Stoliver Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2 ώρες πριν, tsiritiris είπε Με την κάρτα εθελοντή αιμοδότη, σου περνάνε ομάδα αίματος κ ρέζους; Κάποιοι εδώ λένε ναι. 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Ρε παιδιά πόσα σας ζήτησε ο φωτογράφος για τις φωτό; Εμένα ένας σήμερα μου ζήτησε 15€! Ή πας σε άλλον πιο φτηνά, ή απλά βγάζεις δωρεάν στο τμήμα. Καλά να πάθουν τώρα που βγαίνουν στα τμήματα οι φωτογραφίες. Μακάρι να γίνεται και στα διαβατήρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothic_waver Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2 ώρες πριν, tutuyo είπε Ρε παιδιά πόσα σας ζήτησε ο φωτογράφος για τις φωτό; Εμένα ένας σήμερα μου ζήτησε 15€! Εγώ έβγαλα με 10€ για το νέο δίπλωμα οδήγησης (μιας και δεν δέχονται από selfie -την βγάζουν άκυρη-) και θα χρησιμοποιηθεί και για την νέα ταυτότητα (επιτέλους βρέθηκε ραντεβού για 27/09 !!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 4 ώρες πριν, tsiritiris είπε Με την κάρτα εθελοντή αιμοδότη, σου περνάνε ομάδα αίματος κ ρέζους; Κι εμένα μου είπε οτι κανει η καρτα αιμοδότη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 7 ώρες πριν, tutuyo είπε Ρε παιδιά πόσα σας ζήτησε ο φωτογράφος για τις φωτό; Εμένα ένας σήμερα μου ζήτησε 15€! Τους τρωει ο πισινος τους μου φαινεται. Δεν τους εφταναν τα μεχρι προτεινος 10€ και διαμαρτυρονταν που θα βγαζουν φωτογραφιες και τα αστυνομικα τμηματα. Τωρα το πανε και 15€! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothic_waver Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Το πάνε 15 και γλιτώνουν και τα έξοδα εκτύπωσης όπως παλιά. Αλλά έπρεπε να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με selfie. Ελλάδα -2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrossss Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Το παράβολο το θέλουν εκτυπωμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, spyrossss είπε Το παράβολο το θέλουν εκτυπωμένο; Όχι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, spyrossss είπε Το παράβολο το θέλουν εκτυπωμένο; Ανάλογα σε ποιον θα τυχεις Στο ίδιο αστυνομικό τμήμα όταν πήγε η κόρη μου της ζήτησε τους αριθμούς, όταν πήγα εγώ ζήτησε να του κάνω προώθηση τα mail με τα παράβολα και τα εκτύπωσε αυτος Επεξ/σία 14 Ιουλίου από alfeios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 5 ώρες πριν, alfeios είπε Ανάλογα σε ποιον θα τυχεις Στο ίδιο αστυνομικό τμήμα όταν πήγε η κόρη μου της ζήτησε τους αριθμούς, όταν πήγα εγώ ζήτησε να του κάνω προώθηση τα mail με τα παράβολα και τα εκτύπωσε αυτος Εμενα με ρωτησε αν στα παραβολα εβαλα το αφμ ειπα ναι,το ειδε στο συστημα και τα χαρτια τα πεταξε διπλα σε φαση τζαμπα εκτυπωση τζαμπα το μελανι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Με το νέο αριθμό τι έχει γίνει ρε παιδιά πότε θα θα μπεις ή στα νέες ταυτότητες περιμένω να βγει για να πάω να βγάλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, panosno1com είπε Εμενα με ρωτησε αν στα παραβολα εβαλα το αφμ ειπα ναι,το ειδε στο συστημα και τα χαρτια τα πεταξε διπλα σε φαση τζαμπα εκτυπωση τζαμπα το μελανι Αυτό είναι το φυσιολογικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manapa Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 23 ώρες πριν, tsiritiris είπε Με την κάρτα εθελοντή αιμοδότη, σου περνάνε ομάδα αίματος κ ρέζους; Σε εμενα δεν την δεχτηκαν , ηθελαν χαρτι απο γιατρο η νοσοκομειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 22 ώρες πριν, gothic_waver είπε Εγώ έβγαλα με 10€ για το νέο δίπλωμα οδήγησης (μιας και δεν δέχονται από selfie -την βγάζουν άκυρη-) και θα χρησιμοποιηθεί και για την νέα ταυτότητα (επιτέλους βρέθηκε ραντεβού για 27/09 !!) Δεν θέλει selfie. Σε κάποιον φίλο ζητά να σας βγάλει κανονικά. 👍 2 ώρες πριν, manapa είπε Σε εμενα δεν την δεχτηκαν , ηθελαν χαρτι απο γιατρο η νοσοκομειο Επίσημα αυτό θέλει. Άμα κάποιος το δεχτεί ασκεί διακριτικότητα. 3 ώρες πριν, panosno1com είπε Εμενα με ρωτησε αν στα παραβολα εβαλα το αφμ ειπα ναι,το ειδε στο συστημα και τα χαρτια τα πεταξε διπλα σε φαση τζαμπα εκτυπωση τζαμπα το μελανι Δεν θέλουν εκτύπωση. Απλά κρατά το email επιβεβαίωσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Stoliver είπε Δεν θέλει selfie. Σε κάποιον φίλο ζητά να σας βγάλει κανονικά. 👍 Μόνο από το my photo μπορούν να την κατεβάσουν και για να την ανεβάσεις εκεί πρέπει να είσαι πιστοποιημένος χρήστης άρα επαγγελματίας φωτογραφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
requiem_for_a_dream Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου https://www.powergame.gr/start-ups-digital/689571/choris-ton-prosopiko-arithmo-oi-nees-taftotites-pou-ekdidontai/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα