Sherlock_7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Τον Οκτώβριο λήγει το διαβατήριό μου. Θα πρέπει να βγάλω την νέα ταυτότητα προτού κάνω την ανανέωση; Η ταυτότητα μου είναι του 2019.
Stoliver Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Τον Οκτώβριο λήγει το διαβατήριό μου. Θα πρέπει να βγάλω την νέα ταυτότητα προτού κάνω την ανανέωση; Η ταυτότητα μου είναι του 2019. Όχι δεν χρειάζεται. https://www.insomnia.gr/forums/topic/823140-αυτά-είναι-τα-νέας-γενιάς-διαβατήρια/ Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2024 από Stoliver
ktikti Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 μια ερωτηση..σε revolut , viva πως ενημερωνω την ταυτοτητα?? θα πρεπει να κανω παλι mini video η θα αφησω την παλια..
great Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 4 minutes ago, ktikti said: μια ερωτηση..σε revolut , viva πως ενημερωνω την ταυτοτητα?? θα πρεπει να κανω παλι mini video η θα αφησω την παλια.. δεν εχω τετοια καθολου αλλα λογικά θεωρω με τον ιδιο τροπο που εκανες την πρωτη φορα, δεν υπαρχε περιπτωση να τα παρει μονη της. 1
sdikr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, ktikti said: μια ερωτηση..σε revolut , viva πως ενημερωνω την ταυτοτητα?? θα πρεπει να κανω παλι mini video η θα αφησω την παλια.. Μιλάς μαζί τους στο chat, τους λες άλλαξα ταυτότητα, σου λένε όκ, στο επόμενο Login σου ζητάει να ανεβάσεις την νέα, φώτο μπρος πίσω, και σου ζητάει και ένα βίντεο αν θυμάμαι καλά με την ταυτότητα. Σε Payzy πρέπει να κάνεις την διαδικασία απο την αρχή, να σε βλέπει agent, viva σου ζητάει να στείλεις την ταυτότητα. ΕΦΚΑ κλείνεις ραντεβού και τουλάχιστον σε εμένα μου ζητήσανε να στείλω ταυτότητα. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2024 από sdikr 3
villasg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, sdikr είπε ΕΦΚΑ κλείνεις ραντεβού και τουλάχιστον σε εμένα μου ζητήσανε να στείλω ταυτότητα. δεν γινεται ηλεκτρονικα στο www.efka.gov.gr ?
stavros750 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 3 hours ago, sdikr said: Σε Payzy πρέπει να κάνεις την διαδικασία απο την αρχή, να σε βλέπει agent, viva σου ζητάει να στείλεις την ταυτότητα. ΕΦΚΑ κλείνεις ραντεβού και τουλάχιστον σε εμένα μου ζητήσανε να στείλω ταυτότητα. Payzy απλά ανέβασα φωτογραφία μπρος πίσω και πήρε κάνα μήνα να το αλλάξουν. Δεν έκανα διαδικασία με agent.
sdikr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, villasg said: δεν γινεται ηλεκτρονικα στο www.efka.gov.gr ? Ναι ηλεκτρονικά γίνεται και καλά με βιντεοκλήση, απλά τους έστειλα την ταυτότητα και το κάνανε Το θεώρησα δεδομένο πως μιλάμε για ηλεκτρονικα sorry 1 hour ago, stavros750 said: Payzy απλά ανέβασα φωτογραφία μπρος πίσω και πήρε κάνα μήνα να το αλλάξουν. Δεν έκανα διαδικασία με agent. Σε εμένα η αλλαγή έγινε εκείνη την στιγμή Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2024 από sdikr
great Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 14 hours ago, villasg said: δεν γινεται ηλεκτρονικα στο www.efka.gov.gr ? 12 hours ago, sdikr said: Ναι ηλεκτρονικά γίνεται και καλά με βιντεοκλήση, απλά τους έστειλα την ταυτότητα και το κάνανε Το θεώρησα δεδομένο πως μιλάμε για ηλεκτρονικα sorry ρε αφεντικά πιο πανω λετε οτι πρεπει να κλεισεις ραντεβου να πας απο εκει για τον ΕΦΚΑ και μόνο. Πως το κανω αυτο που λέτε; οπως ειπα εχει ταυτοτητα που ειναι δυο πίσω (από οταν ειμουν 17)
*nenya* Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Παρελαβα νεα ταυτοτητα το Σαββατο και τωρα ασχολουμαι με την γραφειοκρατία. Σας παραθετω λιστα: *ΕΜΕΠ: ενημερωθηκε αυτοματα *ΑΑΔΕ: ενημερωθηκε αυτοματα *Τραπεζες: μεσω e-banking/app και αντλουν τον νεο αριθμο ταυτότητας μεσω ΕΜΕΠ *ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ): κλεινεις ηλεκτρονικό ραντεβου και τους δειχνεις την ταυτότητα *ΕΦΚΑ: κλεινεις ηλεκτρονικό ραντεβου και τους δειχνεις την ταυτότητα Μεσα στον Μαρτη εχω κλεισει τα παραπανω ραντεβου και ελπιζω να ξεμπερδεψω γρηγορα. 3
vagos789 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Οπως εχω ξαναγραψει,στον ΕΦΚΑ σε εμενα εγινε αυτοματα Υποθετω οτι στην αρχη υπηρχε προβλημα αλλα πλεον γινεται αυτοματα
vanni Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 44 λεπτά πριν, *nenya* είπε Παρελαβα νεα ταυτοτητα το Σαββατο και τωρα ασχολουμαι με την γραφειοκρατία. Σας παραθετω λιστα: *ΕΜΕΠ: ενημερωθηκε αυτοματα *ΑΑΔΕ: ενημερωθηκε αυτοματα *Τραπεζες: μεσω e-banking/app και αντλουν τον νεο αριθμο ταυτότητας μεσω ΕΜΕΠ *ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ): κλεινεις ηλεκτρονικό ραντεβου και τους δειχνεις την ταυτότητα *ΕΦΚΑ: κλεινεις ηλεκτρονικό ραντεβου και τους δειχνεις την ταυτότητα Μεσα στον Μαρτη εχω κλεισει τα παραπανω ραντεβου και ελπιζω να ξεμπερδεψω γρηγορα. ΔΥΠΑ δεν χρειαζέται ραντεβού εγώ έστειλα email με την καινούργια ταυτότητα στο ΔΥΠΑ που ανήκω και σε 2 μέρες την είχανε αλλάξει.
great Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 15 minutes ago, vagos789 said: Οπως εχω ξαναγραψει,στον ΕΦΚΑ σε εμενα εγινε αυτοματα Υποθετω οτι στην αρχη υπηρχε προβλημα αλλα πλεον γινεται αυτοματα κατι αλλο εγινε και περασε, ΕΦΚΑ νομιζω ειναι επιβεβαιωμενο οτι δεν το παιρνει αυτοματα. Κατι αλλο ειχες κανει που χρειαζοταν ο ΕΦΚΑ και καπου την βρηκε, σαν τον αλλον με τον γάμο 😂 Κλέινω τωρα ηλ. ραντεβου
loutrikan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 14 λεπτά πριν, vagos789 είπε Οπως εχω ξαναγραψει,στον ΕΦΚΑ σε εμενα εγινε αυτοματα Υποθετω οτι στην αρχη υπηρχε προβλημα αλλα πλεον γινεται αυτοματα Πρόσφατα έβγαλα νέα ταυτότητα και μου έγινε κι εμένα αυτόματα η ανανέωση στον ΕΦΚΑ
*nenya* Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Τι να σας πω, απλα ακολουθησα τις οδηγιες για κλεισιμο ραντεβου στα συγκεκριμένα sites. Δεν ελεγε πουθενά οτι θα γινει αυτόματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα