SabotazNic Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Ω ρε φίλε... δηλαδή έχω μόνο 1 στις 10 πιθανότητες να πετύχω το 666 ενω επιλεγοντας το 69 εχεις σιγουρα 100% πιθανοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLiTzER Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Γίνεται να βάλω στο τέλος "Α" όπως ο Φουσέκης; 😁 Ή θα το διαλέξουν αυτοί το γράμμα και θα το βάλουν όπου θέλουν; Καλά... μέχρι να βγει ΦΕΚ μπορεί να βάλουν και μικρούς-κεφαλαίους χαρακτήρες, ειδικά σύμβολα κλπ... ώστε να μη το θυμόμαστε με τίποτα απ'έξω όπως τους κωδικούς στις τράπεζες. Τι άλφα ρε γαβγάβ; Νομίζω θα έχει 2 γράμματα (και έναν αριθμό), και πιθανολογώ ότι οι περισσότεροι θα επιλέξουν τα αρχικά τους. Βέβαια, ναι, ελληνικό κράτος, οπότε μπορεί να έχει μόνο αζτεκικά σύμβολα μέχρι τότε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Κατι αρχισε να αχνοφαινεται... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 42 λεπτά πριν, runner69 είπε Κατι αρχισε να αχνοφαινεται... Άρα ισχύει αυτά που είπε ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης. Δεν το πίστευα γιατί από τον περσινό Νοέμβριο μας πήγαιναν μήνα παρά μήνα και από εμένα έχουν χάσει την αξιοπιστία τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 7 hours ago, BLiTzER said: Τι άλφα ρε γαβγάβ; Νομίζω θα έχει 2 γράμματα (και έναν αριθμό), και πιθανολογώ ότι οι περισσότεροι θα επιλέξουν τα αρχικά τους. Βέβαια, ναι, ελληνικό κράτος, οπότε μπορεί να έχει μόνο αζτεκικά σύμβολα μέχρι τότε. Άμα έχει 2 γράμματα, θα βγάλω μια τζιτζιφιά κι ένα μπάμπουρα με αζτεκική καλλιγραφία. 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 8 ώρες πριν, runner69 είπε Κατι αρχισε να αχνοφαινεται... Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορείτε και βρίσκετε τις σελίδες ενώ δεν έχουν αναφερθεί πουθενα. Εισ'ωραίος! Στο site πίσω απ'την εικόνα που κάνει loading συνέχεια έχει κείμενο: Έκδοση Προσωπικού Αριθμού myInfo.gov.gr 0 Πολίτες με Προσωπικό Αριθμό 0 Ταυτοποιημένοι πολίτες εν ζωή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορούμε να ανεβάσουμε μόνοι μας μια φωτογραφία στο myphoto (και προφανώς να ελέγχεται αν πληροί τις προδιαγραφές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimmy213 είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορούμε να ανεβάσουμε μόνοι μας μια φωτογραφία στο myphoto (και προφανώς να ελέγχεται αν πληροί τις προδιαγραφές). Γιατί μάλλον κλέγονται οι φωτογράφοι. Στην έκδοση Ελλάδα 3.0 βλέπουμε. Στα διπλώματα οδήγησης μπορείς να ανεβάσεις δικιά σου. Σημειωτέον είναι ίδιες ακριβώς προδιαγραφές. https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/antikatastase-adeias-odegeses-me-neou-tupou "να επισυνάψετε φωτογραφία σας και δείγμα της υπογραφής σας (δίνεται η δυνατότητα χρήσης του myphoto)" Επίσης στα διαβατήρια θέλουν ακόμα φωτογραφία εκτυπωμένη. Παντού μισές δουλειές. Σε κάποιες χώρες του εξωτερικού γίνεται να ανεβάσεις μόνος σου την φωτογραφία και ελέγχουν αν τηρεί τα κριτήρια. Οπότε γλιτώνεις χρήματα από εκεί. Θα έπρεπε να σε βγάζουν στο τμήμα όπως με τις ταυτότητες, σε φωτογράφο και επίσης με δικά σου μέσα. Τρεις επιλογές. Επεξ/σία 22 Ιουνίου από Stoliver 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathimatikos196 Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα . Μία ερώτηση και συγνώμη αν έχει απαντηθεί. Μπορώ για έκδοση νέας ταυτότητας να προσέλθω σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ? Συγκεκριμένα θα μπορούσα να κάνω τις διαδικασίες στο ΑΤ του μέρους στο οποίο θα είμαι στις διακοπές μου ? Σημειωτέον υπάρχει ακίνητο στο όνομα μου. στο συγκεκριμένο μέρος. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από mathimatikos196 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, mathimatikos196 είπε Καλημέρα . Μία ερώτηση και συγνώμη αν έχει απαντηθεί. Μπορώ για έκδοση νέας ταυτότητας να προσέλθω σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ? Συγκεκριμένα θα μπορούσα να κάνω τις διαδικασίες στο ΑΤ του μέρους στο οποίο θα είμαι στις διακοπές μου ? Ευχαριστώ. Η έκδοση , αν δεν κάνω λάθος , γίνεται στο ΑΤ μόνιμης κατοικίας η εκεί που εκδόθηκε η προηγούμενη , να δηλώσεις απώλεια η κλοπή μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε ΑΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mathimatikos196 είπε Καλημέρα . Μία ερώτηση και συγνώμη αν έχει απαντηθεί. Μπορώ για έκδοση νέας ταυτότητας να προσέλθω σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ? Συγκεκριμένα θα μπορούσα να κάνω τις διαδικασίες στο ΑΤ του μέρους στο οποίο θα είμαι στις διακοπές μου ? Σημειωτέον υπάρχει ακίνητο στο όνομα μου. στο συγκεκριμένο μέρος. Ευχαριστώ. Ναι. Πρέπει όμως να δηλώσετε την διεύθυνση όταν κλείσετε ραντεβού για να μην έχετε πρόβλημα και το ακυρώσουν. Πρέπει να μένετε στο μέρος του ΑΤ για να μην έχετε θέμα. Είτε μόνιμα είτε προσωρινά. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από Stoliver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 22/6/2024 στις 12:47 ΜΜ, Stoliver είπε Στα διπλώματα οδήγησης μπορείς να ανεβάσεις δικιά σου. Σημειωτέον είναι ίδιες ακριβώς προδιαγραφές. https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/antikatastase-adeias-odegeses-me-neou-tupou "να επισυνάψετε φωτογραφία σας και δείγμα της υπογραφής σας (δίνεται η δυνατότητα χρήσης του myphoto)" Ουτε στο διπλωμα μπορεις... θελει υποχρεωτικά φωτογράφο και μάλιστα πρέπει να ανεβάσει και την υπογραφή. Στο myphoto δεν μπορει να ανεβάσει ιδιώτης... αλλά μόνο πιστοποιημένος φωτογράφος... Επεξ/σία 23 Ιουνίου από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathimatikos196 Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου ευχαριστώ πάρα πολύ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, teot είπε Ουτε στο διπλωμα μπορεις... θελει υποχρεωτικά φωτογράφο και μάλιστα πρέπει να ανεβάσει και την υπογραφή. Στο myphoto δεν μπορει να ανεβάσει ιδιώτης... αλλά μόνο πιστοποιημένος φωτογράφος... Αν δεν γίνεται πλέον τότε μάλλον μέχρι και σε αυτό έφτασε η επιρροή τους. https://howto.gov.gr/mod/book/view.php?id=484&chapterid=1161 Εδώ στον οδηγό δείχνει ξεκάθαρα πως ανεβάζουμε φωτογραφία από το αρχείο μας. 15 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε ευχαριστώ πάρα πολύ . "Για τη διευκόλυνσή σας και την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας σας, θα πρέπει να έχετε προγραμματίσει την επίσκεψή σας στην Αρχή έκδοσης του τόπου μόνιμης ή προσωρινής διαμονής σας." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, Stoliver είπε https://howto.gov.gr/mod/book/view.php?id=484&chapterid=1161 Εδώ στον οδηγό δείχνει ξεκάθαρα πως ανεβάζουμε φωτογραφία από το αρχείο μας. Πιθανόν και να κανω λάθος... δεν την ηξερα αυτη την διαδικασία.... Σ αυτη απο οτι είδα ανεβάζεις απ ευθείας στο δίπλωμα.... εγω καταλαβα οτι την ανεβάζεις στο myphoto που εκει μονο πιστοποιημένος φωτογραφος μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα