Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 minutes ago, panosno1com said:

Και εγω ειχα ενδοιασμούς για τη φωτο στο τμημα αλλα λεω , αφού μπορω να γλιτωσω το 10-15ρικακι γιατι οχι. Θα με βγαλουν εκει και τερμα. Και μη σου πω βγηκε ενα τσακ καλυτερα απ τη προηγούμενη,  βεβαια ισως παιζει ρολο οτι ειναι και εγχρωμη...

Θα μπορουσε το σύστημα να κρατουσε τη φωτο σου ετσι ωστε αν τωρα πχ τυχει να θελω επανεκδοση διπλώματος να μη χρειαστει να επισυναψω φωτο.... (στο wallet και το δίπλωμα και η ταυτοτητα έχουν την ίδια φωτο)

Έχουν την ίδια φωτό γιατί δεν έχει μπει η φώτο απο το δίπλωμα στην συγκεκριμένη βάση

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sdikr είπε

Έχουν την ίδια φωτό γιατί δεν έχει μπει η φώτο απο το δίπλωμα στην συγκεκριμένη βάση

Σε ενα φιλο μου το gov wallet εμφανιζει τη φωτο της ταυτότητας που ειχε βγαλει το 2009 :P

Δημοσ.

Ο μήνας τελειώνει, το https://pa.gov.gr/ (εξακολουθεί να) παραμένει ανενεργό 👎 κι εγώ έχω ραντεβού εντός του Αυγούστου.
Να περιμένω άλλη μια βδομάδα μπας και δουλέψει το ρημάδι ή να επαναπρογραμματίσω για φθινόπωρο;
[Η τρέχουσα ταυτότητά μου είναι αρκετά πρόσφατη (2022), δεν υπάρχει θέμα εγκυρότητας]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με την ομάδα αίματος, το βιβλιάριο παιδιού δεν αρκεί? Η ομάδα αίματος έχει σφραγίδα μικροβιολογικού (το οποίο είναι ακόμα ανοιχτό και θα πάω στο ίδιο αν δεν) 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
18 ώρες πριν, billdanos είπε

Σχετικά με τις ειδοποιήσεις που κάποιοι λαμβάνουν και κάποιοι όχι, νομίζω πως έχει να κάνει με το αν ολοκλήρωσαν την επιβεβαίωση των στοιχείων τους μέσα από το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας

Δεν ισχύει...

Εκλεισα ραντεβού κλπ κλπ  για μένα και την σύζυγό μου δηλώνοντας παντού το δικό μου email ενώ η σύζυγός μου έχει δικό της δηλωμένο στο Μητρώο Επικοινωνίας.... όλες οι ειδοποιήσεις (υπενθύμιση ραντεβού, για παραλαβή ταυτότητας) και για τους δύο ήρθαν κανονικά στο μαιλ μου.

• Super Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, Stoliver said:

Ακόμα και φωτογράφος να την βγάλει δεν ξέρουμε από πριν αν θα τη δεχτεί το σύστημα και να βγει η φωτογραφία στο τμήμα. 

Στο τμήμα είναι "δωρεάν" πάντως. Οι δικοί μου εκεί έβαλαν. Σιγά που θα δώσω έξτρα 10-15€ για μια φωτογραφία όταν μπορώ να βγάλω στο τμήμα. 

Ο φωτογράφος δεν στη βγάζει στην τύχη τη φωτό. Έχει και αυτός συγκεκριμένα specs που τσεκάρει αφού στη βγάλει και κατά 99% είσαι οκ. Εκτός αν πέσεις σε κάποιον εντελώς άσχετο. 

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Stoliver είπε

Ακόμα και φωτογράφος να την βγάλει δεν ξέρουμε από πριν αν θα τη δεχτεί το σύστημα και να βγει η φωτογραφία στο τμήμα. 

Στο τμήμα είναι "δωρεάν" πάντως. Οι δικοί μου εκεί έβαλαν. Σιγά που θα δώσω έξτρα 10-15€ για μια φωτογραφία όταν μπορώ να βγάλω στο τμήμα. 

Δεν είναι "δωρεάν", είναι όντως δωρεάν. Τα παράβολα που πληρώνεις αφορούν την αξία του εντύπου και την ταχυμεταφορά.

Δημοσ.
11 hours ago, 9-11 said:

Ο μήνας τελειώνει, το https://pa.gov.gr/ (εξακολουθεί να) παραμένει ανενεργό 👎 κι εγώ έχω ραντεβού εντός του Αυγούστου.
Να περιμένω άλλη μια βδομάδα μπας και δουλέψει το ρημάδι ή να επαναπρογραμματίσω για φθινόπωρο;
[Η τρέχουσα ταυτότητά μου είναι αρκετά πρόσφατη (2022), δεν υπάρχει θέμα εγκυρότητας]

Τι χρειαζεται απο το pa.gov.gr για νεα ταυτοτητα; Ελεγα να κλεισω ραντεβου, αν ειναι να περιμενω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Τι χρειαζεται απο το pa.gov.gr για νεα ταυτοτητα; Ελεγα να κλεισω ραντεβου, αν ειναι να περιμενω.

Είναι για να βγάλεις τον προσωπικό αριθμό που λένε ότι θα αναγράφεται αργότερα και στις ταυτότητες.

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, 9-11 said:

Αυτο νομιζω πηγε για το τελος του χρονου. Ασε να βγει κανονικα πρωτα και μετα κανε αιτηση για ταυτοτητα. Εγω αν δεν δω ταυτοτητα με τον αριθμο πανω πραγματικα δεν κλεινω ραντεβου.

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, gbras said:

Αυτο νομιζω πηγε για το τελος του χρονου. Ασε να βγει κανονικα πρωτα και μετα κανε αιτηση για ταυτοτητα. Εγω αν δεν δω ταυτοτητα με τον αριθμο πανω πραγματικα δεν κλεινω ραντεβου.

Γιατί;

Τι το τόσο φοβερό έχει ο πα πάνω στην ταυτότητα (αν μπει ποτέ);

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Γιατί;

Τι το τόσο φοβερό έχει ο πα πάνω στην ταυτότητα (αν μπει ποτέ);

καλύπτει ενα κενο.

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Γνωρίζει κανείς ποια ώρα της ημέρας προστίθενται νέα ραντεβού; Μπαίνω πρωί πρωί εδώ και μια εβδομάδα άλλα άκρη δεν βρίσκω. Ή προστίθενται όλα αρχές του μήνα;

Δημοσ.
9 minutes ago, Ama23 said:

Καλημέρα παιδιά! Γνωρίζει κανείς ποια ώρα της ημέρας προστίθενται νέα ραντεβού; Μπαίνω πρωί πρωί εδώ και μια εβδομάδα άλλα άκρη δεν βρίσκω. Ή προστίθενται όλα αρχές του μήνα;

μεσάνυχτα.

Μπες 00:01 και κάτι θα βρεις (εγώ έτσι το έκανα)

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, 9-11 είπε

Οποτε και να ειχες βγάλει την παλια ταυτότητα ισχύει μεχρι 3/8/2026

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...