Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έρχεται mail για πότε είναι έτοιμη για παραλαβή. Συνήθως μια βδομάδα μετά έρχεται. Εγώ έκανα και εξουσιοδότηση μέσω gov γιατί δεν μπορούσα να πάω εκείνη τη μέρα και όλα καλά. 

Επεξ/σία από Arkin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, Stoliver said:

Τουλάχιστον λένε τι φταίει. Θέλει προσοχή με τους φωτισμούς. Υπάρχουν επίσης εφαρμογές που σου βγάζουν το background αυτόματα. 

Σε χώρα της Ευρώπης όπου έβγαλα με φίλο φωτογραφία διαβατηρίου την δέχτηκαν κατευθείαν, επίσης το σύστημα τους έλεγε αν είναι καλή η φωτογραφία. Έτσι θα έπρεπε να ήταν και το ελληνικό. 

Καλημέρα,

κι εγώ έβγαλα φωτογραφία στο τμήμα, και επειδή ασχολούμαι με βιομετρικά, έπιασα λίγο κουβέντα με τον αστυνομικό.

Το σύστημα τους ενημερώνει αν η φωτογραφία είναι αποδεκτή από άποψη ποιότητας. Σε μια κυρία που έβγαζε την ίδια ώρα με εμένα, την έβγαλαν 2η φορά, γιατί την 1η τους την απέρριψε το σύστημα.

Επίσης, ήρθε κανονικά email ότι είνια έτοιμη για παραλαβή. Δεν θυμάμαι μήπως ήρθε και SMS...

Επεξ/σία από giostau

1 minute ago, panosno1com said:

Όταν εκδίδεται η νέα , εξαφανίζεται η παλιά απο το gov wallet?

Οχι. Πρέπει να κάνεις ανάκληση εγγράφου και μετά να ξαναπροσθέσεις τη ταυτότητα για να εμφανιστεί η καινούρια.

• Like 1

1 ώρα πριν, thomasG4 είπε

Οχι. Πρέπει να κάνεις ανάκληση εγγράφου και μετά να ξαναπροσθέσεις τη ταυτότητα για να εμφανιστεί η καινούρια.

Σ ευχαριστώ,  το υποψιαστηκα οτι θα ηταν ετσι, απλα ηλπιζα οτι αν εχει βγει η καινουρια θα μου εβγαζε κανα error και θα καταλαβαινα οτι εχει βγει η νεα... Πήγα το Σαββατο 6/7 και ακόμα δεν έχει έρθει mail ..

8 hours ago, panosno1com said:

Σ ευχαριστώ,  το υποψιαστηκα οτι θα ηταν ετσι, απλα ηλπιζα οτι αν εχει βγει η καινουρια θα μου εβγαζε κανα error και θα καταλαβαινα οτι εχει βγει η νεα... Πήγα το Σαββατο 6/7 και ακόμα δεν έχει έρθει mail ..

Ε, και γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις ανάκληση και μετά προσθήκη; Φαντάζομαι αν έχει βγει η νέα, θα σου προσθέσει τη νέα. Αλλιώς θα μπει πάλι η παλιά.

3 ώρες πριν, jimmy213 είπε

Ε, και γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις ανάκληση και μετά προσθήκη; Φαντάζομαι αν έχει βγει η νέα, θα σου προσθέσει τη νέα. Αλλιώς θα μπει πάλι η παλιά.

Η λογικη λεει οτι αν δεν παραδοθει η παλια ταυτοτητα, δεν μπορει να ενεργοποιηθει η νεα. Αρα αποκλειεται να του βγει στο gov wallet.

• Like 2

Ναι παιδια , εκανα και ανακληση και προστεθηκε η παλια παλι.. Σκεφτηκα κι εγω αυτο που ειπε ο απο πανω συνφορουμιτης! Κανονικα θα επρεπε να υπηρχε δυνατοτητα να δεις την πορεια εκδοσης , οχι να περιμενεις το mail αλλα τι λεω κι εγω τωρα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, runner69 είπε

Η λογικη λεει οτι αν δεν παραδοθει η παλια ταυτοτητα, δεν μπορει να ενεργοποιηθει η νεα. Αρα αποκλειεται να του βγει στο gov wallet.

Aυτο ακριβως έγινε και σε εμένα. Με το που παρέδωσα τη παλιά και πηρα τη καινουργια, ενημερωθηκε απευθείας το συστημα και το gov wallet.

Μονο στις τράπεζες έκανα μια επικαιροποίηση ηλεκτρονικά.

Y.Γ. Ολα τα λεφτά οταν πηγα να βγάλω τη ταυτοτητα που ειχα μια κοπελιά μπροστά μου....πρέπει να ζητησε περιπου 20 φωτογραφίες να τη ξαναβγάλουν γιατι δε της άρεσε καμία. Απορω με την υπομονή του αστυνομικού  :P 

Επεξ/σία από pontez2

5 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Y.Γ. Ολα τα λεφτά οταν πηγα να βγάλω τη ταυτοτητα που ειχα μια κοπελιά μπροστά μου....πρέπει να ζητησε περιπου 20 φωτογραφίες να τη ξαναβγάλουν γιατι δε της άρεσε καμία. Απορω με την υπομονή του αστυνομικού  :P 

Αυτό με την φωτό δεν το καταλαβαίνω.Πόσο συχνά δείχνεις την ταυτότητα ώστε να σε νοίαζει τόσο πολύ πως δείχνεις στην φωτό;Λες και ειναι για το portfolio μοντέλου 

Απο αυτους που εχουνε παει ως τωρα, υπαρχει περιπτωση, για αντρογυνο να μας διεκπεραιωσουν σε ενα ενα ραντεβου?

Εχουμε 2 ραντεβου με διαφορα μιας ωρας το ιδιο απογευμα και θα ηθελα να ξεμπερδεψουμε μια και καλη

Επειδη το έχασα λιγο με τον προσωπικό αριθμό και την νέα ταυτότητα. Όποιος βγάλει τώρα θα χρειαστεί να βγάλει ξανα όταν βγει ο προσωπικός αριθμός; Ή απλα δεν θα αναγράφεται πάνω στην ταυτότητα; 

14 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Απο αυτους που εχουνε παει ως τωρα, υπαρχει περιπτωση, για αντρογυνο να μας διεκπεραιωσουν σε ενα ενα ραντεβου?

Εχουμε 2 ραντεβου με διαφορα μιας ωρας το ιδιο απογευμα και θα ηθελα να ξεμπερδεψουμε μια και καλη

Εγω ειχα κλεισει την ιδια ωρα (εννοω το ιδιο 45λεπτο) 2 ραντεβού και μας δεχτηκε κανονικα!

28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτό με την φωτό δεν το καταλαβαίνω.Πόσο συχνά δείχνεις την ταυτότητα ώστε να σε νοίαζει τόσο πολύ πως δείχνεις στην φωτό;Λες και ειναι για το portfolio μοντέλου 

Ε αν πεσεις σε κανα περιεργο.... :P

• Like 1

25 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε

Επειδη το έχασα λιγο με τον προσωπικό αριθμό και την νέα ταυτότητα. Όποιος βγάλει τώρα θα χρειαστεί να βγάλει ξανα όταν βγει ο προσωπικός αριθμός; Ή απλα δεν θα αναγράφεται πάνω στην ταυτότητα; 

Όχι η νέα ταυτότητα ισχύει κανονικά. Απλά δεν θα αναγράφεται πάνω. Ίσως και να μην γράφετε και όταν βγει ο αριθμός. Δεν ξέρουμε. 

1 ώρα πριν, tutuyo είπε

Ίσως, ρωτήστε... Αν τα έχετε όλα έτοιμα σε 5-10 λεπτά έχετε τελειώσει. 

• Like 1

3 ώρες πριν, tutuyo είπε

Mια χαρά θα σας πάρουν και τους 2. Δε γινεται και χαμός με ουρές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...