Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
8 hours ago, Walternet said:

1)ΑΑΔΕ ενημερώθηκε αυτόματα σε λιγότερο από 5 εργάσιμες

2)οι τράπεζες ενημερώθηκαν online μεσω web banking --  kyc εύκολα

3) ο πάροχος ενέργειας με αποστολή online μέσα από την φόρμα επικοινωνείας επισυνάπτωντας  ψηφιοποιημενη  την ταυτότητα

Ολα ευκολα online και χωρις να χαθεί χρόνος σε μετακινήσεις και αυτοπρόσωπη παρουσία ,

εκτός από το "atlas.gov.gr" ( Ενιαίο Μητρώο Ασφάλισης-Ασφαλιστικής Ικανότητας «ΑΤΛΑΣ») στην
"Ασφαλιστική Ικανότητα"  όπου ακόμα φαίνεται η παλιά ταυτότητα ,μετά από  μήνες .....

P.S. παρεπιπτόντως 

Στο e-ΕΦΚΑ που φαίνεται  ο  Α.Δ.Τ. , ο αριθμός ταυτότητας ? 

Γιατί στο Μητρώο /Ατομικά στοιχεία   ,ενω  περιέχει/φαίνεται ο  ΑΦΜ ,ο ΑΜΚΑ κ.λ.π. δεν φαίνεται ο  Α.Δ.Τ , ο αριθμός ταυτότητας.

Στη δική μου περίπτωση η ΑΑΔΕ ενημερώθηκε 24 ώρες αφού παρέλαβα τη νέα ταυτότητα. Στο atlas.gov φάνηκε μετά από 2-3 ημέρες και στις τράπεζες τα άλλαξα επι τόπου ηλεκτρονικά μέσα από τα apps τους από τις επιλογές αυτόματης ενημέρωσης στοιχείων. Μόνο η cosmote ζητησε να στείλω τα νέα στοιχεία αλλά δεν το θεωρώ και από τις πιο κρίσιμες αλλαγές που πρέπει να τρέξει κάποιος να τις κάνει άμεσα...

Στον ΕΦΚΑ δεν αναγράφεται η ταυτότητά σου παρά μόνο το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ σου.

Σχετικά με τις ειδοποιήσεις που κάποιοι λαμβάνουν και κάποιοι όχι, νομίζω πως έχει να κάνει με το αν ολοκλήρωσαν την επιβεβαίωση των στοιχείων τους μέσα από το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

τι ζητανε για να βεβαιωσεις οτι εισαι κατοικος της περιοχης που εχεις δηλωσει για να πας για την ταυτοτητα?

Τίποτα στην ουσία. Απλά παίρνεις την ευθύνη ότι λες αλήθεια. 

55 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

τι ζητανε για να βεβαιωσεις οτι εισαι κατοικος της περιοχης που εχεις δηλωσει για να πας για την ταυτοτητα?

σε ρωτανε που μενεις!

Δε ξερω αν εχει αναφερθει, με καλη φωτογραφικη μηχανη εχει βγαλει κανεις φωτογραφιες ταυτοτητας μονος του;

Επισης μπορω να ανεβασω μονος μου τις φωτογραφιες;

• Super Moderators
5 minutes ago, Georgebek2 said:

Αρα δε τον γλυτωνουμε τον φωτογραφο...

Είτε πας σε φωτογράφο που σου ανεβάζει μετά τη φωτογραφία στο MyPhoto ψηφιακά, είτε περιμένεις να σε φωτογραφίσουν στο αστυνομικό τμήμα. 

• Like 1

1 minute ago, billdanos said:

Είτε πας σε φωτογράφο που σου ανεβάζει μετά τη φωτογραφία στο MyPhoto ψηφιακά, είτε περιμένεις να σε φωτογραφίσουν στο αστυνομικό τμήμα. 

A παιζει και το αστυνομικο τμημα; Εκει ειναι δωρεαν ή πληρωνουμε; (ελπιζω να μη βγαζουν φωτο με κανα παλιο κινητο...)

• Super Moderators
4 minutes ago, Georgebek2 said:

A παιζει και το αστυνομικο τμημα; Εκει ειναι δωρεαν ή πληρωνουμε; (ελπιζω να μη βγαζουν φωτο με κανα παλιο κινητο...)

Νομίζω πως δεν σε χρεώνουν κάτι. Συνήθως έχουν μια DSLr μηχανή μαζί με εξωτερικό flash και ένα λευκό background στον τοίχο. Απλά μην περιμένεις και θαύματα μιας και ο αστυνομικός θα σε φωτογραφίσει και όχι επαγγελματίας φωτογράφος... 😛 

• Like 1

Just now, billdanos said:

Νομίζω πως δεν σε χρεώνουν κάτι. Συνήθως έχουν μια DSLr μηχανή μαζί με εξωτερικό flash και ένα λευκό background στον τοίχο. Απλά μην περιμένεις και θαύματα μιας και ο αστυνομικός θα σε φωτογραφίσει και όχι επαγγελματίας φωτογράφος... 😛 

Καλα και σε επαγγελματια φωτογραφο μια φορα φοιτητης μου ειχαν βαλει μια εξτρα ελια δωρο.. (θουβου style)

Ευχαριστω για τις πληροφοριες!

12 ώρες πριν, Walternet είπε

Στο e-ΕΦΚΑ που φαίνεται  ο  Α.Δ.Τ. , ο αριθμός ταυτότητας ? 

Γιατί στο Μητρώο /Ατομικά στοιχεία   ,ενω  περιέχει/φαίνεται ο  ΑΦΜ ,ο ΑΜΚΑ κ.λ.π. δεν φαίνεται ο  Α.Δ.Τ , ο αριθμός ταυτότητας.

Πάτα να κάνεις αίτηση για αναρρωτικη και θα δεις τα στοιχεια εκει.

3 ώρες πριν, billdanos είπε

Ακόμα και φωτογράφος να την βγάλει δεν ξέρουμε από πριν αν θα τη δεχτεί το σύστημα και να βγει η φωτογραφία στο τμήμα. 

Στο τμήμα είναι "δωρεάν" πάντως. Οι δικοί μου εκεί έβαλαν. Σιγά που θα δώσω έξτρα 10-15€ για μια φωτογραφία όταν μπορώ να βγάλω στο τμήμα. 

• Like 2

Και εγω ειχα ενδοιασμούς για τη φωτο στο τμημα αλλα λεω , αφού μπορω να γλιτωσω το 10-15ρικακι γιατι οχι. Θα με βγαλουν εκει και τερμα. Και μη σου πω βγηκε ενα τσακ καλυτερα απ τη προηγούμενη,  βεβαια ισως παιζει ρολο οτι ειναι και εγχρωμη...

Θα μπορουσε το σύστημα να κρατουσε τη φωτο σου ετσι ωστε αν τωρα πχ τυχει να θελω επανεκδοση διπλώματος να μη χρειαστει να επισυναψω φωτο.... (στο wallet και το δίπλωμα και η ταυτοτητα έχουν την ίδια φωτο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...