Stoliver Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 55 λεπτά πριν, stcp είπε Τη διαδικασια την εκανα χτες. Πηρε 5 λεπτα, ενω για το ραντεβου μου ηταν δεσμευμενα 45! Πως να βρει ο κοσμος ραντεβου... Ζητανε να δηλωσεις μια διευθυνση, η οποια πρεπει να ανηκει στο οικειο ΑΤ. Δεν ζητανε καποιο δικαιολογητικο για τη διευθυνση αλλα υπογραφεις στο τελος για τα στοιχεια που δηλωσες οτι ειναι ακριβη. Εγω επειδη δεν εβρισκα ραντεβου στα ΑΤ κατοικιας μου ουτε στο πατρικο μου, βρηκα στο ΑΤ που ανηκει το γραφειο μου και δηλωσα αυτη τη διευθυνση. Άλλος ένας που επιβεβαιώνει ότι τα 45 λεπτά είναι πολύ μεγάλος χρόνος. Μα οι αστυνομικοί πρέπει να αράζουν και αυτοί... Θα κουραστούν αν το ραντεβού γίνει 20λεπτο... 44 λεπτά πριν, fotini_20 είπε Ναι για 2 βδομάδες εκεί θα είμαι στο χωριό και εκεί βρίσκω ραντεβού και αύριο και έλεγα μήπως μπορώ τουλάχιστον να την βγάλω εκεί!! Ναι γίνεται, βάλτε την διεύθυνση που θα είστε την μέρα του ραντεβού (δηλαδή του χωριού)
fotini_20 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Stoliver είπε Άλλος ένας που επιβεβαιώνει ότι τα 45 λεπτά είναι πολύ μεγάλος χρόνος. Μα οι αστυνομικοί πρέπει να αράζουν και αυτοί... Θα κουραστούν αν το ραντεβού γίνει 20λεπτο... Ναι γίνεται, βάλτε την διεύθυνση που θα είστε την μέρα του ραντεβού (δηλαδή του χωριού) Ευχαριστώ πολύ stoliver για τις γνώσεις σου!🙂
Des1 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αυτός που σου το είπε έκανε λάθος. 16. Μπορεί να παραλάβει κάποιος τρίτος για λογαριασμό μου το δελτίο ταυτότητάς μου; Όχι. Το δελτίο ταυτότητας είναι αυστηρά προσωπικό έγγραφο και παραδίδεται από την αρμόδια Αρχή μόνο στον ίδιο τον κάτοχό του. https://www.minocp.gov.gr/sychnes-erotiseis-gia-tin-ekdosi-neou-typou-deltiou-taftotitas-ellinon-politon-morfotypou-id/ Εγώ πήρα της κόρης μου με εξουσιοδότηση από το Gov. Απλά μου είπε ο αστυνομικός ότι έπρεπε να την έχω εκτυπωμένη ώστε να τη βάλει στο φάκελο . Του την πέρασα με μειλ άμεσα και την εκτύπωση αυτός . Και ναι παρέδωσα την παλιά της ταυτοτητα . 1
sdikr Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 50 minutes ago, Des1 said: Εγώ πήρα της κόρης μου με εξουσιοδότηση από το Gov. Απλά μου είπε ο αστυνομικός ότι έπρεπε να την έχω εκτυπωμένη ώστε να τη βάλει στο φάκελο . Του την πέρασα με μειλ άμεσα και την εκτύπωση αυτός . Και ναι παρέδωσα την παλιά της ταυτοτητα . είναι αυτό που κάποιοι δεν τηρούν όλες τις διαδικασίες, σε άλλα τμήματα σου ζητάνε χαρτί (λογαριασμό δεκο, εκκαθαριστικό) να αποδείξεις το που μένεις (αν είναι διαφορετικό απο αυτό που λέει η ταυτότητα σου), αλλού δέχονται την υπεύθυνη δήλωση Εγώ εδώ που είχα ρωτήσει όταν πήγα την μητέρα μου για ταυτότητα μου είπανε άμεσα όχι (πρέπει να είναι αυτή για την παραλαβή), ούτε ίσως μπορεί. 6 hours ago, Stoliver said: Άλλος ένας που επιβεβαιώνει ότι τα 45 λεπτά είναι πολύ μεγάλος χρόνος. Μα οι αστυνομικοί πρέπει να αράζουν και αυτοί... Θα κουραστούν αν το ραντεβού γίνει 20λεπτο... Ναι γίνεται, βάλτε την διεύθυνση που θα είστε την μέρα του ραντεβού (δηλαδή του χωριού) Δεν αράζουν, μην ξεχνάμε τις περιπτώσεις που πάνε χωρίς ραντεβού, απώλειες πχ που τους χώνουνε όταν δεν έχουν ενεργό ραντεβού, όταν είχα πάει είχε κόσμο που είχανε θέμα τα συστήματα όταν είχανε πάει με το ραντεβού τους και τους είπανε να περάσουν άλλη μέρα χωρίς ραντεβού, παραλαβή ταυτότητας. 1
teot Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, funbreaker είπε Έβγαλα καινούργια ταυτότητα αλλά δεν πρόλαβα να την πάρω γιατί μένω εξωτερικό και έπρεπε να φύγω. Μου είπαν πως μπορώ να στείλω κάποιον να την πάρει με εξουσιοδότηση. Σε αυτή την περίπτωση όμως πώς θα επιστρέψω την παλιά ταυτότητα; Γίνεται να μην την επιστρέψω; 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αυτός που σου το είπε έκανε λάθος. 16. Μπορεί να παραλάβει κάποιος τρίτος για λογαριασμό μου το δελτίο ταυτότητάς μου; Όχι. Το δελτίο ταυτότητας είναι αυστηρά προσωπικό έγγραφο και παραδίδεται από την αρμόδια Αρχή μόνο στον ίδιο τον κάτοχό του. https://www.minocp.gov.gr/sychnes-erotiseis-gia-tin-ekdosi-neou-typou-deltiou-taftotitas-ellinon-politon-morfotypou-id/ Παρέλαβα της συζύγου με εξουσιοδότηση, οπως και ο αδελφός μου παρέλαβε από άλλο ΑΤ των παιδιών του με εξουσιοδότηση... το πρόβλημα ( funbreaker ) είναι οτι αυτός που θα πάει να παραλάβει την νέα ταυτότητα είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδότηση πρέπει υποχρεωτικά να παραδώσει την παλιά. 8 ώρες πριν, stcp είπε Τη διαδικασια την εκανα χτες. Πηρε 5 λεπτα, ενω για το ραντεβου μου ηταν δεσμευμενα 45! Πως να βρει ο κοσμος ραντεβου... Ζητανε να δηλωσεις μια διευθυνση, η οποια πρεπει να ανηκει στο οικειο ΑΤ. Δεν ζητανε καποιο δικαιολογητικο για τη διευθυνση αλλα υπογραφεις στο τελος για τα στοιχεια που δηλωσες οτι ειναι ακριβη. Εγω επειδη δεν εβρισκα ραντεβου στα ΑΤ κατοικιας μου ουτε στο πατρικο μου, βρηκα στο ΑΤ που ανηκει το γραφειο μου και δηλωσα αυτη τη διευθυνση. Δεν ολοκληρώνεται με τίποτα η διαδικασία μέσα 5 λεπτά, μεχρι να σου βγάλει την φωτογραφία, να σου δώσει τις ερωτήσεις ασφαλείας και να απαντήσεις, να πάρει αποτυπώματα, να δώσεις δείγμα υπογραφής, να σου ετοιμάσει το εγγραφο με όλα τα στοιχεία σου να τα διαβάσεις και να επιβεβαιώσεις οτι είναι σωστά θέλει το λιγότερο ένα 20λεπτο.... ισως και περισσότερο.... αντε να έχεις την φωτογραφία και να γλυτώσεις κανένα 5λεπτο αλλά ο προγραμματισμός γίνεται έχοντας υπολογιστεί ο χρόνος φωτογράφισης... όσο ειμαστε μέσα μπορεί να το βλέπουμε 5λεπτο.... οταν είμαστε απέξω και περιμένουμε.... λέμε αντε τι κάνουν τόση ώρα. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από teot 1 1
great Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 14 hours ago, teot said: το πρόβλημα ( funbreaker ) είναι οτι αυτός που θα πάει να παραλάβει την νέα ταυτότητα είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδότηση πρέπει υποχρεωτικά να παραδώσει την παλιά. ενταξει δεν ειναι ακριβως π[ροβλημα ειναι το αυτονοητο. Κανονικα δεν σε αφηνουν και καποιοι το δεχονται (σωστα ισως γιατι μπορει να μην εισαι ελλαδα πλεον) οποτε το να δωσεις την παλια ταυτοτητα δεν το λες και προβλημα.
stcp Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 18 ώρες πριν, teot είπε Δεν ολοκληρώνεται με τίποτα η διαδικασία μέσα 5 λεπτά, μεχρι να σου βγάλει την φωτογραφία, να σου δώσει τις ερωτήσεις ασφαλείας και να απαντήσεις, να πάρει αποτυπώματα, να δώσεις δείγμα υπογραφής, να σου ετοιμάσει το εγγραφο με όλα τα στοιχεία σου να τα διαβάσεις και να επιβεβαιώσεις οτι είναι σωστά θέλει το λιγότερο ένα 20λεπτο.... ισως και περισσότερο.... αντε να έχεις την φωτογραφία και να γλυτώσεις κανένα 5λεπτο αλλά ο προγραμματισμός γίνεται έχοντας υπολογιστεί ο χρόνος φωτογράφισης... όσο ειμαστε μέσα μπορεί να το βλέπουμε 5λεπτο.... οταν είμαστε απέξω και περιμένουμε.... λέμε αντε τι κάνουν τόση ώρα. Δεν θυμαμαι να πηγαμε μαζι... Η διαδικασια κρατησε 5 λεπτα. Οι ερωτησεις ασφαλειας ειναι του στυλ ποτε γεννηθηκε το παιδι σου και πως λενε τη μανα σου. Δεν εκανα 20 λεπτα να το βρω. Η καμερα ηταν ετοιμη, στημενη. Ενα κλικ εκανε. Τα αποτυπωματα 30δευτερα. Οκ, το παιδι ηταν σπιρτο βεβαια. Μαλιστα οταν μπηκα κι εκατσα ηρθε ενας που βιαζοταν και παρακαλουσε -δεν ξερω τι ωρα ειχε ραντεβου- λεω εξυπηρετηστε τον κυριο δεν πειραζει και η απαντηση του οργανου ηταν "οχι, 3 λεπτα θα κανουμε"😉.
great Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 20 hours ago, teot said: Δεν ολοκληρώνεται με τίποτα η διαδικασία μέσα 5 λεπτά, μεχρι να σου βγάλει την φωτογραφία, να σου δώσει τις ερωτήσεις ασφαλείας και να απαντήσεις, να πάρει αποτυπώματα, να δώσεις δείγμα υπογραφής, να σου ετοιμάσει το εγγραφο με όλα τα στοιχεία σου να τα διαβάσεις και να επιβεβαιώσεις οτι είναι σωστά θέλει το λιγότερο ένα 20λεπτο.... ισως και περισσότερο.... αντε να έχεις την φωτογραφία και να γλυτώσεις κανένα 5λεπτο αλλά ο προγραμματισμός γίνεται έχοντας υπολογιστεί ο χρόνος φωτογράφισης... όσο ειμαστε μέσα μπορεί να το βλέπουμε 5λεπτο.... οταν είμαστε απέξω και περιμένουμε.... λέμε αντε τι κάνουν τόση ώρα. 6 λεπτα εκανε εμενα. Ποιερς ερωτησεις ασφάλειας ? τι να ετοιμασει ? ετοιμα ειναι ολα απο το συστημα, τα τυπωνει απλα.
megapaixtaras Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου φωτογραφιες μπορουμε να βγαλουμε και απεξω ωστε να παμε για λιγοτερη ωρα εκει?
Stoliver Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, great είπε 6 λεπτα εκανε εμενα. Ποιερς ερωτησεις ασφάλειας ? τι να ετοιμασει ? ετοιμα ειναι ολα απο το συστημα, τα τυπωνει απλα. Χαχα, ε, δεν είναι όλοι γρήγοροι στη δουλειά... Επίσης μπορεί να έχεις κάνει κάτι λάθος... Αλλά εγώ λέω Μαξ 20-25 λεπτά λεπτά... Άμα τα έχει κάνει όλα λάθος... Ή έχει γίνει κάτι απρόοπτο... 1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε φωτογραφιες μπορουμε να βγαλουμε και απεξω ωστε να παμε για λιγοτερη ωρα εκει? Ναι γίνεται, πλέον τις ανεβάζουν διαδικτυακά. Αλλά μην νομίζεις ότι θα κερδίσεις και πολύ χρόνο... 2 ώρες πριν, stcp είπε Δεν θυμαμαι να πηγαμε μαζι... Η διαδικασια κρατησε 5 λεπτα. Οι ερωτησεις ασφαλειας ειναι του στυλ ποτε γεννηθηκε το παιδι σου και πως λενε τη μανα σου. Δεν εκανα 20 λεπτα να το βρω. Η καμερα ηταν ετοιμη, στημενη. Ενα κλικ εκανε. Τα αποτυπωματα 30δευτερα. Οκ, το παιδι ηταν σπιρτο βεβαια. Μαλιστα οταν μπηκα κι εκατσα ηρθε ενας που βιαζοταν και παρακαλουσε -δεν ξερω τι ωρα ειχε ραντεβου- λεω εξυπηρετηστε τον κυριο δεν πειραζει και η απαντηση του οργανου ηταν "οχι, 3 λεπτα θα κανουμε"😉. Ακόμα και οι δικοί μου που έβγαλαν φωτογραφία εκεί δεν τους πήρε πολύ ώρα. Αλλά τα είχαν όλα έτοιμα, τα παράβολα πληρωμένα (10€ και 0.5€) 1
gothic_waver Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Πολύ γρήγορη η διαδικασία πάντως.. Δευτέρα στο τμήμα και Σάββατο ειδοποίηση για παραλαβή. Κυριακή είχε ενημερωθεί και η ΑΑΔΕ και ΕΜΕΠ οπότε και οι τράπεζες.
teot Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 8 ώρες πριν, stcp είπε Δεν θυμαμαι να πηγαμε μαζι... Είπες την άποψη σου, είπα την άποψή μου (όπως έχω δικαίωμα σε ένα ανοικτό forum) και αφήνουμε τους άλλους να κρίνουν. Η ειρωνεία για ποιο λόγο; 12 ώρες πριν, great είπε ενταξει δεν ειναι ακριβως π[ροβλημα ειναι το αυτονοητο. Κανονικα δεν σε αφηνουν και καποιοι το δεχονται (σωστα ισως γιατι μπορει να μην εισαι ελλαδα πλεον) οποτε το να δωσεις την παλια ταυτοτητα δεν το λες και προβλημα. Δεν είπα ότι είναι πρόβλημα το να παραδώσεις την παλιά ... ειναι το λογικό. Πρόβλημα ειναι συγκεκριμένα για τον funbreaker που ανέφερε οτι ειναι στο εξωτερικό και έχει την παλιά ταυότητα μαζί του. 2
*nenya* Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Ναι, οταν τα εχεις ολα ετοιμα μια χαρα γρηγορη ειναι η διαδικασια (max 10λεπτο). Αλλα ελα μου που μαλλον οι περισσότεροι σκανε μυτη χωρις να εχουν καν ολα τα παραβολα κλπ. Γι'αυτο βαζουν μεγαλυτερο παραθυρακι στα ραντεβου, γιατι σκανε ατομα που ειναι στην κοσμαρα τους. (Εμενα απο ερωτήσεις ασφαλείας με ειχαν ρωτησει ποιο ειναι το επώνυμο της γιαγιας μου. Στο διπλανο ραντεβου τον ειχαν ρωτησει ετος γεννησεως του πατέρα του. Δεν ειναι standard δλδ οι ερωτησεις.)
vagos789 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 18 ώρες πριν, great είπε Ποιερς ερωτησεις ασφάλειας ? τι να ετοιμασει ? ετοιμα ειναι ολα απο το συστημα, τα τυπωνει απλα. κανει ερωτησεις ασφαλειας προκειμενου να παρει τα εγγραφα απο το συστημα δεν μπαινει σε ενα συστημα και λεει δωσε μου το πιστοποιητικο του ταδε
MichalisT Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Τα ραντεβού Οκτωβρίου δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμα ακόμη. Μήπως γνωρίζεται πότε θα είναι διαθέσιμα? Το ελέγχω κάθε μέρα και είναι αδύνατο να βρω ένα ραντεβού για την ώρα. Επίσης, το φίλτρο στην φωτογραφία, το έχουν καθαρίσει καθόλου ή είναι πολύ σκούρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα