BaggekhsKr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κριτικές για το Internet που παρέχει η Nova. Μένω στα Χανιά και συγκεκριμένα λίγο πιο έξω. Υποστηρίζεται 100αρα γραμμή στα 26 ευρώ το μήνα. Περιμένω το συμβόλαιο ώστε να ολοκληρώσω το αίτημα και να ξεκινήσει η διαδικασία. Όποια πληροφορία, δεκτή. Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 καλησπερα, οτι και να ακουσεις, απλα ειναι εμπιρεια σε καθε γραμμη του καθενος.. το καλυτερο ειναι να βρεις καποιον που μενει κοντα και εχει νοβα να δεις αν ειναι κομπλε. πχ εγω στν αθηνα ειμαι 4 χρονια νοβα καο δεν εχω παραπονο. τον τελευταιο χρονο ειμαι στα 100mbps και πιανω 99mbps.. αλλα ατομα εχουν θεμα.. οποτε παει αναλογα κατα ποσο "καλη" ειναι η γραμμη. γενικα ομως νμζ αξιζει μιας και ολα ειναι απεριοριστα στν νοβα στην τιμη που δινει (αστικα / υπεραστικα & ΚΙΝΗΤΑ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα