logokrimenos Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Έβγαλα και εγώ επιτέλους. Δεν μ ζήτησαν κάποιο αποδεικτικό κατοικίας, μόνο διεύθυνση. Τώρα σε ααδε έχει περάσει, πρέπει να κάνω κάποια κίνηση και για τράπεζες ή το παίρνει αυτόματα? Επίσης vodafone cosmote κλπ θέλει απο κατάστημα ή γίνεται με mail? 49 minutes ago, logokrimenos said: Έβγαλα και εγώ επιτέλους. Δεν μ ζήτησαν κάποιο αποδεικτικό κατοικίας, μόνο διεύθυνση. Τώρα σε ααδε έχει περάσει, πρέπει να κάνω κάποια κίνηση και για τράπεζες ή το παίρνει αυτόματα? Επίσης vodafone cosmote κλπ θέλει απο κατάστημα ή γίνεται με mail? Εντωμεταξύ έβγαλα μαζί με τον πατερα μ και τη μανα μου. ΑΑΔΕ τα πήρε αμέσως, εφκα πήρε της μανας μου, την δικια μου οχι ακομα και στου πατερα μου εμφανιζει 2 ταυτοτητες πριν η οποία είναι και λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 2 ώρες πριν, logokrimenos είπε Έβγαλα και εγώ επιτέλους. Δεν μ ζήτησαν κάποιο αποδεικτικό κατοικίας, μόνο διεύθυνση. Τώρα σε ααδε έχει περάσει, πρέπει να κάνω κάποια κίνηση και για τράπεζες ή το παίρνει αυτόματα? Επίσης vodafone cosmote κλπ θέλει απο κατάστημα ή γίνεται με mail? Εντωμεταξύ έβγαλα μαζί με τον πατερα μ και τη μανα μου. ΑΑΔΕ τα πήρε αμέσως, εφκα πήρε της μανας μου, την δικια μου οχι ακομα και στου πατερα μου εμφανιζει 2 ταυτοτητες πριν η οποία είναι και λάθος. Για τις τραπεζες ναι θα τρεξεις μεσω ebanking το KYC που παιρνει τα στοιχεια απο την ααδε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W_anakin Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου Παιδιά σήμερα παρέλαβα τη νέα ταυτότητα. Το know your customer προς το παρόν δεν έχει καθόλου στοιχεία ταυτότητας (ούτε τα παλιά). Μήπως θέλει ένα διάστημα να ενημερωθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου Με cosmote που ρώτησα στο chat μου έδωσαν ένα mail ([email protected]) και μου είπαν να στείλω τη νέα ταυτοτητα μαζί με ένα χαρτί που θα γράψω τι θέλω (επικαιροποίηση ταυτότητας δηλαδή) και να το υπογράψω (τέρμα χύμα έτσι σκέτο χαρτί). Το έκανα και μου ήρθε ειδοποίηση μετά από ένα μήνα και κάτι ότι το αίτημα μου ολοκληρώθηκε. Βέβαια όταν μπαίνω στο myCosmote και εκτυπώνω βεβαίωση κατόχου γραμμης ακόμα τη παλιά δείχνει. Οπότε έκαναν 1 μήνα + και ακόμα ουσιαστικά δεν το ολοκλήρωσαν. Vodafone παρόμοια διαδικασία τύπου στείλε mail ( [email protected]) με ταυτότητα αλλά και υπεύθυνη δήλωση και μετά από λίγες μέρες με πήρε τηλέφωνο κάποιος να κάνει μια επιβεβαίωση με κωδικό σε sms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis1997 Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 24 Μαϊου από fotis1997 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W_anakin Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου Πρέπει να πάμε και στην τοπική ΔΟΥ παιδιά στο τμήμα μητρώου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Με cosmote που ρώτησα στο chat μου έδωσαν ένα mail ([email protected]) και μου είπαν να στείλω τη νέα ταυτοτητα μαζί με ένα χαρτί που θα γράψω τι θέλω (επικαιροποίηση ταυτότητας δηλαδή) και να το υπογράψω (τέρμα χύμα έτσι σκέτο χαρτί). Το έκανα και μου ήρθε ειδοποίηση μετά από ένα μήνα και κάτι ότι το αίτημα μου ολοκληρώθηκε. Βέβαια όταν μπαίνω στο myCosmote και εκτυπώνω βεβαίωση κατόχου γραμμης ακόμα τη παλιά δείχνει. Οπότε έκαναν 1 μήνα + και ακόμα ουσιαστικά δεν το ολοκλήρωσαν. Vodafone παρόμοια διαδικασία τύπου στείλε mail ( [email protected]) με ταυτότητα αλλά και υπεύθυνη δήλωση και μετά από λίγες μέρες με πήρε τηλέφωνο κάποιος να κάνει μια επιβεβαίωση με κωδικό σε sms. Τι θα γίνει αν δεν γίνει ενημέρωση; Δεν λέω να έχει αλλάξει το όνομα σου, γιατί σας κόφτει τόσο πολύ να ξέρουν ότι έχετε νέα ταυτότητα...; Μόλις τώρα, W_anakin είπε Πρέπει να πάμε και στην τοπική ΔΟΥ παιδιά στο τμήμα μητρώου; Αυτά ενημερώνονται αυτόματα. Μόνο η τράπεζα θέλει το KYC όπως το λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W_anakin Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Stoliver είπε Τι θα γίνει αν δεν γίνει ενημέρωση; Δεν λέω να έχει αλλάξει το όνομα σου, γιατί σας κόφτει τόσο πολύ να ξέρουν ότι έχετε νέα ταυτότητα...; Αυτά ενημερώνονται αυτόματα. Μόνο η τράπεζα θέλει το KYC όπως το λένε. Το KYC δεν έχει κανένα στοιχείο ταυτότητας από εμένα. Οταν κάνεις click να σου δείξει τα πεδία της ταυτότητας δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε από την παλιά ούτε από την καινούρια. Οπότε φυσικά μόλις πατήσεις να γίνει η ενημέρωση στην τράπεζα η διαδικασία γίνεται fail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 1 ώρα πριν, W_anakin είπε Το KYC δεν έχει κανένα στοιχείο ταυτότητας από εμένα. Οταν κάνεις click να σου δείξει τα πεδία της ταυτότητας δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε από την παλιά ούτε από την καινούρια. Οπότε φυσικά μόλις πατήσεις να γίνει η ενημέρωση στην τράπεζα η διαδικασία γίνεται fail. Θα περιμενεις να περασει καμια εργασιμη μερα και μετα ξαναδοκιμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 3 ώρες πριν, Stoliver είπε Τι θα γίνει αν δεν γίνει ενημέρωση; Δεν λέω να έχει αλλάξει το όνομα σου, γιατί σας κόφτει τόσο πολύ να ξέρουν ότι έχετε νέα ταυτότητα Μπορει να σου κανουν μανουρα αμα θες να αλλαξεις παροχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου Εγω το πηρα απόφαση. Θα την βγαλω του χρονου την μερα των γενεθλίων μου που κλίνει και δεκαετία και ετσι δε παιζει να ξεχασω την ημερομηνία έκδοσης που μου την ζητανε καθε τοσο. Μπορει να εχει και τον αριθμό πολίτη μεχρι τοτε fingers crossed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Παπαστεργίου σε τοπικό κανάλι της Κοζάνης την Παρασκευή σχετικά με τον Προσωπικό Αριθμό: "..πλέον ο φάκελος πήγε στο ΣτΕ προκειμένου να εκδοθεί το επόμενο διάστημα το ΠΔ, θεωρώ μέσα στον Ιουνιο-Ιούλιο ο Προσωπικός Αριθμός θα είναι έτοιμος προς χρήση.." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου 4 minutes ago, andreaspapp said: Παπαστεργίου σε τοπικό κανάλι της Κοζάνης την Παρασκευή σχετικά με τον Προσωπικό Αριθμό: "..πλέον ο φάκελος πήγε στο ΣτΕ προκειμένου να εκδοθεί το επόμενο διάστημα το ΠΔ, θεωρώ μέσα στον Ιουνιο-Ιούλιο ο Προσωπικός Αριθμός θα είναι έτοιμος προς χρήση.." Ωραία. Έχουμε μήνα. Να διευκρίνιζε και το έτος καλά θα ήταν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W_anakin Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) Τελικά σήμερα κατάφερα να ενημερώσω την τράπεζα μέσω του KYC. Αρα θέλει τουλάχιστον μία εργάσιμη να περιμένει κάποιος από την ημέρα παραλαβής της ταυτότητας για να ενημερωθεί αυτό το σύστημα. Χρειάζεται να ενημερώσω και άλλον οργανισμό; Εχω την εντύπωση ότι μου είπαν στην Αστυνομία αν θυμάμαι καλά για ΑΑΔΕ. Τελικά τώρα που μπήκα στο site της ΑΑΔΕ έχει ενημερωθεί μόνος του βλέπω ο αριθμός ταυτότητας! Επεξ/σία 28 Μαϊου από W_anakin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 4 ώρες πριν, W_anakin είπε Τελικά σήμερα κατάφερα να ενημερώσω την τράπεζα μέσω του KYC. Αρα θέλει τουλάχιστον μία εργάσιμη να περιμένει κάποιος από την ημέρα παραλαβής της ταυτότητας για να ενημερωθεί αυτό το σύστημα. Χρειάζεται να ενημερώσω και άλλον οργανισμό; Εχω την εντύπωση ότι μου είπαν στην Αστυνομία αν θυμάμαι καλά για ΑΑΔΕ. Τελικά τώρα που μπήκα στο site της ΑΑΔΕ έχει ενημερωθεί μόνος του βλέπω ο αριθμός ταυτότητας! Ναι πλέον το κράτος, υποτίθεται, ενημερώνεται αυτόματα. Μόνο οι τράπεζες θέλουν αλλά και αυτό πλέον γίνεται διαδικτυακά. Όταν αλλάξω με το καλό δεν θα ενημερώσω τίποτα και όταν χρειαστεί, πχ. σε τράπεζα, τότε θα το κάνω. Κλάιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα