Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε υπαρχει καποιος που δεν θα βαλει ΑΑΑ η εστω ΧΧΧ? ανουσιο το βρισκω. η μαλλον παραλογο. Α εγώ θα βάλω ΑΡΡ(LE) 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε υπαρχει καποιος που δεν θα βαλει ΑΑΑ η εστω ΧΧΧ? ανουσιο το βρισκω. η μαλλον παραλογο. Ο Π.Α. θα αποτελείται από 12 αλφαβητικά στοιχεία, εκ των οποίων τουλάχιστον τα 9 θα είναι αριθμητικά. Για τον σχηματισμό του θα χρησιμοποιούνται 3 αλφαβητικά στοιχεία (γράμματα) και στη συνέχεια οι 9 αριθμοί του ΑΦΜ. Οι αριθμοί που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι από το 0 έως το 9 και τα αλφαβητικά στοιχεία θα είναι κεφαλαία γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου, τα οποία όμως είναι ομόγραφα στο λατινικό αλφάβητο. Δηλαδή δεν θα μπορεί να είναι τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου, π.χ., Γ, Ξ, Ω κ.λπ. οι πολίτες πριν από την έκδοση του Π.Α. έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα 2 από τα 3 αλφαβητικά στοιχεία (γράμματα) που προβλέπονται για τη δημιουργία του, όπως μπορούν να κάνουν το ίδιο και για τα ανήλικα προστατευόμενα μέλη τους. Σε αντίθετη περίπτωση, τα ψηφία θα παραχθούν τυχαία από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΓΓΠΣΨΔ). Πηγή ΠΘ. 41 λεπτά πριν, Black Demis είπε και εγω σε επαγγελματία εκανα ουτε υπογραφή ουτε τπτ ενα τάλιρο εδωσα κα τέλος μέτρια φωτο έβγαλαν οντος αλλα οτι και να ειναι τάλιρο εδωσα Σούπερ τιμή. 14 ώρες πριν, csontheline είπε Βγήκε ο ενιαίος αριθμός ή τζάμπα θα πάω για αλλαγή ταυτότητας; Να το αφήσω για του χρόνου; Ίσως τον Σεπτέμβριο. 12 ώρες πριν, vagos789 είπε Δεν υπαρχει καμια ημερομηνια για τον ενιαιο αριθμο,μπορει να βγει το 3024 και να μην επιτρεπεται η αναγραφη του πανω στην ταυτοτητα Σωστά. Τουλάχιστον έχουμε εξελιγμένες ταυτότητες πλέον και δεν ξαναπάμε πίσω σε αυτό. 2 ώρες πριν, billdanos είπε Ε οκ σιγά το θέμα. Αφού θα είναι το ΑΦΜ και τα τρία γράμματα που θα επιλέγει ο καθένας, δεν θα είναι κάτι που θα χρειάζεσαι κόπο για να το θυμάσαι. Στο τμήμα πάντως, μου είπαν πως δεν ξέρουν καν ακόμη αν τελικά θα αναγράφεται πάνω στις ταυτότητες. Φαίνεται ότι έχουν αφήσει κενό στις ταυτότητες στο πίσω μέρος, δεξιά, κάτω από το ύψος τους κατόχου. Σε νόμο του 2018 είχε τον ΑΜΚΑ στο πίσω μέρος. Σε δείγμα ταυτοτήτων του 2015 είχε τον ΑΜΚΑ (ή τον ΑΦΜ) στο πίσω μέρος. Αν είχαν βγει τότε (με την προηγούμενη εταιρία) δεν θα τρέχαμε τώρα να αλλάξουμε. Σίγουρα μέχρι το 26 δεν προλαβαίνουμε. 9 ώρες πριν, tutuyo είπε αυτο με τον προσωπικο αριθμο νομιζω οτι ειναι (αλλη μια) μεγαλη παπατζα κατι ειχαν πει προεκλογικα,φυσικα αοριστα εντελως, καποια στιγμη στο μελλον θα δουμε κι εγω νομιζω δεν θα βγει ποτε, η τουλαχιστον δεν θα χρειαζεται να ειναι πανω στην ταυτοτητα. Αλλιως αμα ηταν προαπαιτουμενο θα το ειχαν ηδη προχωρησει Από τεχνικής πλευράς λένε ότι είναι έτοιμοι και ότι απλά έχει κολλήσει στην αρχή προστασίας... Αλλά φαντάσου μιλάνε για αυτόν τον αριθμό, μάλλον 4 χρόνια... Δεν έκαναν τον ΑΦΜ τον μοναδικό αριθμό μια και καλή... Άμα μπλέκεις με αργόσχολες υπηρεσίες την έβαψες... Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Stoliver 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 hour ago, basilis_k6 said: υπαρχει καποιος που δεν θα βαλει ΑΑΑ η εστω ΧΧΧ? ανουσιο το βρισκω. η μαλλον παραλογο. AEK, PAO, KKE, IBM, AMD, κτλπ 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Εγώ το ΠΑ το "διαβάζω" σαν ακόμη μια αεριτζιδικη παπατζα που κατόρθωσε να πουλήσει ένα τζιμανι μεγάλης εταιρείας development, στο υπουργείο ως έργο Με δεδομένο ότι το αφμ είναι πρωτεύων κλειδί μοναδικό, δεν καταλαβαίνω γιατί να βγάλουμε ακόμη ένα . Εκτός κι αν είναι κάποιου είδους φορετη κοινοτική οδηγία ώστε όλη η ΕΕ να έχει ίδιες ταυτότητες Αλλά ακόμη κι αν κααααααποια στιγμή στο μέλλον προχωρησει, Ε αντί να κάνεις 45' ραντεβού να σου βγάλουν μια ταυτότητα, θα πηγαίνεις, θα στο χτυπάνε 5' και θα φεύγεις Κλαιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Ως προς τη φωτογραφία, αξίζει το ρίσκο στο τμήμα ή καλυτερα σε φωτογραφο να την ανεβασει στο myphoto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Ποιο ρισκο ρε παιδια, δεν θα μοιρασουν τις φωτογραφιες σε datin' apps Μια σκουρα φωτο ειναι (λογω επιστρωσης)δεν φαινονται πολλα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 10 hours ago, tutuyo said: Εγώ το ΠΑ το "διαβάζω" σαν ακόμη μια αεριτζιδικη παπατζα που κατόρθωσε να πουλήσει ένα τζιμανι μεγάλης εταιρείας development, στο υπουργείο ως έργο Με δεδομένο ότι το αφμ είναι πρωτεύων κλειδί μοναδικό, δεν καταλαβαίνω γιατί να βγάλουμε ακόμη ένα . Εκτός κι αν είναι κάποιου είδους φορετη κοινοτική οδηγία ώστε όλη η ΕΕ να έχει ίδιες ταυτότητες Αλλά ακόμη κι αν κααααααποια στιγμή στο μέλλον προχωρησει, Ε αντί να κάνεις 45' ραντεβού να σου βγάλουν μια ταυτότητα, θα πηγαίνεις, θα στο χτυπάνε 5' και θα φεύγεις Κλαιν Γιατί ταυτότητα βγάζεις πριν πάρεις ΑΦΜ, θα μου πεις γιατί δεν αλλάζουν τα σχετικά με τον ΑΦΜ να τον λαμβάνεις νωρίτερα, γιατί δεν βάζουν τον ΑΜΚΑ που όλοι λαμβάνουμε πλέον πιο νωρίς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, sdikr είπε Γιατί ταυτότητα βγάζεις πριν πάρεις ΑΦΜ, θα μου πεις γιατί δεν αλλάζουν τα σχετικά με τον ΑΦΜ να τον λαμβάνεις νωρίτερα, γιατί δεν βάζουν τον ΑΜΚΑ που όλοι λαμβάνουμε πλέον πιο νωρίς. Πλέον ΑΦΜ παίρνεις με το που γίνεσαι 12, όταν έχεις και την υποχρέωση να βγάλεις και ταυτότητα. Μάλιστα, έχουν πει ότι θέλουν να χορηγείται με το που γεννιέσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 hour ago, sdikr said: Γιατί ταυτότητα βγάζεις πριν πάρεις ΑΦΜ, θα μου πεις γιατί δεν αλλάζουν τα σχετικά με τον ΑΦΜ να τον λαμβάνεις νωρίτερα, γιατί δεν βάζουν τον ΑΜΚΑ που όλοι λαμβάνουμε πλέον πιο νωρίς. σωστα, ειναι και ο ΑΜΚΑ αρα εχουμε ηδη 2 μοναδικους αριθμους, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και θελουμε και ενα 3ο because reasons ε τωρα πια σιγουρευτηκα οτι καποια λαμογια παιζει😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 15 hours ago, basilis_k6 said: υπαρχει καποιος που δεν θα βαλει ΑΑΑ η εστω ΧΧΧ? ανουσιο το βρισκω. η μαλλον παραλογο. AEK από μένα δαγκωτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 4 ώρες πριν, sdikr είπε Γιατί ταυτότητα βγάζεις πριν πάρεις ΑΦΜ, θα μου πεις γιατί δεν αλλάζουν τα σχετικά με τον ΑΦΜ να τον λαμβάνεις νωρίτερα, γιατί δεν βάζουν τον ΑΜΚΑ που όλοι λαμβάνουμε πλέον πιο νωρίς. Ο ΑΜΚΑ έχει προσωπικά στοιχεία. Πρέπει να καταργηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 hours ago, tutuyo said: σωστα, ειναι και ο ΑΜΚΑ αρα εχουμε ηδη 2 μοναδικους αριθμους, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και θελουμε και ενα 3ο because reasons ε τωρα πια σιγουρευτηκα οτι καποια λαμογια παιζει😀 Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με λαμογια 16 minutes ago, Stoliver said: Ο ΑΜΚΑ έχει προσωπικά στοιχεία. Πρέπει να καταργηθεί. Και είναι ενας απο τους λόγους που δεν μπήκε σαν προσωπικός αριθμός, σίγουρα όχι όμως για κατάργηση γενικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
requiem_for_a_dream Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις οδηγίες γίνεται λόγος για: "Είκοσι-τέσσερις (24) ώρες πριν και δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του προγραμματισμένου ραντεβού ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει από την πλατφόρμα μήνυμα υπενθύμισης στο email που έχει δηλώσει." Εγώ, έχω αύριο αλλά δεν έχω λάβει mail. Επιπρόσθετα, πρέπει να παραδώσουμε την παλιά ταυτότητα την ώρα του ραντεβού; Επεξ/σία 12 Ιουνίου από requiem_for_a_dream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 21 λεπτά πριν, requiem_for_a_dream είπε Στις οδηγίες γίνεται λόγος για: "Είκοσι-τέσσερις (24) ώρες πριν και δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του προγραμματισμένου ραντεβού ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει από την πλατφόρμα μήνυμα υπενθύμισης στο email που έχει δηλώσει." Εγώ, έχω αύριο αλλά δεν έχω λάβει mail. Επιπρόσθετα, πρέπει να παραδώσουμε την παλιά ταυτότητα την ώρα του ραντεβού; Ίσως στα ανεπιθύμητα είναι. Πρέπει να την έχεις μαζί σου και όταν έρθει η νέα, παραδίδεις την παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmysss! Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Για να βγαλεις (για πρωτη φορα διαβατηριο) , πρεπει να εχεις ταυτοτητα νεου τυπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα