Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπαρχει καμια ημερομηνια για τον ενιαιο αριθμο,μπορει να βγει το 3024 και να μην επιτρεπεται η αναγραφη του πανω στην ταυτοτητα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, vagos789 είπε

Δεν υπαρχει καμια ημερομηνια για τον ενιαιο αριθμο,μπορει να βγει το 3024 και να μην επιτρεπεται η αναγραφη του πανω στην ταυτοτητα

Δεν βγήκε ούτε ξέρουμε πότε θα βγει. Λογικά όταν τελειώσει η διορία για τις νέες ταυτότητες. Έβγαλα πριν κάτι μέρες ήθελαν χαρτί από μικρόβιολογικό για να γράψουν και την ομάδα αίματος μου και δεν το ήξερα. 

αυτο με τον προσωπικο αριθμο νομιζω οτι ειναι (αλλη μια) μεγαλη παπατζα

κατι ειχαν πει προεκλογικα,φυσικα αοριστα εντελως, καποια στιγμη στο μελλον θα δουμε

κι εγω νομιζω δεν θα βγει ποτε, η τουλαχιστον δεν θα χρειαζεται να ειναι πανω στην ταυτοτητα. Αλλιως αμα ηταν προαπαιτουμενο θα το ειχαν ηδη προχωρησει

Δε θα 'λεγα ότι μας χαρακτηρίζει η οργάνωση ως χώρα και λαός, οπότε δε θα μου φανεί παράξενο να μας βάλουν να τρέχουμε ξανά, είτε αυτοπροσώπως είτε με κάποιο άλλο τρόπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ να γραφει αυτον τον μοναδικο αριθμο πανω στην ταυτοτητα σας?

δεν θα σας βρισκουν με τον αριθμο ταυτοτητας οπως τωρα??

Επεξ/σία από APapsda

2 hours ago, APapsda said:

δεν καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ να γραφει αυτον τον μοναδικο αριθμο πανω στην ταυτοτητα σας?

δεν θα σας βρισκουν με τον αριθμο ταυτοτητας οπως τωρα??

τι ερωτηση ειναι αυτη ? αφου ετσι πρεπει να ειναι οταν βγει. Επισης σκοπος του ειναι να ειναι ΕΝΑΣ να σε βρισκουν με αυτον μόνο.

21 λεπτά πριν, great είπε

τι ερωτηση ειναι αυτη ? αφου ετσι πρεπει να ειναι οταν βγει. Επισης σκοπος του ειναι να ειναι ΕΝΑΣ να σε βρισκουν με αυτον μόνο.

μα παλι θα σε βρίσκουν με τον αριθμό ταυτότητας... δηλαδή τι θα γινει αν τον μοναδικό αριθμό τον έχεις στο κινητο σου γραμμένο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, APapsda είπε

μα παλι θα σε βρίσκουν με τον αριθμό ταυτότητας... δηλαδή τι θα γινει αν τον μοναδικό αριθμό τον έχεις στο κινητο σου γραμμένο?

Ο υφυπουργός είχε απαντήσει για αυτό. 

Σωστά τα λες, απλά θα είναι πιο πρακτικό να είναι πάνω στην ταυτότητα γραμμένο. 

Από πρακτικής πλευράς δεν θα ήταν δύσκολο να ξανά κάνουν χάραξη στις ήδη υπάρχουσες ταυτότητες που δεν έχουν τον προσωπικό αριθμό.

Επίσης δεν κατάλαβα γιατί δεν έβαλαν μόνο τον ΑΦΜ (που είναι γραμμένος στα διπλώματα οδήγησης) αλλά  μπλέκουμε με νέους αριθμούς που έχουν βάση τον ΑΦΜ.... 

Επεξ/σία από Stoliver
  • Like 1

• Super Moderators
33 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Ο υφυπουργός είχε απαντήσει για αυτό. 

Σωστά τα λες, απλά θα είναι πιο πρακτικό να είναι πάνω στην ταυτότητα γραμμένο. 

Ε οκ σιγά το θέμα. Αφού θα είναι το ΑΦΜ και τα τρία γράμματα που θα επιλέγει ο καθένας, δεν θα είναι κάτι που θα χρειάζεσαι κόπο για να το θυμάσαι. Στο τμήμα πάντως, μου είπαν πως δεν ξέρουν καν ακόμη αν τελικά θα αναγράφεται πάνω στις ταυτότητες. 

13 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ε οκ σιγά το θέμα. Αφού θα είναι το ΑΦΜ και τα τρία γράμματα που θα επιλέγει ο καθένας, δεν θα είναι κάτι που θα χρειάζεσαι κόπο για να το θυμάσαι. Στο τμήμα πάντως, μου είπαν πως δεν ξέρουν καν ακόμη αν τελικά θα αναγράφεται πάνω στις ταυτότητες. 

γραμματα ειναι τελικα? νουμερα νομιζα. 

• Super Moderators
23 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

γραμματα ειναι τελικα? νουμερα νομιζα. 

3 κεφαλαια γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου αλλά μόνο όσα είναι ίδια με τα αντίστοιχα αγγλικά:

ΑΒΕΖΗΙΚΜΝΟΡΤΥΧ

• Like 1

1 ώρα πριν, billdanos είπε

3 κεφαλαια γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου αλλά μόνο όσα είναι ίδια με τα αντίστοιχα αγγλικά:

ΑΒΕΖΗΙΚΜΝΟΡΤΥΧ

υπαρχει καποιος που δεν θα βαλει ΑΑΑ η εστω ΧΧΧ? ανουσιο το βρισκω. η μαλλον παραλογο.

On 11/02/2024 at 14:32, teot said:

Παραλειπόμενα  έκδοσης νέας ταυτότητας.

Οπως είχα γράψει πιο πάνω η σύζυγος μου έβγαλε νέα ταυτότητα  και επειδή  χρειάζονταν η φωτογραφία να ανέβει στο myfoto και για άλλο έγγραφο πήγαμε σε επαγγελματία φωτογράφο.

Ο φωτογράφος μας ενημέρωσε ότι εκτός απο την φωτογραφία πρέπει να ανεβάσει και την υπογραφή... κάτι που δεν ισχύει για τις ταυτότητες  γιατί υπογράφεις υποχρεωτικά ηλεκτρονικά στην αστυνομία... με αποτέλεσμα να χρεώσει 15 ευρώ για την φωτογραφία και την υπογραφή.  Η φωτογραφία που έβγαλε έχει την ανάκλαση των φωτιστικών του στις κόρες των ματιών (απαράδεκτο για  επαγγελματική φωτογραφία)  που όταν την είδα στο σπίτι μου δημιούργησε μια αμφιβολία αν θα την περάσει το σύστημα.  (τελικά έγινε αποδεκτή).

Την ώρα που είμασταν στην αστυνομία απο τα τρία άτομα που ήρθαν με εξωτερικές φωτογραφίες μόνο της συζύγου πέρασε, οι άλλοι δύο ξαναέβγαλαν εκεί γιατί τις απέρριψε το σύστημα.  

και εγω σε επαγγελματία εκανα ουτε υπογραφή ουτε τπτ ενα τάλιρο εδωσα κα τέλος μέτρια φωτο έβγαλαν οντος αλλα οτι και να ειναι τάλιρο εδωσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...