BLiTzER Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 ώρα πριν, requiem_for_a_dream είπε https://www.powergame.gr/start-ups-digital/689571/choris-ton-prosopiko-arithmo-oi-nees-taftotites-pou-ekdidontai/ Κανένα άγχος. Εμπιστεύομαι τυφλά το ελληνικό κράτος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, Stoliver said: Δεν θέλει selfie. Σε κάποιον φίλο ζητά να σας βγάλει κανονικά. 👍 δεν παιζει, μην το κανεις, θελει ιδικές προδιαγραφές δεν την βγαζει ο καθενας Πρεπει να εχει και το δικαιωμα να την ανεβασει με τον κλειδαριθμο Επεξ/σία 15 Ιουλίου από great Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 3 ώρες πριν, requiem_for_a_dream είπε https://www.powergame.gr/start-ups-digital/689571/choris-ton-prosopiko-arithmo-oi-nees-taftotites-pou-ekdidontai/ Το είχα αναφέρει κι εγώ τον Φεβρουάριο όταν κάποιο άλλο μέλος του forum είχε ανεβάσει το pdf της γνωμοδότησης και έκατσα από περιέργεια να το διαβάσω. Παρόλα αυτά ο Παπαστεργίου κάθε φορά που τον ρωτάνε, ακόμα και σε πρόσφατες συνεντεύξεις λέει ότι θα αναγράφεται στην ταυτότητα. Λίγες μέρες έμειναν (μπορεί και όχι, έχουν πέσει έξω σε όλες τις ημερομηνίες μέχρι τώρα) και θα μάθουμε οριστικά τι θα γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 13 ώρες πριν, alfeios είπε Μόνο από το my photo μπορούν να την κατεβάσουν και για να την ανεβάσεις εκεί πρέπει να είσαι πιστοποιημένος χρήστης άρα επαγγελματίας φωτογραφος Στο δίπλωμα μπορείς να ανεβάσεις δικιά σου φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Οταν βγαινουν οι νεες ταυτοτητες ξερω οτι ανανεωνονται στον gov κατευθειαν,στην τραπεζα ομως γινεται ανανεωση η πρεπει να το κανουμε χειροκινητα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothic_waver Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 7 ώρες πριν, Stoliver είπε Στο δίπλωμα μπορείς να ανεβάσεις δικιά σου φωτογραφία. Δεν την δέχονται με τίποτα. 2 φορές δοκίμασα (και selfie και με τράβηξε η σύζυγος) και απορρίφθηκαν. Βρίσκουν απίστευτες αιτίες για να σε στείλουν σε φωτογράφο. Μόλις έδωσα από myphoto προχώρησε η αίτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 ώρα πριν, SOCRATIS1000 είπε στην τραπεζα ομως γινεται ανανεωση η πρεπει να το κανουμε χειροκινητα? μέσω ebanking στο egov-kyc και τραβα τα στοιχεια η τραπεζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 33 minutes ago, hp8 said: μέσω ebanking στο egov-kyc και τραβα τα στοιχεια η τραπεζα Ναι κατάλαβα ,έχω όμως εταιρικο και δεν έχει σύνδεση με gov ,οπότε πρέπει να πάω από τράπεζα Κατευθείαν ήρθε μήνυμα από τράπεζα να ενημερώσω τα στοιχεία μου την ίδια μέρα που βγήκε η ταυτότητα ,μπαμ μπαμ Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, andreaspapp είπε Το είχα αναφέρει κι εγώ τον Φεβρουάριο όταν κάποιο άλλο μέλος του forum είχε ανεβάσει το pdf της γνωμοδότησης και έκατσα από περιέργεια να το διαβάσω. Παρόλα αυτά ο Παπαστεργίου κάθε φορά που τον ρωτάνε, ακόμα και σε πρόσφατες συνεντεύξεις λέει ότι θα αναγράφεται στην ταυτότητα. Λίγες μέρες έμειναν (μπορεί και όχι, έχουν πέσει έξω σε όλες τις ημερομηνίες μέχρι τώρα) και θα μάθουμε οριστικά τι θα γινει. Να δω ποσες εκλογες πρεπει να γινουν για να βγαλουν ταυτοτητα με ΠΑ. Εχει καταντησει παρομοιο ανεκδοτο με το μετρο της Θεσσαλονικης. Ολο με τον μηνα-διμηνο παμε εδω και 10 μηνες και στο τελος μπορει να φαμε και αλλη αναβολη λογω της αναγραφης σε δημοσιο εγγραφο. Νταξει τραγικοι. Επεξ/σία 16 Ιουλίου από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 22 ώρες πριν, andreaspapp είπε Το είχα αναφέρει κι εγώ τον Φεβρουάριο όταν κάποιο άλλο μέλος του forum είχε ανεβάσει το pdf της γνωμοδότησης και έκατσα από περιέργεια να το διαβάσω. Παρόλα αυτά ο Παπαστεργίου κάθε φορά που τον ρωτάνε, ακόμα και σε πρόσφατες συνεντεύξεις λέει ότι θα αναγράφεται στην ταυτότητα. Λίγες μέρες έμειναν (μπορεί και όχι, έχουν πέσει έξω σε όλες τις ημερομηνίες μέχρι τώρα) και θα μάθουμε οριστικά τι θα γινει. Δηλαδη το διαβασες και ακομα περιμενεις τον ΠΑ να αναγραφεται; Εφοσον δεν αλλαξει καποιος νομος εκ νεου (και δεν ξερω αν αυτο αρκει ) ο ΠΑ δεν θα αναγραφεται Ενας ακομη αριθμος θα ειναι οπως σημερα ο ΑΦΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Το feedback μου: Τις φωτο τις εβγαλα δωρεαν στο τμημα Επισης σχετικα με τον Προσωπικο Αριθμο, η υπαλληλος μου ειπε πως οταν βγει απλα θα γινει linked με την ταυτοτητα μου δηλαδη με τον αριθμο ταυτοτητας, δεν θα αναγραφεται. Η ταυτοτητα ηταν ετοιμη σε 3 εργασιμες. Γενικα καλη εμπειρια 4/5 would visit again (εβγαλα 1 αστερι λογω αναμονης στην ουρα επειδη ειχαν προτεραιοτητα οσοι πηγαιναν για δηλωση απωλειας ταυτοτητας). Επεξ/σία 16 Ιουλίου από epp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 ώρα πριν, epp είπε Το feedback μου: Τις φωτο τις εβγαλα δωρεαν στο τμημα Επισης σχετικα με τον Προσωπικο Αριθμο, η υπαλληλος μου ειπε πως οταν βγει απλα θα γινει linked με την ταυτοτητα μου δηλαδη με τον αριθμο ταυτοτητας, δεν θα αναγραφεται. Η ταυτοτητα ηταν ετοιμη σε 3 εργασιμες. Γενικα καλη εμπειρια 4/5 would visit again (εβγαλα 1 αστερι λογω αναμονης στην ουρα επειδη ειχαν προτεραιοτητα οσοι πηγαιναν για δηλωση απωλειας ταυτοτητας). Σου ηρθε email οτι ηταν ετοιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, gothic_waver είπε Δεν την δέχονται με τίποτα. 2 φορές δοκίμασα (και selfie και με τράβηξε η σύζυγος) και απορρίφθηκαν. Βρίσκουν απίστευτες αιτίες για να σε στείλουν σε φωτογράφο. Μόλις έδωσα από myphoto προχώρησε η αίτηση... Τουλάχιστον λένε τι φταίει. Θέλει προσοχή με τους φωτισμούς. Υπάρχουν επίσης εφαρμογές που σου βγάζουν το background αυτόματα. Σε χώρα της Ευρώπης όπου έβγαλα με φίλο φωτογραφία διαβατηρίου την δέχτηκαν κατευθείαν, επίσης το σύστημα τους έλεγε αν είναι καλή η φωτογραφία. Έτσι θα έπρεπε να ήταν και το ελληνικό. Στις 15/7/2024 στις 11:10 ΠΜ, great είπε δεν παιζει, μην το κανεις, θελει ιδικές προδιαγραφές δεν την βγαζει ο καθενας Πρεπει να εχει και το δικαιωμα να την ανεβασει με τον κλειδαριθμο Το έχω κάνει και έχει βγει το ξένο διαβατήριο μου με αυτόν τον τρόπο. Ίδιες προδιαγραφές έχουν σε γενικές γραμμές λόγο του διεθνού οργανισμού πολιτικής αεροπορίας icao. Επεξ/σία 16 Ιουλίου από Stoliver 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 1 hour ago, Stoliver said: Το έχω κάνει και έχει βγει το ξένο διαβατήριο μου με αυτόν τον τρόπο. Ίδιες προδιαγραφές έχουν σε γενικές γραμμές λόγο του διεθνού οργανισμού πολιτικής αεροπορίας icao. ok προφανως γνωριζες και δεν εισαι "ασχετος". Αλλα δεν ειναι για ολους σίγουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Στις 6/7/2024 στις 3:50 ΜΜ, panosno1com είπε Για την παραλαβή έρχεται mail ? Ο αστυνομικος μου ειπε όχι, απο τις 17 του μηνα ερχεστε και ρωτατε ! Σώπα ρε μεγάλε .. Αστυνομικέ, όργανο ! Που θα έρχομαι κάθε μέρα να ρωτάω αν βγήκε η ταυτότητα, δημόσιε υπάλληλε. Αν αυτή είναι η διαδικασία, το ίδιο σχόλιο πάει προς τον υπουργό και όλους τους γραμματείς και φαρισαίους που έχουν την ευθύνη της όλης διαδικασίας ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα