώρο Χριστουγέννων αλλά και Πάσχα και επίδομα αδείας, δηλαδή 14 μισθούς. Επίσης ελπίζω να παίρνεις όλες τις άδειες σου. Ώρες εργασίας : 52 (εβδομάδες) x 6 (ημέρες) x 8 (ώρες) = 2496 ώρες Μισθός : 14 x 952 = 13328 euro Οπότε την ώρα πληρώνεσαι καθαρά : ~5,34 euro. Τώρα όμως πρέπει να προσθέσεις φαγητό + διαμονή. Σίγουρα δεν μπορεί να υπολογιστεί σαν δικό σου σπίτι επειδή δεν το επέλεξες εσύ και το φαγητό επίσης αλλά με την σημερινή αγορά (επειδή δεν μας λες που μένεις). Οπότε 300 για ένα δωμάτιο και 200 για φαγητό θα έβαζα εγώ στο περίπου. Αυτό σημαίνει +6000 χιλιάρικα στον ετήσιο μισθό σαν καθαρά. Οπότε την ώρα είναι σαν να πληρώνεσαι : ~7,74 euro. Εσύ αποφάσισε αν αξίζει, εμένα δεν μου φαίνεται άσχημο για ανιδίκευτη εργασία αλλά σίγουρα δεν ξέρω τις συνθήκες. Υ.Γ.: Το επίδομα βενζίνης δεν είναι κάτι υπαρκτό, είναι πολιτική της εταιρίας σίγουρα. Τώρα το ότι μένεις εκεί και παίρνεις επίδομα "μετακίνησης" δεν μοιάζει λογικό τουλάχιστον πρόσθεσε το ξανά και κάνε τον υπολογισμό. Υ.Γ.2: ΔΙκαιούσαι μάλλον 26 ημέρες άδεια, αλλά τσέκαρε και εδώ σε περίπτωση που δεν ξέρεις. https://www.kepea.gr/article.php?id=1137# To επίδομα καυσίμων δεν είναι κάτι σπουδαίο 150 ευρώ το μήνα είναι ΑΛΛΑ δεν το δίνει από τη καλή του την καρδιά το κάνει γιατί μερικές φορές χρησιμοποιώ το δικό μου αμάξι για εταιρικές δουλειές (1-2 φορές τη βδομάδα) το ξενοδοχείο βρίσκεται Θεσσαλονίκη όσο αφορά τοποθεσία δώρο Πάσχα δεν δίνει
StamTheMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, aporimenos11 είπε 80% σέρβις 2 ώρες πριν, aporimenos11 είπε Είμαι απόφοιτος ΑΕΙ με 2 χρόνια προϋπηρεσία 2 ώρες πριν, aporimenos11 είπε Δεν είναι σεζόν 12 μήνες τον χρόνο δουλεύει αλλά και πάλι είναι λίγα Σερβιτορος εισαι δλδ. Και πολλα παιρνεις.
makis269 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, aporimenos11 είπε Είναι φυσιολογικό αυτό το ποσό ? εσύ με πόσα θα ήσουν ευχαριστημένος ?
aporimenos11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Σερβιτορος εισαι δλδ. Και πολλα παιρνεις. Υποτιμητικό αυτό που λες αλλά οκ σεβαστή η άποψη σου. Να δουλεύουμε για 700 έυρω για να μη είναι πολλα 5 λεπτά πριν, makis269 είπε εσύ με πόσα θα ήσουν ευχαριστημένος ? 1300-1400 θα ήταν πιο ικανοποιητικά νούμερα 1
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 150€/μήνα επίδομα καυσίμου για 4-8 φορές το μήνα που χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου, δεν είναι κάτι σπουδαίο. Μάλιστα. Δηλαδή εσύ ξοδεύεις ~20-40€ στη βενζίνη κάθε φορά που το χρησιμοποιείς. Το ότι δε δίνει δώρο Πάσχα είναι παράνομο, αυτό στο δίνω. Τα άλλα δώρα τα δίνει;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, aporimenos11 είπε Υποτιμητικό αυτό που λες αλλά οκ σεβαστή η άποψη σου. Να δουλεύουμε για 700 έυρω για να μη είναι πολλα 1300-1400 θα ήταν πιο ικανοποιητικά νούμερα Και τα έξοδα δικά σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα