Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Στην επικαιροποιηση στοιχειων που έκανα στην εθνική, υπάρχει ένα μικρό πλαίσιο φωτογραφίας που υποτίθεται θα έπρεπε το κεφάλι να είναι κεντραρισμενο... εμένα (ευτυχώς) λείπει μόνο το σαγόνι. 😅 Καλά η τράπεζα δεν νοιάζεται για τη φωτό σου, τα υπόλοιπα την ενδιαφέρουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 8 minutes ago, billdanos said: Καλά η τράπεζα δεν νοιάζεται για τη φωτό σου, τα υπόλοιπα την ενδιαφέρουν! Αναρωτιέμαι απλά πώς θα φαίνεται η φώτο στο GOV Wallet, αν θα είναι εντός ή εκτός πλαισίου. Δεν μπορώ προς το παρών να το διαπιστώσω γιατί έχει πρόβλημα το Xiaomi μου με το certification του δακτυλικού αποτυπώματος και κάποιες εφαρμογές υπολειτουργούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Έβγαλα και εγώ πριν κάτι μέρες μιας και η παλιά είχε λήξει. Επίκαιροποίηση να κάνω σε τράπεζες χρειάζεται πουθενά αλλού? Και για εφκα διάβασα ότι δεν περνάει αυτόματα από το gov ενώ εφορία πχ πάει αυτόματα η νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 hour ago, ekrepali said: Αναρωτιέμαι απλά πώς θα φαίνεται η φώτο στο GOV Wallet, αν θα είναι εντός ή εκτός πλαισίου. Δεν μπορώ προς το παρών να το διαπιστώσω γιατί έχει πρόβλημα το Xiaomi μου με το certification του δακτυλικού αποτυπώματος και κάποιες εφαρμογές υπολειτουργούν. Νομίζω πως όταν πας να κάνεις ενημέρωση στοιχείων σε τράπεζα σου δείχνει και την φωτογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 6 hours ago, ekrepali said: Στην επικαιροποιηση στοιχειων που έκανα στην εθνική, υπάρχει ένα μικρό πλαίσιο φωτογραφίας που υποτίθεται θα έπρεπε το κεφάλι να είναι κεντραρισμενο... εμένα (ευτυχώς) λείπει μόνο το σαγόνι. 😅 ναι και στην gov app δεν ειναι κεντραρισμένα, καποιος μπερδεψε μερικα νουμερα στο .css 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αν ζητήσω απο την εφαρμογή του κινητού ψηφιακό αντίγραφο ταυτότητας η φωτογραφία απο μακρόστενη που είναι .... γίνεται τετράγωνη και καλύπτει όλο το τετράγωνο πλαίσιο χωρίς περικοπή με αποτέλεσμα να βγαίνει παραμορφωμένη. Το ίδιο βλέπω και στις συζύγου, αλλά εκεί είναι πολυ πιο μικρή η παραμόρφωση... που μόνο αν τις βάλεις διπλα δίπλα καταλαβαίνεις την παραμόρφωση. Επεξ/σία 8 Ιουνίου από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 23 ώρες πριν, billdanos είπε Καλά η τράπεζα δεν νοιάζεται για τη φωτό σου, τα υπόλοιπα την ενδιαφέρουν! Ισχύει ότι το κουμπί για την πόρτα σαρώνει ή έχει σαρώσει την πρώτη φορά το δαχτυλικό αποτύπωμα ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 24 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Ισχύει ότι το κουμπί για την πόρτα σαρώνει ή έχει σαρώσει την πρώτη φορά το δαχτυλικό αποτύπωμα ; Νέα θεωρία είναι αυτή? Προφανώς και δεν παίζει κάτι τέτοιο… 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Δεν είναι θεωρία, ο αρμόδιος υπάλληλος, διευθυντής δεν ξέρω γω τι, έτσι ανοίγει το πρωί. Το θέμα είναι αν σαρώνει μόνο το δικό του για να ανοίξει ή και των υπολοίπων κατά την διάρκεια της μέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 26 minutes ago, 1nsom-n1k said: Δεν είναι θεωρία, ο αρμόδιος υπάλληλος, διευθυντής δεν ξέρω γω τι, έτσι ανοίγει το πρωί. Το θέμα είναι αν σαρώνει μόνο το δικό του για να ανοίξει ή και των υπολοίπων κατά την διάρκεια της μέρας. Άντε πες πως το κάνει, πως κάνει την αντιστοίχηση το σύστημα ώστε να βάλει το δαχτυλικό σου στον δικό σου λογαριασμό και όχι κάποιου άλλου; Ξέρω, έχουν και κάμερα που σε καταγράφει και με αναγνώριση προσώπου κάνει και αυτό Τέτοια συστήματα κοστίζουν χιλιάδες ευρώ και για αυτό τα βλέπουμε σε μεγάλα αεροδρόμια κυρίως, σίγουρα δεν έχουν δώσει αυτά τα ποσά για το σύστημα εισόδου στην υπηρεσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ε τότε είναι μόνο για τον διευθυντή όταν ανοίγει το πρωί και είναι αντιστοιχισμένο στο δικό του μόνο, όπως σε ένα smartphone. Πάντως για να έχει το κουμπί σαρωτή, έχει. Ότι τύπου κι αν είναι το κουμπί, μεταλλικό, rubber κλπ. Ούτε μιλάμε για κάποιο τεράστιο κόστος για μια τράπεζα, ακόμη κι αν έχει εκατοντάδες καταστήματα. Με λιγότερα από 100 ευρώ μπορεί κανείς να αλλάξει την κλειδαριά του σπιτιού του σε μια έξυπνη με σαρωτή, είτε με κουμπί είτε στο χερούλι της πόρτας. Το ίδιο φτηνός είναι κι ένας σαρωτής για χώρο εργασίας αντιστοιχισμένος σε μια μικρή λίστα εργαζομένων. Τώρα για μια τράπεζα ακόμα κι αν σκανάρει του καθενός θα ήταν φαντάζομαι πιο εύκολο να τσεκάρει μια Blacklist όπου οι εγκληματίες έχουν ήδη δώσει τα αποτυπώματα στην αστυνομία. Τέλος πάντων, ας μην το συνεχίσουμε να μην είμαστε κι εκτός θέματος. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από 1nsom-n1k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 6 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Δεν είναι θεωρία, ο αρμόδιος υπάλληλος, διευθυντής δεν ξέρω γω τι, έτσι ανοίγει το πρωί. Το θέμα είναι αν σαρώνει μόνο το δικό του για να ανοίξει ή και των υπολοίπων κατά την διάρκεια της μέρας. Τι σχέση έχει με το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 38 λεπτά πριν, Stoliver είπε Τι σχέση έχει με το θέμα... Δεν έχει. Βγήκα off topic, συγνώμη, να σβηστούνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichalisT Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Το σύστημα πάντως, δεν φαίνεται να είναι ενημερωμένο με τα διαθέσιμα ραντεβού. Είμαι σε σχετικά μικρή πόλη, και δεν έχει καθόλου διαθεσιμότητα για τους επόμενους μήνες, αλλά πλησίον τμήματα, έχουν πολλά διαθέσιμα ραντεβού. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι έτρεξαν όλοι να κλείσουν ραντεβού. Πάντως θα έπρεπε να ανατεθεί και σε τοπικά γραφεία δήμων, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 21 ώρες πριν, MichalisT είπε Το σύστημα πάντως, δεν φαίνεται να είναι ενημερωμένο με τα διαθέσιμα ραντεβού. Είμαι σε σχετικά μικρή πόλη, και δεν έχει καθόλου διαθεσιμότητα για τους επόμενους μήνες, αλλά πλησίον τμήματα, έχουν πολλά διαθέσιμα ραντεβού. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι έτρεξαν όλοι να κλείσουν ραντεβού. Πάντως θα έπρεπε να ανατεθεί και σε τοπικά γραφεία δήμων, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία. Όπως είπαμε εδώ, μπορείτε να βρείτε ακυρωμένα, με λίγη τύχη. Εγώ έτσι έχω κλείσει ραντεβού σε μήνα με κανένα ραντεβού. Όλο και κάτι θα βρείτε. Τα ραντεβού θα έπρεπε να έχουν μικρότερη διάρκεια, τα 45 λεπτά που δίνουν είναι στην χειρότερη περίπτωση όπου όλα πάνε στραβά ή μάλλον απλά λόγο τεμπελιάς. Δεν νομίζω να προλάβουν να γίνει η αλλαγή μέχρι το 08 του '26. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα